Terug

Japanse smaakmakers (27)

Filters

    • Inoue Honten Gedroogde kōji rijst

    Gedroogde kōji rijst

    Kōji is een gezonde schimmel die centraal staat in de belangrijkste ingrediënten van de Japanse keuken, zoals sojasaus, miso en sake. Met gedroogde kōji-rijst maak je gemakkelijk je eigen miso, shio kōji, amazake of ander gefermenteerd voedsel.

    € 8,95

    • Japan Yakiniku BBQ Saus

    Yakiniku BBQ Saus

    Yakiniku betekent “gegrild vlees”. Elk Japans Yakiniku restaurant heeft zijn eigen barbecue dipsaussaus: Yakiniku no tare.
    Een exclusieve mix van ui, appel en sansho (Japanse peper) gecombineerd met authentieke soja souce. Dit is een unieke olievrije Yak

    € 12,95

    • Shio Kōji

    Shio Kōji

    Kant en klare bron van umami. Verrijkt elke smaak.
    Gekoeld bewaren

    € 8,95

    • Bando Foods Biologische Yuzu sap

    Biologische Yuzu sap

    Biologische en ongepasteuriseerde yuzu sap uit Japan.

    € 18,50

    • Yamamoto Katsunosuke Honten Japanse Sansho Japanese peper (heel)

    Japanse Sansho Japanese peper (heel)

    Bijzonder ingrediënt uit de Japanse keuken, dat een uitgesproken fris aroma combineert met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Speciaal geselecteerde en gemalen grote peppers uit de Wakayama-regio. Zeer geschikt voor in een br

    € 8,20

    • Inoue Honten Ponzu Shoyu

    Ponzu Shoyu

    Exclusieve citrus sojasaus, op basis van langgerijpte authentieke Igeta donkere sojasaus. Met sudachi-citrussap, bonitovlokken en konbu-zeewier.

    € 13,20

    • Katō Miso Kyoto witte miso

    Kyoto witte miso

    Ambachtelijke Kyoto-stijl witte miso is zoet en romig van smaak.

    € 14,95

    • Japan Japanse Tsuyu

    Japanse Tsuyu

    Een combinatie van sojasaus en dashi met een diepe umami-smaak. Te gebruiken als koude bouillon of dipsaus bij een breed scala aan gerechten.

    € 15,45

    • Nōyūsha Ōindō Traditionele Umeboshi 200gr

    Traditionele Umeboshi 200gr

    Umeboshi is een traditioneel Japans gerecht gemaakt van gedroogde en geconserveerde pruimen. Ze hebben een kenmerkende smaak van zuur, zout en zoet. Umeboshi wordt meestal gebruikt als vulling voor onigiri-rijstballen of bentoboxen. Daarnaast bevat het ve

    € 11,10

    • Moriki Shuzō Gerijpte Sake Kasu

    Gerijpte Sake Kasu

    Sake Kasu of Sake Lees is het overblijfsel van het sake brouwproces. Deze gerijpte sake kasu is vol van smaak, zoet en fruitig. Gebruik deze sake kasu voor een marinade voor vis of als basis voor een soep.

    € 7,60

    • Tomasu Tomasu Signature Sojasaus Zout 200ml

    Tomasu Signature Sojasaus Zout 200ml

    Gebrouwen in Nederland. Tomasu verbouwd in de Hoeksche Waard zijn eigen sojabonen en tarwe. Deze ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout, geoogst in Bretagne, Frankrijk. De fermentatie werd gestart door de toevoegin

    € 20,-

    • Kankuri KK Kanzuri

    Kanzuri

    Uniek traditionele specerij uit het de het westen van de regio Niigata (Japan). Deze sneeuw gedroogde rode peper heeft 3 jaar gefermenteerd. Licht zoet, medium scherp, met een extreem lange en diepe nasmaak. Deze magische specerij kan gebruik worden in ee

    € 9,95

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box