- Lorem ipsum
20 Feb 2021
Tonijn tartaar met verse wasabi
Mooi voorgerecht met een heerlijke tonijntartaar met wasabi mayonaise, sesam kletskop, komkommer salsa en een heerlijke licht gerookte soja vinaigrette.
Lees meer
15 Feb 2021
In miso gelakte aubergines
Nasu dengaku, dat is de traditionele naam van dit bekende Japanse gerecht. Aubergines worden gelakt met miso en in de oven gezet, zodat de aubergines heerlijk zacht worden en de miso mooi karamelliseert.
Lees meer
2 Feb 2021
Wat is Mirin?
Mirin is net als sake een rijstwijn. Het is een zoete smaakmaker, maar wordt vaak gebruikt in hartige Japanse gerechten. Je vindt het in ramen bowls en zeevruchtenrecepten, teriyaki saus en zelfs sommige soorten sushi.
Lees meer
27 Jan 2021
Alles over miso
Als je houd van je Japanse keuken, heb je vast wel eens van Miso gehoord. Deze geweldige smaakmaker is een belangrijk onderdeel van de Japanse keuken en het is zo oud als de berg Fuji. Wat is miso en hoe gebruik je het eigenlijk?
Lees meer
Recente artikelen
Tonijn tartaar met verse wasabi
20 Feb 2021
In miso gelakte aubergines
15 Feb 2021
Wat is Mirin?
2 Feb 2021
Alles over miso
27 Jan 2021