Terug

Japanse ingrediënten (60)


Filters

    • Yamamoto Katsunosuke Honten Japanse Sansho Japanese peper (heel)

    Japanse Sansho Japanese peper (heel)

    Bijzonder ingrediënt uit de Japanse keuken, dat een uitgesproken fris aroma combineert met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Speciaal geselecteerde en gemalen grote peppers uit de Wakayama-regio. Zeer geschikt voor in een br

    € 8,20

    • Moriki Shuzō Jonge Sake Kasu

    Jonge Sake Kasu

    Sake Kasu of Sake Lees is het overblijfsel van het sake brouwproces. Deze sake kasu is vol van smaak, zoet en fruitig. Gebruik deze sake kasu voor een marinade voor vis of als basis voor een soep.

    € 8,20

    • Toyama Toyama Koshihikari rijst

    Toyama Koshihikari rijst

    Toyama koshihikari heeft een unieke smaak, iets zoeter is dan andere Japanse rijstsoorten, met een goede plakkerigheid. Hierdoor is het geschikt voor veel Japanse gerechten.

    € 16,95

    • Inoue Honten Gedroogde kōji rijst

    Gedroogde kōji rijst

    Kōji is een gezonde schimmel die centraal staat in de belangrijkste ingrediënten van de Japanse keuken, zoals sojasaus, miso en sake. Met gedroogde kōji-rijst maak je gemakkelijk je eigen miso, shio kōji, amazake of ander gefermenteerd voedsel.

    € 8,95

    • Japan Japanse Tsuyu

    Japanse Tsuyu

    Een combinatie van sojasaus en dashi met een diepe umami-smaak. Te gebruiken als koude bouillon of dipsaus bij een breed scala aan gerechten.

    € 18,95

    • Shio Kōji

    Shio Kōji

    Kant en klare bron van umami. Verrijkt elke smaak.
    Gekoeld bewaren

    € 9,50

    • Dashi powder bags Makurazaki 10x8gr

    Dashi powder bags Makurazaki 10x8gr

    Hoge kwaliteit dashi zakjes met dashi poeder van Makurazaki. Met bonito, kombu en gedroogde sojasaus.

    € 18,95

    • Bando Foods Biologische Yuzu sap 150ml

    Biologische Yuzu sap 150ml

    Biologische en ongepasteuriseerde yuzu sap uit Japan.

    € 19,50

    • Japan Yakiniku BBQ Saus

    Yakiniku BBQ Saus

    Yakiniku betekent “gegrild vlees”. Elk Japans Yakiniku restaurant heeft zijn eigen barbecue dipsaussaus: Yakiniku no tare.
    Een exclusieve mix van ui, appel en sansho (Japanse peper) gecombineerd met authentieke soja souce. Dit is een unieke olievrije Yak

    € 13,50

    • Sushi nori vellen 50st

    Sushi nori vellen 50st

    Volledige nori-vellen, ligt geroosterd, van premium kwaliteit . Perfect voor sushi rolls. Uit de Ariake zee.

    € 29,95

    • Nōyūsha Ōindō Traditionele Umeboshi 200gr

    Traditionele Umeboshi 200gr

    Umeboshi is een traditioneel Japans gerecht gemaakt van gedroogde en geconserveerde pruimen. Ze hebben een kenmerkende smaak van zuur, zout en zoet. Umeboshi wordt meestal gebruikt als vulling voor onigiri-rijstballen of bentoboxen. Daarnaast bevat het ve

    € 14,80

    • The Wasabi Company Wasabi poeder

    Wasabi poeder

    Wasabi poeder op basis van gevriesdroogde verse wasabi waardoor de fantastische smaak en scherpte van verse wasabi behouden blijft. Een klassieker bij sushi, fantastisch bij vis en lekker bij vlees.   

    € 5,95

    • Tomasu Tomasu Sojasaus Zoet 200ml

    Tomasu Sojasaus Zoet 200ml

    Gebrouwen in Nederland. Deze zoete sojasaus is een combinatie van Tomasu’s kenmerkende sojasaus en suiker, gewonnen uit Nederlandse suikerbieten. Dit creëert een spannende balans van zout en zoet. Gecombineerd, vormen deze twee schijnbaar tegenstrijdige s

    € 20,-

    • Hokkaido Hokkaido Nanatsuboshi Sushi rijst

    Hokkaido Nanatsuboshi Sushi rijst

    Goede balans tussen plakkerigheid en zoetheid, ook wanneer het afgekoeld is. Dit maakt het zeer geschikt voor sushi, maki en onigiri. Het ontving 11 jaar op rij de hoogste "speciale A" rating in het rijstevaluatieprogramma.

    € 16,95

    • Vloeibare Shio Kōji

    Vloeibare Shio Kōji

    Kant en klare bron van umami. Verrijkt elke smaak.

    € 8,95

    • The Wasabi Company Wasabi mayonaise

    Wasabi mayonaise

    Vers smakende, volledig natuurlijke mayonaise, perfect in balans met de milde, authentieke smaak van verse wasabi die in bronwater wordt gekweekt op onze boerderijen in Dorset en Hampshire. Heerlijk en veelzijdig, de enige mayonaise ter wereld gemaakt met

    € 5,95

    • The Wasabi Company Togarashi shichimi 7 kruiden mix

    Togarashi shichimi 7 kruiden mix

    Togarashi Shichimi is een 400 jaar oude Japanse kruidenmix en bestaat uit een mix van zeven ingrediënten. Het wordt veel gebruikt om verschillende gerechten op smaak te brengen, waaronder rijst, noedels, vlees en zelfs desserts.

    € 13,45

    • The Wasabi Company Sanbaizu

    Sanbaizu

    Gefermenteerd en gerijpt in 100 jaar oude cederhouten vaten die individueel zijn vernoemd naar sumokampioenen, maakt Marusho-azijn authentiek. Sanbaizu rijstazijn is subtiel op smaak gebracht met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten: kombu (kelp), bonito

    -12% Sale

    16,75 € 14,75

    • Hokkai Hokkai Kioke witte miso

    Hokkai Kioke witte miso

    Authentiek op houten vaten gerijpte witte miso. Deze miso is niet overheersend maar vol met umami.

    € 17,50

    • Kankuri KK Kanzuri

    Kanzuri

    Uniek traditionele specerij uit het de het westen van de regio Niigata (Japan). Deze sneeuw gedroogde rode peper heeft 3 jaar gefermenteerd. Licht zoet, medium scherp, met een extreem lange en diepe nasmaak. Deze magische specerij kan gebruik worden in ee

    € 9,50

    • Shiso siroop

    Shiso siroop

    Geconcentreerde paarse shiso siroop. Perfect voor een een heerlijke mocktail of dessert. 

    € 17,50

    • Inoue Honten Lichte sojasaus - Igeta Usukuchi 900ml

    Lichte sojasaus - Igeta Usukuchi 900ml

    Deze lichtgekleurde Igeta usukuchi is vooral goed om mee te koken. 100% ambachtelijke sojasaus. 1 jaar gerijpt, geen toevoegingen.

    € 18,-

    • Dutch Wasabi Hollandse gember sap 250ml

    Hollandse gember sap 250ml

    Puur gember sap gemaak van onze eigen Hollandse gember. Voor een heerlijke gember thee, als toevoeging in een sapje of smoothie. Ook te gebruiken in een saus of dressing.

    € 8,95

    • Nōyūsha Ōindō Umeboshi pasta

    Umeboshi pasta

    Umeboshi pasta gemaakt van is Japanse geconserveerde pruimen. Een combinatie van zuur, zout en zoet. De smaak is iets zachter dan hele Umeboshi.

    € 6,85

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box