Umeboshi/pruimen
Traditionele Umeboshi 200gr
Umeboshi is een traditioneel Japans gerecht gemaakt van gedroogde en geconserveerde pruimen. Ze hebben een kenmerkende smaak van zuur, zout en zoet. Umeboshi wordt meestal gebruikt als vulling voor onigiri-rijstballen of bentoboxen. Daarnaast bevat het ve
€ 14,80
Umeboshi pasta
Umeboshi pasta gemaakt van is Japanse geconserveerde pruimen. Een combinatie van zuur, zout en zoet. De smaak is iets zachter dan hele Umeboshi.
€ 6,85
Kleine Knapperige Groene Ume Pruimen 110g
Kari kari ume is een traditionele knapperige snack gemaakt van onrijpe pruimen. Naast dat het een snack is, geven ze een Japanse twist aan een martini of aan een dessert of gebak.
€ 4,50
Kleine Knapperige Rode Ume Pruimen 110g
Kari kari ume is een traditionele knapperige snack gemaakt van onrijpe pruimen ingelegd in zout en shiso. Naast dat het een snack is, geven ze een Japanse twist aan een martini of aan een dessert of gebak.
€ 4,50
Kanro Ume
Een heerlijke pot Japanse pruimen (umeboshi) ingelegd in siroop. De pruimen zijn heerlijk zacht en zoet.
€ 14,95
Mini Umeboshi 200gr
Umeboshi is een traditioneel Japans gerecht gemaakt van gedroogde en geconserveerde pruimen, in dit geval mini pruimen. Ze hebben een kenmerkende smaak van zuur, zout en zoet. Umeboshi wordt meestal gebruikt als vulling voor onigiri-rijstballen of bentobo
€ 13,95