Terug

We zijn gesloten. Plaats uw bestelling.
Deze wordt verzonden vanaf 29 juli.

(6)

Filters

    • Rooij Mac Pro Honesuki 160 mm

    Mac Pro Honesuki 160 mm

    Het perfecte uitbeenmes. Bijv. bij het bereiden van Yakitori. Tweezijdig geslepen

    € 125,-

    • Rooij Kamakura Sujihiki 240mm

    Kamakura Sujihiki 240mm

    Lang, smal en sierlijk Japans Sujihiki mes met een uniek heft dat voornamelijk wordt gebruikt voor het verwijderen van pezen en vet van vlees, het portioneren van vlees of vis, of voor het fileren en villen van vis.

    € 149,-

    • Rooij Kamakura Nakiri 175mm

    Kamakura Nakiri 175mm

    Dit Japans Nakiri mes is 2-zijdig geslepen met een dun bladprofiel en een uniek handvat. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het snel en efficiënt hakken, snijden en fijnhakken van groenten en fruit.

    € 109,-

    • Rooij Kamakura Bunka 180mm

    Kamakura Bunka 180mm

    Dit Japanse Bunka RVS mes met een uniek handvar is vergelijkbaar met de Santoku. Geschikt voor hakken, in blokjes snijden en fijnsnijden. Handzaam met hoog lemmet voor een goede controle.

    € 119,-

    • Rooij Kamakura Gyuto 210mm

    Kamakura Gyuto 210mm

    De Japanse versie van het klassieke Westerse koksmes met een uniek handvat. Een echte alleskunner waarmee je kunt hakken, snijden en wiegen.

    € 119,-

    • Rooij Kamakura Petty 120mm

    Kamakura Petty 120mm

    Een klein universeel Japans mes met een uniek handvat dat wordt gebruikt voor het schillen en snijden van fruit en groenten, het hakken van kruiden en het maken van garnituren.

    € 84,-

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box