• Lorem ipsum

Japanse smaakmakers


€8,95
op voorraad
Kōji is een gezonde schimmel die centraal staat in de belangrijkste ingrediënten van de Japanse keuken, zoals sojasaus, miso en sake. Met gedroogde kōji-rijst maak je gemakkelijk je eigen miso, shio kōji, amazake of ander gefermenteerd voedsel. Lees meer
€8,95
op voorraad
Kant en klare bron van umami. Verrijkt elke smaak.
Gekoeld bewaren Lees meer
€22,50
op voorraad
Mirin op traditionele wijze gemaakt met alleen mochi rijst, koij rijst en shōchū, en drie jaar gerijpt. Zeer hoog in umami, wat resulteert in een stroperige textuur en intense gekarameliseerde smaak. Een kleine hoeveelheid van deze mirin is voldoende om e Lees meer
€14,95
op voorraad
Ambachtelijke Kyoto-stijl witte miso is zoet en romig van smaak. Lees meer
Inoue Honten
€13,20
op voorraad
Exclusieve citrus sojasaus, op basis van langgerijpte authentieke Igeta donkere sojasaus. Met sudachi-citrussap, bonitovlokken en konbu-zeewier. Lees meer
€20,00
op voorraad
Gebrouwen in Nederland. Tomasu verbouwd in de Hoeksche Waard zijn eigen sojabonen en tarwe. Deze ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout, geoogst in Bretagne, Frankrijk. De fermentatie werd gestart door de toevoegin Lees meer
€12,50
op voorraad
Deze lichtgekleurde Igeta usukuchi is vooral goed om mee te koken. 100% ambachtelijke sojasaus. 1 jaar gerijpt, geen toevoegingen. Lees meer
€9,95
op voorraad
Meest authentieke azijn gemaakt in Japan. Met de hand gemaakt op basis van lokale biologische rijst op traditionele wijze, waarbij de natuur het tussenproduct sake gedurende drie maanden langzaam laat fermenteren tot azijn. Zachte en elegante zuurgraad, m Lees meer
Hakusen Shuzō
€19,95
op voorraad
Sake van topklasse. Hoewel het een ‘ryorizake’ (kooksake) wordt genoemd, is het van veel hogere kwaliteit. Het is een junmai-sake, 100% puur, zonder toevoeging van alcohol, suiker of zout. Het hoge gehalte aan aminozuren zorgt voor extra umami, wat de sma Lees meer
€12,50
op voorraad
Deze donkere Igeta usukuchi is vooral goed als extra smaakmaker of als dip. 100% ambachtelijke sojasaus. 2 jaar gerijpt, geen toevoegingen. Lees meer
€12,50
op voorraad
Gebrouwen in Nederland. Tomasu verbouwd in de Hoeksche Waard zijn eigen sojabonen en tarwe. Deze ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout, geoogst in Bretagne, Frankrijk. De fermentatie werd gestart door de toevoegin Lees meer
€20,00
op voorraad
Gebrouwen in Nederland. Deze zoete sojasaus is een combinatie van Tomasu’s kenmerkende sojasaus en suiker, gewonnen uit Nederlandse suikerbieten. Dit creëert een spannende balans van zout en zoet. Gecombineerd, vormen deze twee schijnbaar tegenstrijdige s Lees meer