Japanse ingrediënten
Yuzu jam
Beroemde smaakvolle en aromatische yuzu-citrusvruchten met perfect uitgebalanceerde zoetheid. Deze jam is heerlijk op toast en voegt ook een unieke en krachtigere smaak toe aan gebak.
€ 9,35
Ponzu Shoyu
Exclusieve citrus sojasaus, op basis van langgerijpte authentieke Igeta donkere sojasaus. Met sudachi-citrussap, bonitovlokken en konbu-zeewier.
€ 12,50
Isshi Soden Mirin
Mirin op traditionele wijze gemaakt met alleen mochi rijst, koij rijst en shōchū, en drie jaar gerijpt. Zeer hoog in umami, wat resulteert in een stroperige textuur en intense gekarameliseerde smaak.
€ 24,-
Naga Kombu from Kushiro
Naga Kombu uit Kushiro is een premium Japans zeewier, bekend om zijn rijke umami-smaak en voedingswaarde. Duurzaam geoogst uit de koude wateren van Hokkaido, ideaal voor dashi, soepen en meer. Een essentieel ingrediënt in de authentieke Japanse keuken.
€ 5,95
Wasabi mayonaise
Vers smakende, volledig natuurlijke mayonaise, perfect in balans met de milde, authentieke smaak van verse wasabi die in bronwater wordt gekweekt op onze boerderijen in Dorset en Hampshire. Heerlijk en veelzijdig, de enige mayonaise ter wereld gemaakt met
€ 7,50
Sudachi kombu ponzu
Een traditionele ponzu-saus geschikt voor veganisten. De peperige limoensmaak van vers Sudachi-sap gecombineerd met kombu-zeewierbouillon, zorgt voor een rijke umami-smaak die de essentie is van de Japanse keuken. Direct klaar voor gebruik voor salades of
-37% Sale
16,75 € 10,50
Robai (natuurlijke pure rijstazijn)
Authentieke handgemaakte Japanse rijstazijn – natuurlijk. Gemaakt van langzaam gefermenteerde sake van lokaal geteelde rijst. Met een zachte, ronde zuurheid en een fris, bloemig aroma. Ideaal voor (sushi)rijst en dressings.
€ 11,-
Tomasu sambal 165gr
Tomasu Sambal is het "overblijfsel" van Tomasu's sweet and spicy sojasaus. Na dat de sojasaus onttrokken is wordt de sambal nog 6 maanden gefermenteerd.
€ 15,-
Yuzu soja saus
Een heerlijke combinatie van vers geperst yuzu-sap en hoogwaardige sojasaus gemaakt van hele sojabonen gerijpt in cederhouten vaten. De bekwame vakmensen van de Yugeta-familie combineren zorgvuldig umami en citrus met behulp van het krachtige aroma van yu
€ 17,95
Ongezoet tofu soja melk 1L
Banrai Sojamelk, gemaakt van 100% Japanse non-GMO sojabonen, is rijk, puur en vrij van toevoegingen. Met 11% sojabestanddelen is het perfect voor tofu. Lang houdbaar, minder bitter en natuurlijk zoet. Ideaal voor dagelijks gebruik. THT 11-9-2025
-46% Sale
10,95 € 5,95
Wasabi mosterd
Een authentieke, volledig natuurlijke mosterd dat speciaal met de smaak van verse wasabi.
€ 7,50
Geroosterde Kimchi sesam
Geroosterde sesam zaadjes met spicy Kimchi smaak. Perfect als topping over rijst, ijs, vlees gerechten of salades.
€ 6,50
Geroosterde Ume sesam
Geroosterde sesam zaadjes met zuur/zoute Umeboshi smaak. Perfect als topping over rijst, ijs, vlees gerechten of salades.
€ 6,50
Traditionele Umeboshi 200gr
Umeboshi is een traditioneel Japans gerecht gemaakt van gedroogde en geconserveerde pruimen. Ze hebben een kenmerkende smaak van zuur, zout en zoet. Umeboshi wordt meestal gebruikt als vulling voor onigiri-rijstballen of bentoboxen. Daarnaast bevat het ve
€ 14,80
Hokkai Kioke witte miso
Authentiek op houten vaten gerijpte witte miso. Deze miso is niet overheersend maar vol met umami.
€ 17,50
Iburigakko Slice
Gerookte daikon, ingemaakt en gemarineerd in bier. Een knapperig en sappig umami-bijgerecht.
€ 5,60
Tomasu Sojasaus Zoet 200ml
Gebrouwen in Nederland. Deze zoete sojasaus is een combinatie van Tomasu’s kenmerkende sojasaus en suiker, gewonnen uit Nederlandse suikerbieten. Dit creëert een spannende balans van zout en zoet. Gecombineerd, vormen deze twee schijnbaar tegenstrijdige s
€ 22,50
Groene sansho olie
Groene sansho-olie van Tsuno, gemaakt van verse sansho-bessen en rijstolie. Geeft een citrusfrisse, tintelende smaak aan vis, vlees, groenten en dressings. Authentiek Japans en intens van smaak.
€ 14,50
Yakiniku Saus 300ml
Een heerlijke dipsaus in Japanse stijl met vele toepassingen. Een heerlijke mix van zout, zoet en spicy met een krachtige sesamsmaak.
€ 9,95
Tomasu Sojasaus Zoet 100ml
Gebrouwen in Nederland. Deze zoete sojasaus is een combinatie van Tomasu’s kenmerkende sojasaus en suiker, gewonnen uit Nederlandse suikerbieten. Dit creëert een spannende balans van zout en zoet. Gecombineerd, vormen deze twee schijnbaar tegenstrijdige s
€ 15,-
Iburigakko heel
Gerookte daikon, ingemaakt en gemarineerd in bier. Een knapperig en sappig umami-bijgerecht.
€ 9,80
Sakura-kersenhout gerookte rijstazijn - zoet
Ambachtelijke gezoete rijstazijn uit Hyogo, Japan – gerookt met Japanse sakura-kersenhout. Ontwikkeld voor het perfect marineren van visfilets. Ook geweldig om allerlei gerechten met een verfijnde rokerigheid naar een hoger niveau te tillen.
€ 18,95
Mini Umeboshi 200gr
Umeboshi is een traditioneel Japans gerecht gemaakt van gedroogde en geconserveerde pruimen, in dit geval mini pruimen. Ze hebben een kenmerkende smaak van zuur, zout en zoet. Umeboshi wordt meestal gebruikt als vulling voor onigiri-rijstballen of bentobo
€ 13,95

























