Japanse ingrediënten
Japanse Sansho Japanese peper (heel)
Bijzonder ingrediënt uit de Japanse keuken, dat een uitgesproken fris aroma combineert met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Speciaal geselecteerde en gemalen grote peppers uit de Wakayama-regio. Zeer geschikt voor in een br
€ 8,20
Gedroogde kōji rijst
Kōji is een gezonde schimmel die centraal staat in de belangrijkste ingrediënten van de Japanse keuken, zoals sojasaus, miso en sake. Met gedroogde kōji-rijst maak je gemakkelijk je eigen miso, shio kōji, amazake of ander gefermenteerd voedsel.
€ 8,95
Toyama Koshihikari rijst
Toyama koshihikari heeft een unieke smaak, iets zoeter is dan andere Japanse rijstsoorten, met een goede plakkerigheid. Hierdoor is het geschikt voor veel Japanse gerechten.
€ 22,20
Japanse Tsuyu
Een combinatie van sojasaus en dashi met een diepe umami-smaak. Te gebruiken als koude bouillon of dipsaus bij een breed scala aan gerechten.
€ 16,50
Hokkaido Nanatsuboshi Sushi rijst
Goede balans tussen plakkerigheid en zoetheid, ook wanneer het afgekoeld is. Dit maakt het zeer geschikt voor sushi, maki en onigiri. Het ontving 11 jaar op rij de hoogste "speciale A" rating in het rijstevaluatieprogramma.
€ 18,95
Hollandse gember sap 250ml
Puur gember sap gemaak van onze eigen Hollandse gember. Voor een heerlijke gember thee, als toevoeging in een sapje of smoothie. Ook te gebruiken in een saus of dressing.
€ 8,95
Dashi powder bags Makurazaki 10x8gr
Hoge kwaliteit dashi zakjes met dashi poeder van Makurazaki. Met bonito, kombu en gedroogde sojasaus.
€ 16,95
Yakiniku BBQ Saus
Yakiniku betekent “gegrild vlees”. Elk Japans Yakiniku restaurant heeft zijn eigen barbecue dipsaussaus: Yakiniku no tare.
Een exclusieve mix van ui, appel en sansho (Japanse peper) gecombineerd met authentieke soja souce. Dit is een unieke olievrije Yak€ 11,95
Isshi Soden Mirin
Mirin op traditionele wijze gemaakt met alleen mochi rijst, koij rijst en shōchū, en drie jaar gerijpt. Zeer hoog in umami, wat resulteert in een stroperige textuur en intense gekarameliseerde smaak.
€ 24,-
Sake Kasu
Sake Kasu of Sake Lees is het overblijfsel van het sake brouwproces. Deze sake kasu is vol van smaak, zoet en fruitig. Gebruik deze sake kasu voor een marinade voor vis of als basis voor een soep.
€ 8,20
Wasabi poeder
Wasabi poeder op basis van gevriesdroogde verse wasabi waardoor de fantastische smaak en scherpte van verse wasabi behouden blijft. Een klassieker bij sushi, fantastisch bij vis en lekker bij vlees.
€ 5,95
Yuzu Kararin
Klassieke must-have onder de Japanse specerijen bestaande uit; yuzu-schil, rode peper, groene peper en zout
€ 17,50
Shiso siroop
Geconcentreerde paarse shiso siroop. Perfect voor een een heerlijke mocktail of dessert.
€ 17,50
Kuyou Murasaki sojasaus 720ml
Deze sojasaus laat zich slecht vergelijken. Gebrouwen volgens oer oude methoden. Laag zout gehalte en rijk aan umami.
€ 34,95
Traditionele Umeboshi 200gr
Umeboshi is een traditioneel Japans gerecht gemaakt van gedroogde en geconserveerde pruimen. Ze hebben een kenmerkende smaak van zuur, zout en zoet. Umeboshi wordt meestal gebruikt als vulling voor onigiri-rijstballen of bentoboxen. Daarnaast bevat het ve
€ 14,80
Hokkai Kioke witte miso
Authentiek op houten vaten gerijpte witte miso. Deze miso is niet overheersend maar vol met umami.
€ 17,50
Biologische soja saus
Een hoogwaardige sojasaus gemaakt van biologische sojabonen, minimaal een jaar gerijpt in traditionele cedervaten volgens een recept dat al vier generaties van de Yugeta-familie is doorgegeven. De rijke aroma en de perfecte balans versterken de smaak van
-17% Sale
11,95 € 9,95
Tomasu Sojasaus Zoet en Scherp 200ml
Gebrouwen in Nederland. Deze zoete en pittige sojasaus is op smaak gebracht met suiker, gewonnen uit lokaal Nederlandse suikerbieten, sesamzaadjes en Madam Jeanette pepers. Gebaseerd op Tomasu’s kenmerkende sojasaus waardoor de pittige smaak iets wordt ve
€ 20,-
Togarashi shichimi 7 kruiden mix
Togarashi Shichimi is een 400 jaar oude Japanse kruidenmix en bestaat uit een mix van zeven ingrediënten. Het wordt veel gebruikt om verschillende gerechten op smaak te brengen, waaronder rijst, noedels, vlees en zelfs desserts.
€ 13,45
Sanbaizu
Gefermenteerd en gerijpt in 100 jaar oude cederhouten vaten die individueel zijn vernoemd naar sumokampioenen, maakt Marusho-azijn authentiek. Sanbaizu rijstazijn is subtiel op smaak gebracht met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten: kombu (kelp), bonito
€ 16,75
Tomasu Sojasaus Zoet 200ml
Gebrouwen in Nederland. Deze zoete sojasaus is een combinatie van Tomasu’s kenmerkende sojasaus en suiker, gewonnen uit Nederlandse suikerbieten. Dit creëert een spannende balans van zout en zoet. Gecombineerd, vormen deze twee schijnbaar tegenstrijdige s
€ 20,-