Japanse ingrediënten
Tomasu Sojasaus Zoet 200ml
Gebrouwen in Nederland. Deze zoete sojasaus is een combinatie van Tomasu’s kenmerkende sojasaus en suiker, gewonnen uit Nederlandse suikerbieten. Dit creëert een spannende balans van zout en zoet. Gecombineerd, vormen deze twee schijnbaar tegenstrijdige s
€ 22,50
Yuzu Wasabi olie 140gr
Gemaakt met verse wasabi en yuzu. Het aroma van yuzu met een zacht scherpe smaak van wasabi. Ideaal voor carpaccio, tartaar, sushi, salades, steak of pizza. Voor viscarpaccio's werkt het het beste met witvis. Lekker bij rauwe langoustines en garnalen of c
€ 34,95
Japanse Sansho Japanese peper (poeder)
Bijzonder ingrediënt uit de Japanse keuken, dat een uitgesproken fris aroma combineert met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Speciaal geselecteerde en gemalen grote peppers uit de Wakayama-regio. Zeer geschikt voor in een br
€ 8,20
Sushi nori vellen 50st
Volledige nori-vellen, ligt geroosterd, van premium kwaliteit . Perfect voor sushi rolls. Uit de Ariake zee.
€ 29,95
Gedroogde eetbare Esdoorn bladeren - 100 stuks
Werelds eerste eetbare gedroogde Japanse esdoornbladeren. Pesticidevrij geteeld. Prachtige rode kleur, vorm en textuur. Geweldig ter decoratie en heerlijk in siroop of thee. Per 100 stuks verkocht.
€ 44,-
Monaka Schelpchrysant
Monaka is een soort Wagashi ("Japanse sweets") bestaande uit Azuki-zoete bonenpasta-vulling tussen twee schelpen gemaakt van mochi (rijst). Een mooie presenatie voor zoet and hartige gerechten.
€ 7,50
Naga Kombu from Kushiro
Naga Kombu uit Kushiro is een premium Japans zeewier, bekend om zijn rijke umami-smaak en voedingswaarde. Duurzaam geoogst uit de koude wateren van Hokkaido, ideaal voor dashi, soepen en meer. Een essentieel ingrediënt in de authentieke Japanse keuken.
€ 5,95
Wasabi poeder
Wasabi poeder op basis van gevriesdroogde verse wasabi waardoor de fantastische smaak en scherpte van verse wasabi behouden blijft. Een klassieker bij sushi, fantastisch bij vis en lekker bij vlees.
€ 7,75
Nori tempura chips (noriten) - zout - grootverpakking!
LET OP: Dit product heeft op dit moment een korte THT (14 december). In de praktijk blijven ze (ongeopend) vaak veel langer goed, dus weggooien is zonde. Daarom krijg je ze nu voor de helft van de prijs! Sla je slag, want dit is onmisbaar voor de borrel!
-50% Sale
8,- € 4,-
Nori tempura chips (noriten) - wasabi - grootverpakking!
LET OP: Dit product heeft op dit moment een korte THT (14 december). In de praktijk blijven ze (ongeopend) vaak veel langer goed, dus weggooien is zonde. Daarom krijg je ze nu voor de helft van de prijs! Sla je slag, want dit is onmisbaar voor de borrel!
-50% Sale
7,80 € 3,90
Kanro ume (Japanse pruimen in zoete siroop)
Traditionele Japanse kanro ume: gezoete, ingelegde ume-pruimen met intense en zoet smaak en een fluweel zachte, plakkerige textuur. Perfect als snack, dessert of smaakaccent in gerechten.
€ 16,95
Ponzu Shoyu
Exclusieve citrus sojasaus, op basis van langgerijpte authentieke Igeta donkere sojasaus. Met sudachi-citrussap, bonitovlokken en konbu-zeewier.
€ 12,50
Tomasu Signature Sojasaus Zout 100ml
Gebrouwen in Nederland. Tomasu verbouwd in de Hoeksche Waard zijn eigen sojabonen en tarwe. Deze ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout, geoogst in Bretagne, Frankrijk. De fermentatie werd gestart door de toevoegin
€ 15,-
Zout Ingelegde Sakura 30g
Deze Sakura-bloesems zijn ingemaakt in zout en ume-pruimenazijn, waardoor ze hun roze kleur en vorm behouden. Perfect voor het decoreren van gebak, het maken van Sakura-thee en andere recepten.
€ 7,95
Hokkai Kioke Sojasaus
Ambachtelijk op houten vaten gebrouwen natuurlijke soja saus. Perfect voor alledaags gebruik.
€ 17,50
Gotoku bruine miso
Ambachtelijke hand gemaakte bruine miso. Zonder toevoegingen of conserveermiddelen
€ 12,95
Umenori 150gr
Umenori is een tsukudani (pasta) van zeewier, gemaakt met pruimen uit Dazaifu en Ariake nori van de hoogste kwaliteit. Het heeft een unieke balans van de zure geur van pruimen en de rijke smaak van zeewier, perfect als topping voor rijst- of visgerechten.
-45% Sale
8,95 € 4,95
Iburigakko (gerookte, bier-ingemaakte daikon) - heel
Gemarineerd in bier. Een authentieke Japanse delicatesse uit Akita Prefecture: hele winterwortel (daikon), zorgvuldig gerookt en gepekeld in rijstzemelen en zout voor een knapperige textuur en intense rooksmaak. Uniek in zijn soort.
€ 9,80
Yuzu mayonaise
De aromatische smaak van verse yuzu, een combinatie van citroen, mandarijn en grapefruit, in een volledig natuurlijke mayonaise.
-14% Sale
6,95 € 5,95
Robai (natuurlijke pure rijstazijn)
Authentieke handgemaakte Japanse rijstazijn – natuurlijk. Gemaakt van langzaam gefermenteerde sake van lokaal geteelde rijst. Met een zachte, ronde zuurheid en een fris, bloemig aroma. Ideaal voor (sushi)rijst en dressings.
€ 11,-
Yakiniku Saus 300ml
Een heerlijke dipsaus in Japanse stijl met vele toepassingen. Een heerlijke mix van zout, zoet en spicy met een krachtige sesamsmaak.
€ 9,95

























