Collectie
Kanzuri
Uniek traditionele specerij uit het de het westen van de regio Niigata (Japan). Deze sneeuw gedroogde rode peper heeft 3 jaar gefermenteerd. Licht zoet, medium scherp, met een extreem lange en diepe nasmaak. Deze magische specerij kan gebruik worden in ee
€ 9,50
Yakiniku BBQ Saus
Yakiniku betekent “gegrild vlees”. Elk Japans Yakiniku restaurant heeft zijn eigen barbecue dipsaussaus: Yakiniku no tare.
Een exclusieve mix van ui, appel en sansho (Japanse peper) gecombineerd met authentieke soja souce. Dit is een unieke olievrije Yak€ 13,50
Akazu sushi-azijn (rode azijn) - 3 jaar gerijpt
Handgemaakte rode azijn – 3 jaar gerijpt in Okayama, Japan. Perfect op smaak gebracht voor directe bereiding van sushirijst. Rijk aan umami met een milde zuurgraad.
€ 9,95
Crispy topping van Aosa-zeewier - 90 gram
Knapperige topping van premium Aosa-zeewier uit Japan. Verrijkt met sesamolie, gebakken knoflook en ui voor een rijke, Japanse umami-crunch. Veelzijdig als topping voor allerlei gerechten, op brood of door salades. Ook heerlijk in sauzen en vinaigrettes.
€ 14,50
Japanse Sansho Japanese peper (heel)
Bijzonder ingrediënt uit de Japanse keuken, dat een uitgesproken fris aroma combineert met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Speciaal geselecteerde en gemalen grote peppers uit de Wakayama-regio. Zeer geschikt voor in een br
€ 8,20
Gemarmerde Kombu-vellen 10 stuks
Gemarmerde kombuvellen uit Hokkaido zijn met de hand geschraapt en gemarineerd in azijn. Ze geven gerechten een diepe umami-smaak en een elegant uiterlijk. Perfect voor vis, sushi of als decoratieve smaakmaker.
€ 9,95
Black Garlic Garum
All-purpose natuurlijke beef garum van N°621 Ferments. Een mooie smaakversterker voor dagelijks gebruik. Gemaakt met champignons en zwarte knoflook, die langzaam gekarameliseerd worden door de restwarmte van het fermentatieproces.
€ 13,95
The Wasabi Company gerookte sojasaus
Zeer geconcentreerde en unieke Japanse sojasaus – gerookt met kersenhout. Rijk aan umami. Geeft zelfs de eenvoudigste gerechten een volle, rijke smaak.
€ 14,50
Meyer Lemon boom groot
Winterhard, 100-120 cm groot. Vergelijkbaar met een citroen maar dan minder zuur, zoeter en kruidiger. Deze bomen geven doorgaans binnen 2 jaar de eerste vruchten.
€ 79,-
Sakura rijstazijn
Traditionele Japanse rijstazijn met hand geplukte sakura (Japanse kersenbloesem) – 6 maanden gerijpt. Verfijnd zoet, zuur en bloemig. Geweldige subtiele smaakmaker. Keuze uit twee maten.
€ 19,95
Myoga - Japanse Gember (plant)
Myoga is een plant uit de gember familie. Echter, in dit geval is de rizoom niet eetbaar maar de bloemknoppen. Deze exclusieve knoppen zijn erg gewild en moeten geoogst worden vlak voordat de bloemen uitkomen. De smaak is een mix van gember en sjalot.
€ 6,95
Sanbaizu (gekruide rijstazijn)
Pure rijstazijn, gerijpt in 100 jaar oude cederhouten vaten. Subtiel op smaak gebracht met bonito (gerookte en gedroogde tonijnvlokken) en kombu (gedroogde kelp). Zeer rijk aan umami. Bekroond met 3 gouden sterren in de ‘Great Taste Awards’.
€ 19,95
Bamboe borstel
De beste manier om alle wasabi van de rasp af te halen is door gebruik te maken van deze bamboe borstel. Hierdoor blijft er niks op de rasp achter.
€ 6,50
Hotpot Donabe Black Brush 18cm
Handgemaakte Japanse Donabe, perfect voor 1-persoons hot pot, soepen en rijstgerechten. Uitstekende warmtebehoud, geschikt voor gasfornuis en oven. Authentieke Japanse kookervaring, ideaal voor slow cooking en gezellig tafelen.
€ 79,-
Japanse Tsuyu
Een combinatie van sojasaus en dashi met een diepe umami-smaak. Te gebruiken als koude bouillon of dipsaus bij een breed scala aan gerechten.
€ 18,95
Katsuobushi 40gr (1L)
Ook wel bonito vlokken genoemd. Dun geschaafde, gedroogde en gerookte tonijn. Perfect voor het maken van 1000ml bouilon of als topping
€ 7,95
Hollandse passievrucht L
In Nederland geteelde passievruchten. Vol sap en zoet van smaak. Maat groot 57-77 gram.
€ 1,55
Kyoto witte miso
Ambachtelijke Kyoto-stijl witte miso is zoet en romig van smaak.
-43% Sale
13,95 € 7,95
Lichte sojasaus - Igeta Usukuchi
Deze lichtgekleurde Igeta usukuchi is vooral goed om mee te koken. 100% ambachtelijke sojasaus. 1 jaar gerijpt, geen toevoegingen.
€ 18,-

























