Japanse ingrediënten
Premium iburigakko (gerookte ingemaakte daikon) - heel
Een authentieke Japanse delicatesse uit Akita Prefecture: hele winterwortel (daikon) zorgvuldig gerookt, gepekeld in rijstzemelen en zout, voor een knapperige textuur en intense rooksmaak. Uniek in zijn soort
€ 11,50
Zout Ingelegde Sakura 30g
Deze Sakura-bloesems zijn ingemaakt in zout en ume-pruimenazijn, waardoor ze hun roze kleur en vorm behouden. Perfect voor het decoreren van gebak, het maken van Sakura-thee en andere recepten.
€ 7,95
Tomasu Signature Sojasaus Zout 200ml
Gebrouwen in Nederland. Tomasu verbouwd in de Hoeksche Waard zijn eigen sojabonen en tarwe. Deze ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout, geoogst in Bretagne, Frankrijk. De fermentatie werd gestart door de toevoegin
€ 22,50
Kanro ume (Japanse pruimen in zoete siroop)
Traditionele Japanse kanro ume: gezoete, ingelegde ume-pruimen met intense en zoet smaak en een fluweel zachte, plakkerige textuur. Perfect als snack, dessert of smaakaccent in gerechten.
€ 16,95
Wasabi olie 55gr
Gemaakt met verse wasabi. Scherp van smaak. Ideaal voor carpaccio, tartaar, sushi, salades, steak of pizza. Voor viscarpaccio's werkt het het beste met witvis. Lekker bij rauwe langoustines en garnalen of coquilles.
€ 21,-
Witte kombu stroken 200gr
Deze bijzondere Shiroita Kombu is flinterdunne kelp uit Fukui, Japan. Traditioneel gebruikt voor battera-sushi, tegenwoordig populair bij topchefs als krokante umami-garnering.
€ 63,95
Hoba Bladeren (Gedroogd, Bruin) 10st
Afkomstig van de Japanse magnoliaboom, traditioneel gebruikt om voedsel te wikkelen en te grillen, Ze geven een subtiele, aardse smaak maar worden niet gegeten. 30cm lang
€ 6,95
Hanamikura Kooksake
Sake van topklasse. Hoewel het een ‘ryorizake’ (kooksake) wordt genoemd, is het van veel hogere kwaliteit. Het is een junmai-sake, 100% puur, zonder toevoeging van alcohol, suiker of zout. Het hoge gehalte aan aminozuren zorgt voor extra umami, wat de sma
€ 18,95
Gedroogde eetbare Esdoorn bladeren - 100 stuks
Werelds eerste eetbare gedroogde Japanse esdoornbladeren. Pesticidevrij geteeld. Prachtige rode kleur, vorm en textuur. Geweldig ter decoratie en heerlijk in siroop of thee. Per 100 stuks verkocht.
€ 44,-
Iburigakko (gerookte, bier-ingemaakte daikon) - plakjes
Een authentieke Japanse delicatesse uit Akita Prefecture: in plakjes gesneden winterwortel (daikon), zorgvuldig gerookt en gepekeld in rijstzemelen en zout voor een knapperige textuur en intense rooksmaak. Gemarineerd in bier en uniek in zijn soort.
€ 5,60
Premium Sushi nori vellen 10st
Volledige nori-vellen, ligt geroosterd, van premium kwaliteit . Perfect voor sushi rolls. Uit de Kyushu regio.
€ 13,50
Nori tempura chips (noriten) - wasabi - grootverpakking!
LET OP: Dit product heeft op dit moment een korte THT (14 december). In de praktijk blijven ze (ongeopend) vaak veel langer goed, dus weggooien is zonde. Daarom krijg je ze nu voor de helft van de prijs! Sla je slag, want dit is onmisbaar voor de borrel!
-50% Sale
7,80 € 3,90
Wasabi poeder
Wasabi poeder op basis van gevriesdroogde verse wasabi waardoor de fantastische smaak en scherpte van verse wasabi behouden blijft. Een klassieker bij sushi, fantastisch bij vis en lekker bij vlees.
€ 7,75
Tomasu Signature Sojasaus Zout 100ml
Gebrouwen in Nederland. Tomasu verbouwd in de Hoeksche Waard zijn eigen sojabonen en tarwe. Deze ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout, geoogst in Bretagne, Frankrijk. De fermentatie werd gestart door de toevoegin
€ 15,-
Hokkai Kioke Sojasaus
Ambachtelijk op houten vaten gebrouwen natuurlijke soja saus. Perfect voor alledaags gebruik.
€ 17,50
Sushi nori vellen 50st
Volledige nori-vellen, ligt geroosterd, van premium kwaliteit . Perfect voor sushi rolls. Uit de Ariake zee.
€ 29,95
Tomasu Sojasaus Zoet 200ml
Gebrouwen in Nederland. Deze zoete sojasaus is een combinatie van Tomasu’s kenmerkende sojasaus en suiker, gewonnen uit Nederlandse suikerbieten. Dit creëert een spannende balans van zout en zoet. Gecombineerd, vormen deze twee schijnbaar tegenstrijdige s
€ 22,50
Japanse Sansho Japanese peper (poeder)
Bijzonder ingrediënt uit de Japanse keuken, dat een uitgesproken fris aroma combineert met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Speciaal geselecteerde en gemalen grote peppers uit de Wakayama-regio. Zeer geschikt voor in een br
€ 8,20
Norikuro 360gr
Norikuro is een tsukudani-pasta van nori-zeewier en sojasaus, gecombineerd met yuzu kosho. Het heeft een rijke umami-smaak met een pittige, citrusachtige twist. Ideaal voor rijst, sushi, tofu, gegrilde groenten, vis en noedels, voegt Norikuro een authenti
-26% Sale
16,95 € 12,50
Naga Kombu from Kushiro
Naga Kombu uit Kushiro is een premium Japans zeewier, bekend om zijn rijke umami-smaak en voedingswaarde. Duurzaam geoogst uit de koude wateren van Hokkaido, ideaal voor dashi, soepen en meer. Een essentieel ingrediënt in de authentieke Japanse keuken.
€ 5,95
Kuyou Murasaki sojasaus 720ml
Deze sojasaus laat zich slecht vergelijken. Gebrouwen volgens oer oude methoden. Laag zout gehalte en rijk aan umami.
€ 34,95

























