Tools
Wasabi- en Gemberrasp
Standaard Japanse rasp. Deze rasp produceert een fijne pasta. Te gebruiken voor zowel wasabi en gember. Ideaal voor thuis. Voor optimaal gebruik kunt u een bamboeborstel gebruiken om de pasta van de rasp te verzamelen. Zo blijft er niks achter op de rasp.
€ 14,50
Haaienhuid Wasabi- en Gemberrasp M
Medium houten Japanse rasp met haaienhuid. Deze traditionele rasp produceert een fijne pasta. Te gebruiken voor zowel wasabi en gember. Voor optimaal gebruik kunt u een bamboeborstel gebruiken om de pasta van de rasp te verzamelen. Zo blijft er niks achte
€ 49,-
Bamboe borstel
De beste manier alle wasabi van de rasp af te halen is door gebruik te maken van deze bamboe borstel. Hierdoor blijft er niks op de raps achter.
€ 6,50
Tawa Gyuto Kiritsuke 240mm
Een zeer veelzijdig mes dat kan worden gebruikt om veel van de taken uit te voeren die normaal met een Gyuto worden gedaan.
€ 229,-
Hinoki hout snijplank
37cm x 24cm x 3cm. Gemaakt van Japans cypress hout. De olie (hinokitiol) in het hout maakt de snijplank erg gemakkelijk in gebruik met een mooi uiterlijk.
€ 89,-
Kamado-San 3 Cups Rijstkoker
Een authentieke Donabe voor rijst en andere gerechten. Door de manier waarop de Donabe wordt verwarmt en druk opbouwd krijg je extra lekkere en luchtige rijst.
€ 195,-
Tawa Santoku 170mm
Santoku is Japans voor "drie doeleinden" (San= drie, Toku= doeleinden). In dit geval hakken, in blokjes snijden en fijnsnijden. Iets kleiner dat de Gyoto’s uit deze serie en is daarom iets lichter.
€ 164,-
Kamado-San 5 Cups Rijstkoker
Een authentieke Donabe voor rijst en andere gerechten. Door de manier waarop de Donabe wordt verwarmt en druk opbouwd krijg je extra lekkere en luchtige rijst.
€ 295,-
Tawa Gyuto 210mm
De Japanse versie van het klassieke Westerse koksmes. Een echte alleskunner waarmee je kunt hakken, snijden en wiegen.
€ 199,-
Oni Wasabi grater Pro
Raspt als een haaienhuidrasp maar dan zonder de slijtage en veel hygiënischer. Japanse innovatie ten top. Een musthave voor elke professionele keuken.
€ 249,-
Miraiden Bunka 160mm
Dit Bunka mes met een AUS10 kern is vergelijkbaar met de Santoku. Geschikt voor hakken, in blokjes snijden en fijnsnijden. Handzaam met hoog lemmet voor een goede controle.
€ 139,-
Tawa Nakiri 180mm
Dit Nakiri mes is 2-zijdig geslepen met een dun bladprofiel en is erg populair. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het snel en efficiënt hakken, snijden en fijnhakken van groenten en fruit.
€ 184,-
Rokkakkei Messen blok L
Hand gemaakt in Nederland. Berg je messen netjes op en show ze met trots met dit unieke messen magneet blok. Handgemaakt in Nederland. Beschikbaar in 4 houtsoorten en custom logo.
€ 329,-
Haaienhuid Wasabi- en Gemberrasp L
Grootte houten Japanse rasp met haaienhuid. Deze traditionele professionele rasp produceert een fijne pasta. Te gebruiken voor zowel wasabi en gember. Voor optimaal gebruik kunt u een bamboeborstel gebruiken om de pasta van de rasp te verzamelen. Zo blijf
€ 85,-
Tawa Petty 135mm
Een klein universeel mes dat wordt gebruikt voor het schillen en snijden van fruit en groenten, het hakken van kruiden en het maken van garnituren.
€ 122,-
Yanagiba 270 mm AUS-8 INOX
Perfect voor het snijden van sashimi gemaakt van het zeer gebruiksvriendelijke AUS-8 RVS staal.
€ 165,-
Tawa Sujihiki 270mm
Lang, smal en sierlijke Sujihiki mes dat voornamelijk wordt gebruikt voor het verwijderen van pezen en vet van vlees, het portioneren van vlees of vis, of voor het fileren en villen van vis.
€ 235,-
Bamboe skewer vierkant 250st 16cm
These skewers are perfect for small single skewers. Because they are square, the meat stays in place and you can easily turn the skewers on all four sides.
€ 12,50
Miraiden Gyuto 210mm
De Japanse versie van het klassieke Westerse koksmes met een AUS10 kern. Een echte alleskunner waarmee je kunt hakken, snijden en wiegen.
€ 169,-
Binchotan Houtskool Lychee 5kg
Binchotan houtskool gemaakt van Lycee met een hoog mineraalgehalte voor een unieke smaak. 4-8 uur brandtijd, weinig tot geen rook vorming.
€ 55,59
Bamboe kruidenpotje
Origineel bamboe kruidenpotje. Handig voor het strooien van sansho of een Japanse 7-kruiden chilipeper mix (Shichimi Togarashi).
€ 14,50
Miraiden Santoku 170mm
Dit Santoku mes met een AUS10 kern is gemaakt om voor hakken, in blokjes snijden en fijnsnijden. Iets kleiner dat de Gyoto’s uit deze serie en is daarom iets lichter.
€ 139,-