Japanse ingrediënten
Gotoku bruine miso
Ambachtelijke hand gemaakte bruine miso. Zonder toevoegingen of conserveermiddelen
€ 12,95
Yuzu soja saus
Een heerlijke combinatie van vers geperst yuzu-sap en hoogwaardige sojasaus gemaakt van hele sojabonen gerijpt in cederhouten vaten. De bekwame vakmensen van de Yugeta-familie combineren zorgvuldig umami en citrus met behulp van het krachtige aroma van yu
€ 15,35
Yuzu mayonaise
De aromatische smaak van verse yuzu, een combinatie van citroen, mandarijn en grapefruit, in een volledig natuurlijke mayonaise.
€ 4,95
Yuzu Wasabi olie 140gr
Gemaakt met verse wasabi en yuzu. Het aroma van yuzu met een zacht scherpe smaak van wasabi. Ideaal voor carpaccio, tartaar, sushi, salades, steak of pizza. Voor viscarpaccio's werkt het het beste met witvis. Lekker bij rauwe langoustines en garnalen of c
€ 34,95
Natuurlijke rijst Azijn
Meest authentieke azijn gemaakt in Japan. Met de hand gemaakt op basis van lokale natuurlijk geteelde rijst op traditionele wijze, waarbij de natuur het tussenproduct sake gedurende drie maanden langzaam laat fermenteren tot azijn. Zachte en elegante zuur
€ 11,-
Tomasu Sojasaus Zoet 100ml
Gebrouwen in Nederland. Deze zoete sojasaus is een combinatie van Tomasu’s kenmerkende sojasaus en suiker, gewonnen uit Nederlandse suikerbieten. Dit creëert een spannende balans van zout en zoet. Gecombineerd, vormen deze twee schijnbaar tegenstrijdige s
€ 12,50
Tomasu Sojasaus Zoet en Scherp 100ml
Gebrouwen in Nederland. Deze zoete en pittige sojasaus is op smaak gebracht met suiker, gewonnen uit lokaal Nederlandse suikerbieten, sesamzaadjes en Madam Jeanette pepers. Gebaseerd op Tomasu’s kenmerkende sojasaus waardoor de pittige smaak iets wordt ve
€ 12,50
Yuzu mosterd
De unieke aromatische smaak van verse yuzu, een combinatie van citroen, mandarijn en grapefruit gecombineerd met een milde mosterd.
€ 4,95
Mini Umeboshi 200gr
Umeboshi is een traditioneel Japans gerecht gemaakt van gedroogde en geconserveerde pruimen, in dit geval mini pruimen. Ze hebben een kenmerkende smaak van zuur, zout en zoet. Umeboshi wordt meestal gebruikt als vulling voor onigiri-rijstballen of bentobo
€ 13,95
Hot miso saus
Pittigheid wordt gevolgd door umami. Heerlijke en pittige misosaus met knoflook en Spaanse peper.
€ 12,50
Tonburi (land kaviaar) 280 gram
Tonburi, ook bekend als "landkaviaar" of "veldkaviaar", is echt Japans en perfect als garnering.
€ 16,50
Geroosterde Sojasaus sesam
Geroosterde sesam zaadjes met Soja saus . Perfect als topping over rijst, ijs, vlees gerechten of salades.
€ 6,50
Geroosterde Curry sesam
Geroosterde sesam zaadjes met Curry smaak. Perfect als topping over rijst, ijs, vlees gerechten of salades.
€ 6,50
Geroosterde Yuzu sesam
Geroosterde sesam zaadjes met Yuzu smaak. Perfect als topping over rijst, ijs, vlees gerechten of salades.
€ 6,50
Geroosterde Kimchi sesam
Geroosterde sesam zaadjes met spicy Kimchi smaak. Perfect als topping over rijst, ijs, vlees gerechten of salades.
€ 6,50
Geroosterde Ume sesam
Geroosterde sesam zaadjes met zuur/zoute Umeboshi smaak. Perfect als topping over rijst, ijs, vlees gerechten of salades.
€ 6,50
Geroosterde Wasabi sesam
Geroosterde sesam zaadjes met wasabi smaak. Perfect als topping over rijst, ijs, vlees gerechten of salades.
€ 6,50