Terug

Japanse smaakmakers (46)

Filters

    • Inoue Honten Gedroogde kōji rijst

    Gedroogde kōji rijst

    Kōji is een gezonde schimmel die centraal staat in de belangrijkste ingrediënten van de Japanse keuken, zoals sojasaus, miso en sake. Met gedroogde kōji-rijst maak je gemakkelijk je eigen miso, shio kōji, amazake of ander gefermenteerd voedsel.

    € 8,95

    • Bando Foods Biologische Yuzu sap

    Biologische Yuzu sap

    Biologische en ongepasteuriseerde yuzu sap uit Japan.

    € 18,50

    • Shio Kōji

    Shio Kōji

    Kant en klare bron van umami. Verrijkt elke smaak.
    Gekoeld bewaren

    € 8,95

    • Moriki Shuzō Sake Kasu

    Sake Kasu

    Sake Kasu of Sake Lees is het overblijfsel van het sake brouwproces. Deze sake kasu is vol van smaak, zoet en fruitig. Gebruik deze sake kasu voor een marinade voor vis of als basis voor een soep.

    € 7,60

    • Japan Japanse Tsuyu

    Japanse Tsuyu

    Een combinatie van sojasaus en dashi met een diepe umami-smaak. Te gebruiken als koude bouillon of dipsaus bij een breed scala aan gerechten.

    € 15,45

    • Toyama Toyama Koshihikari rijst

    Toyama Koshihikari rijst

    Toyama koshihikari heeft een unieke smaak, iets zoeter is dan andere Japanse rijstsoorten, met een goede plakkerigheid. Hierdoor is het geschikt voor veel Japanse gerechten.

    € 14,95

    • Yamamoto Katsunosuke Honten Japanse Sansho Japanese peper (heel)

    Japanse Sansho Japanese peper (heel)

    Bijzonder ingrediënt uit de Japanse keuken, dat een uitgesproken fris aroma combineert met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Speciaal geselecteerde en gemalen grote peppers uit de Wakayama-regio. Zeer geschikt voor in een br

    € 8,20

    • The Wasabi Company Sanbaizu

    Sanbaizu

    Gefermenteerd en gerijpt in 100 jaar oude cederhouten vaten die individueel zijn vernoemd naar sumokampioenen, maakt Marusho-azijn authentiek. Sanbaizu rijstazijn is subtiel op smaak gebracht met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten: kombu (kelp), bonito

    € 13,95

    • Japan Yakiniku BBQ Saus

    Yakiniku BBQ Saus

    Yakiniku betekent “gegrild vlees”. Elk Japans Yakiniku restaurant heeft zijn eigen barbecue dipsaussaus: Yakiniku no tare.
    Een exclusieve mix van ui, appel en sansho (Japanse peper) gecombineerd met authentieke soja souce. Dit is een unieke olievrije Yak

    € 12,95

    • The Wasabi Company Wasabi poeder

    Wasabi poeder

    Wasabi poeder op basis van gevriesdroogde verse wasabi waardoor de fantastische smaak en scherpte van verse wasabi behouden blijft. Een klassieker bij sushi, fantastisch bij vis en lekker bij vlees.   

    € 5,95

    • Kankuri KK Kanzuri

    Kanzuri

    Uniek traditionele specerij uit het de het westen van de regio Niigata (Japan). Deze sneeuw gedroogde rode peper heeft 3 jaar gefermenteerd. Licht zoet, medium scherp, met een extreem lange en diepe nasmaak. Deze magische specerij kan gebruik worden in ee

    € 8,95

    • Tomasu Tomasu Sojasaus Zoet en Scherp 200ml

    Tomasu Sojasaus Zoet en Scherp 200ml

    Gebrouwen in Nederland. Deze zoete en pittige sojasaus is op smaak gebracht met suiker, gewonnen uit lokaal Nederlandse suikerbieten, sesamzaadjes en Madam Jeanette pepers. Gebaseerd op Tomasu’s kenmerkende sojasaus waardoor de pittige smaak iets wordt ve

    € 20,-

    • The Wasabi Company Yuzu mayonaise

    Yuzu mayonaise

    Let op THT 17-3-2022
    De aromatische smaak van verse yuzu, een combinatie van citroen, mandarijn en grapefruit, in een volledig natuurlijke mayonaise.

    -90% Sale

    4,95 € 0,50

    • Murasaki Kuyou Murasaki sojasaus 720ml

    Kuyou Murasaki sojasaus 720ml

    Deze sojasaus laat zich slecht vergelijken. Gebrouwen volgens oer oude methoden. Laag zout gehalte en rijk aan umami.

    € 29,50

    • Ogasawara Isshi Soden Mirin

    Isshi Soden Mirin

    Mirin op traditionele wijze gemaakt met alleen mochi rijst, koij rijst en shōchū, en drie jaar gerijpt. Zeer hoog in umami, wat resulteert in een stroperige textuur en intense gekarameliseerde smaak. Een kleine hoeveelheid van deze mirin is voldoende om e

    € 22,50

    • Inoue Honten Lichte Japanse sojasaus - Igeta Usukuchi

    Lichte Japanse sojasaus - Igeta Usukuchi

    Deze lichtgekleurde Igeta usukuchi is vooral goed om mee te koken. 100% ambachtelijke sojasaus. 1 jaar gerijpt, geen toevoegingen.

    -36% Sale

    12,50 € 7,95

    • The Wasabi Company Wasabi mayonaise

    Wasabi mayonaise

    Let op THT 15-4-2022
    Vers smakende, volledig natuurlijke mayonaise, perfect in balans met de milde, authentieke smaak van verse wasabi die in bronwater wordt gekweekt op onze boerderijen in Dorset en Hampshire. Heerlijk en veelzijdig, de enige mayonaise

    -83% Sale

    5,95 € 1,-

    • The Wasabi Company Yuzu soja saus

    Yuzu soja saus

    Een heerlijke combinatie van vers geperst yuzu-sap en hoogwaardige sojasaus gemaakt van hele sojabonen gerijpt in cederhouten vaten. De bekwame vakmensen van de Yugeta-familie combineren zorgvuldig umami en citrus met behulp van het krachtige aroma van yu

    € 15,35

    • Nōyūsha Ōindō Traditionele Umeboshi 200gr

    Traditionele Umeboshi 200gr

    Umeboshi is een traditioneel Japans gerecht gemaakt van gedroogde en geconserveerde pruimen. Ze hebben een kenmerkende smaak van zuur, zout en zoet. Umeboshi wordt meestal gebruikt als vulling voor onigiri-rijstballen of bentoboxen. Daarnaast bevat het ve

    € 13,50

    • Hokkaido Hokkaido Nanatsuboshi Sushi rijst

    Hokkaido Nanatsuboshi Sushi rijst

    Goede balans tussen plakkerigheid en zoetheid, ook wanneer het afgekoeld is. Dit maakt het zeer geschikt voor sushi, maki en onigiri. Het ontving 11 jaar op rij de hoogste "speciale A" rating in het rijstevaluatieprogramma.

    € 14,95

    • Hakusen Shuzō Hanamikura Kooksake

    Hanamikura Kooksake

    Sake van topklasse. Hoewel het een ‘ryorizake’ (kooksake) wordt genoemd, is het van veel hogere kwaliteit. Het is een junmai-sake, 100% puur, zonder toevoeging van alcohol, suiker of zout. Het hoge gehalte aan aminozuren zorgt voor extra umami, wat de sma

    € 18,95

    • Tomasu Tomasu Signature Sojasaus Zout 100ml

    Tomasu Signature Sojasaus Zout 100ml

    Gebrouwen in Nederland. Tomasu verbouwd in de Hoeksche Waard zijn eigen sojabonen en tarwe. Deze ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout, geoogst in Bretagne, Frankrijk. De fermentatie werd gestart door de toevoegin

    € 12,50

    • Tomasu Tomasu Signature Sojasaus Zout 200ml

    Tomasu Signature Sojasaus Zout 200ml

    Gebrouwen in Nederland. Tomasu verbouwd in de Hoeksche Waard zijn eigen sojabonen en tarwe. Deze ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout, geoogst in Bretagne, Frankrijk. De fermentatie werd gestart door de toevoegin

    € 20,-

    • The Wasabi Company Sudachi kombu ponzu

    Sudachi kombu ponzu

    Een traditionele ponzu-saus geschikt voor veganisten. De peperige limoensmaak van vers Sudachi-sap gecombineerd met kombu-zeewierbouillon, zorgt voor een rijke umami-smaak die de essentie is van de Japanse keuken. Direct klaar voor gebruik voor salades of

    € 13,95

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box