Terug

Vandaag zijn wij gesloten. Uw bestelling wordt a.s. maandag 10 november verstuurd.

Japanse ingrediënten (93)

Filters

    • The Wasabi Company Yuzu jam

    Yuzu jam

    Beroemde smaakvolle en aromatische yuzu-citrusvruchten met perfect uitgebalanceerde zoetheid. Deze jam is heerlijk op toast en voegt ook een unieke en krachtigere smaak toe aan gebak.

    € 9,35

    • Inoue Honten Ponzu Shoyu

    Ponzu Shoyu

    Exclusieve citrus sojasaus, op basis van langgerijpte authentieke Igeta donkere sojasaus. Met sudachi-citrussap, bonitovlokken en konbu-zeewier.

    € 12,50

    • Ogasawara Isshi Soden Mirin

    Isshi Soden Mirin

    Mirin op traditionele wijze gemaakt met alleen mochi rijst, koij rijst en shōchū, en drie jaar gerijpt. Zeer hoog in umami, wat resulteert in een stroperige textuur en intense gekarameliseerde smaak.

    € 24,-

    • OTOMEGUSA KUSHIRO Naga Kombu from Kushiro

    Naga Kombu from Kushiro

    Naga Kombu uit Kushiro is een premium Japans zeewier, bekend om zijn rijke umami-smaak en voedingswaarde. Duurzaam geoogst uit de koude wateren van Hokkaido, ideaal voor dashi, soepen en meer. Een essentieel ingrediënt in de authentieke Japanse keuken.

    € 5,95

    • The Wasabi Company Wasabi mayonaise

    Wasabi mayonaise

    Vers smakende, volledig natuurlijke mayonaise, perfect in balans met de milde, authentieke smaak van verse wasabi die in bronwater wordt gekweekt op onze boerderijen in Dorset en Hampshire. Heerlijk en veelzijdig, de enige mayonaise ter wereld gemaakt met

    € 7,50

    • The Wasabi Company Sudachi kombu ponzu

    Sudachi kombu ponzu

    Een traditionele ponzu-saus geschikt voor veganisten. De peperige limoensmaak van vers Sudachi-sap gecombineerd met kombu-zeewierbouillon, zorgt voor een rijke umami-smaak die de essentie is van de Japanse keuken. Direct klaar voor gebruik voor salades of

    -37% Sale

    16,75 € 10,50

    • Kōbara Suzō Robai (natuurlijke pure rijstazijn)

    Robai (natuurlijke pure rijstazijn)

    Authentieke handgemaakte Japanse rijstazijn – natuurlijk. Gemaakt van langzaam gefermenteerde sake van lokaal geteelde rijst. Met een zachte, ronde zuurheid en een fris, bloemig aroma. Ideaal voor (sushi)rijst en dressings.

    € 11,-

    • Tomasu Tomasu sambal 165gr

    Tomasu sambal 165gr

    Tomasu Sambal is het "overblijfsel" van Tomasu's sweet and spicy sojasaus. Na dat de sojasaus onttrokken is wordt de sambal nog 6 maanden gefermenteerd.

    € 15,-

    • The Wasabi Company Yuzu soja saus

    Yuzu soja saus

    Een heerlijke combinatie van vers geperst yuzu-sap en hoogwaardige sojasaus gemaakt van hele sojabonen gerijpt in cederhouten vaten. De bekwame vakmensen van de Yugeta-familie combineren zorgvuldig umami en citrus met behulp van het krachtige aroma van yu

    € 17,95

    • Banrai Ongezoet tofu soja melk 1L

    Ongezoet tofu soja melk 1L

    Banrai Sojamelk, gemaakt van 100% Japanse non-GMO sojabonen, is rijk, puur en vrij van toevoegingen. Met 11% sojabestanddelen is het perfect voor tofu. Lang houdbaar, minder bitter en natuurlijk zoet. Ideaal voor dagelijks gebruik. THT 11-9-2025

    -46% Sale

    10,95 € 5,95

    • The Wasabi Company Wasabi mosterd

    Wasabi mosterd

    Een authentieke, volledig natuurlijke mosterd dat speciaal met de smaak van verse wasabi.

    € 7,50

    • Geroosterde Kimchi sesam

    Geroosterde Kimchi sesam

    Geroosterde sesam zaadjes met spicy Kimchi smaak. Perfect als topping over rijst, ijs, vlees gerechten of salades.

    € 6,50

    • Geroosterde Ume sesam

    Geroosterde Ume sesam

    Geroosterde sesam zaadjes met zuur/zoute Umeboshi smaak. Perfect als topping over rijst, ijs, vlees gerechten of salades.

    € 6,50

    • Nōyūsha Ōindō Traditionele Umeboshi 200gr

    Traditionele Umeboshi 200gr

    Umeboshi is een traditioneel Japans gerecht gemaakt van gedroogde en geconserveerde pruimen. Ze hebben een kenmerkende smaak van zuur, zout en zoet. Umeboshi wordt meestal gebruikt als vulling voor onigiri-rijstballen of bentoboxen. Daarnaast bevat het ve

    € 14,80

    • Hokkai Hokkai Kioke witte miso

    Hokkai Kioke witte miso

    Authentiek op houten vaten gerijpte witte miso. Deze miso is niet overheersend maar vol met umami.

    € 17,50

    • Iburigakko Slice

    Iburigakko Slice

    Gerookte daikon, ingemaakt en gemarineerd in bier. Een knapperig en sappig umami-bijgerecht.

    € 5,60

    • Tomasu Tomasu Sojasaus Zoet 200ml

    Tomasu Sojasaus Zoet 200ml

    Gebrouwen in Nederland. Deze zoete sojasaus is een combinatie van Tomasu’s kenmerkende sojasaus en suiker, gewonnen uit Nederlandse suikerbieten. Dit creëert een spannende balans van zout en zoet. Gecombineerd, vormen deze twee schijnbaar tegenstrijdige s

    € 22,50

    • Groene sansho olie

    Groene sansho olie

    Groene sansho-olie van Tsuno, gemaakt van verse sansho-bessen en rijstolie. Geeft een citrusfrisse, tintelende smaak aan vis, vlees, groenten en dressings. Authentiek Japans en intens van smaak.

    € 14,50

    • SATO BREWERY Yakiniku Saus 300ml

    Yakiniku Saus 300ml

    Een heerlijke dipsaus in Japanse stijl met vele toepassingen. Een heerlijke mix van zout, zoet en spicy ​​met een krachtige sesamsmaak.

    € 9,95

    • Tomasu Tomasu Sojasaus Zoet 100ml

    Tomasu Sojasaus Zoet 100ml

    Gebrouwen in Nederland. Deze zoete sojasaus is een combinatie van Tomasu’s kenmerkende sojasaus en suiker, gewonnen uit Nederlandse suikerbieten. Dit creëert een spannende balans van zout en zoet. Gecombineerd, vormen deze twee schijnbaar tegenstrijdige s

    € 15,-

    • Iburigakko heel

    Iburigakko heel

    Gerookte daikon, ingemaakt en gemarineerd in bier. Een knapperig en sappig umami-bijgerecht.

    € 9,80

    • Hinode Sakura-kersenhout gerookte rijstazijn - zoet

    Sakura-kersenhout gerookte rijstazijn - zoet

    Ambachtelijke gezoete rijstazijn uit Hyogo, Japan – gerookt met Japanse sakura-kersenhout. Ontwikkeld voor het perfect marineren van visfilets. Ook geweldig om allerlei gerechten met een verfijnde rokerigheid naar een hoger niveau te tillen.

    € 18,95

    • Inoue Honten Manyo Komachi witte miso

    Manyo Komachi witte miso

    Zoet zachte ambachtelijke witte miso.

    € 13,50

    • Nōyūsha Ōindō Mini Umeboshi 200gr

    Mini Umeboshi 200gr

    Umeboshi is een traditioneel Japans gerecht gemaakt van gedroogde en geconserveerde pruimen, in dit geval mini pruimen. Ze hebben een kenmerkende smaak van zuur, zout en zoet. Umeboshi wordt meestal gebruikt als vulling voor onigiri-rijstballen of bentobo

    € 13,95


Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    2