Terug

(11)

Filters

    • Rooij Tawa Gyuto 210mm

    Tawa Gyuto 210mm

    De Japanse versie van het klassieke Westerse koksmes. Een echte alleskunner waarmee je kunt hakken, snijden en wiegen.

    € 199,-

    • Rooij Tawa Gyuto Kiritsuke 240mm

    Tawa Gyuto Kiritsuke 240mm

    Een zeer veelzijdig mes dat kan worden gebruikt om veel van de taken uit te voeren die normaal met een Gyuto worden gedaan.

    € 229,-

    • Rooij Miraiden Bunka 160mm

    Miraiden Bunka 160mm

    Dit Bunka mes met een AUS10 kern is vergelijkbaar met de Santoku. Geschikt voor hakken, in blokjes snijden en fijnsnijden. Handzaam met hoog lemmet voor een goede controle.

    € 139,-

    • Rooij Tawa Petty 135mm

    Tawa Petty 135mm

    Een klein universeel mes dat wordt gebruikt voor het schillen en snijden van fruit en groenten, het hakken van kruiden en het maken van garnituren.

    € 122,-

    • Rooij Tawa Sujihiki 270mm

    Tawa Sujihiki 270mm

    Lang, smal en sierlijke Sujihiki mes dat voornamelijk wordt gebruikt voor het verwijderen van pezen en vet van vlees, het portioneren van vlees of vis, of voor het fileren en villen van vis.

    € 235,-

    • Rooij Miraiden Gyuto 210mm

    Miraiden Gyuto 210mm

    De Japanse versie van het klassieke Westerse koksmes met een AUS10 kern. Een echte alleskunner waarmee je kunt hakken, snijden en wiegen.

    € 169,-

    • Rooij Tawa Santoku 170mm

    Tawa Santoku 170mm

    Santoku is Japans voor "drie doeleinden" (San= drie, Toku= doeleinden). In dit geval hakken, in blokjes snijden en fijnsnijden. Iets kleiner dat de Gyoto’s uit deze serie en is daarom iets lichter.

    € 164,-

    • Rooij Tawa Nakiri 180mm

    Tawa Nakiri 180mm

    Dit Nakiri mes is 2-zijdig geslepen met een dun bladprofiel en is erg populair. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het snel en efficiënt hakken, snijden en fijnhakken van groenten en fruit.

    € 184,-

    • Rooij Tawa Paring 90mm

    Tawa Paring 90mm

    Paring of schilmes is een uiterst veelzijdig keukengereedschap. Het heeft een klein, scherp lemmet waardoor het ideaal is voor schillen, snijden en ander nauwkeurig snijwerk.

    € 115,-

    • Rooij Miraiden Petty 135mm

    Miraiden Petty 135mm

    Een klein universeel mes met een AUS10 kern dat wordt gebruikt voor het schillen en snijden van fruit en groenten, het hakken van kruiden en het maken van garnituren.

    € 119,-

    • Rooij Miraiden Santoku 170mm

    Miraiden Santoku 170mm

    Dit Santoku mes met een AUS10 kern is gemaakt om voor hakken, in blokjes snijden en fijnsnijden. Iets kleiner dat de Gyoto’s uit deze serie en is daarom iets lichter.

    € 139,-

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box