• Lorem ipsum

Japanse smaakmakers


€14,95
op voorraad
Ambachtelijke Kyoto-stijl witte miso is zoet en romig van smaak. Lees meer
€8,95
op voorraad
Kōji is een gezonde schimmel die centraal staat in de belangrijkste ingrediënten van de Japanse keuken, zoals sojasaus, miso en sake. Met gedroogde kōji-rijst maak je gemakkelijk je eigen miso, shio kōji, amazake of ander gefermenteerd voedsel. Lees meer
€8,95
op voorraad
Kant en klare bron van umami. Verrijkt elke smaak. Lees meer
€22,50
op voorraad
Mirin op traditionele wijze gemaakt met alleen mochi rijst, koij rijst en shōchū, en drie jaar gerijpt. Zeer hoog in umami, wat resulteert in een stroperige textuur en intense gekarameliseerde smaak. Een kleine hoeveelheid van deze mirin is voldoende om e Lees meer
€12,50
op voorraad
Deze lichtgekleurde Igeta usukuchi is vooral goed om mee te koken. 100% ambachtelijke sojasaus. 1 jaar gerijpt, geen toevoegingen. Lees meer
€20,00
op voorraad
Gebrouwen in Nederland. Deze zoete en pittige sojasaus is op smaak gebracht met suiker, gewonnen uit lokaal Nederlandse suikerbieten, sesamzaadjes en Madam Jeanette pepers. Gebaseerd op Tomasu’s kenmerkende sojasaus waardoor de pittige smaak iets wordt ve Lees meer
€20,00
op voorraad
Gebrouwen in Nederland. Tomasu verbouwd in de Hoeksche Waard zijn eigen sojabonen en tarwe. Deze ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout, geoogst in Bretagne, Frankrijk. De fermentatie werd gestart door de toevoegin Lees meer
€12,95
op voorraad
Yakiniku betekent “gegrild vlees”. Elk Japans Yakiniku restaurant heeft zijn eigen barbecue dipsaussaus: Yakiniku no tare.
Een exclusieve mix van ui, appel en sansho (Japanse peper) gecombineerd met authentieke soja souce. Dit is een unieke olievrije Yak Lees meer
€12,50
op voorraad
Deze donkere Igeta usukuchi is vooral goed als extra smaakmaker of als dip. 100% ambachtelijke sojasaus. 2 jaar gerijpt, geen toevoegingen. Lees meer
€12,50
op voorraad
Gebrouwen in Nederland. Deze zoete sojasaus is een combinatie van Tomasu’s kenmerkende sojasaus en suiker, gewonnen uit Nederlandse suikerbieten. Dit creëert een spannende balans van zout en zoet. Gecombineerd, vormen deze twee schijnbaar tegenstrijdige s Lees meer
€14,95
op voorraad
Ambachtelijke hand gemaakte bruine miso. 1 jaar gerijpt. Lees meer
€12,50
op voorraad
Gebrouwen in Nederland. Tomasu verbouwd in de Hoeksche Waard zijn eigen sojabonen en tarwe. Deze ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout, geoogst in Bretagne, Frankrijk. De fermentatie werd gestart door de toevoegin Lees meer