Terug

Japanse smaakmakers (21)

Filters

    • Yamamoto Katsunosuke Honten Japanse Sansho Japanese peper (heel)

    Japanse Sansho Japanese peper (heel)

    Bijzonder ingrediënt uit de Japanse keuken, dat een uitgesproken fris aroma combineert met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Speciaal geselecteerde en gemalen grote peppers uit de Wakayama-regio. Zeer geschikt voor in een br

    € 8,20

    • Inoue Honten Gedroogde kōji rijst

    Gedroogde kōji rijst

    Kōji is een gezonde schimmel die centraal staat in de belangrijkste ingrediënten van de Japanse keuken, zoals sojasaus, miso en sake. Met gedroogde kōji-rijst maak je gemakkelijk je eigen miso, shio kōji, amazake of ander gefermenteerd voedsel.

    € 8,95

    • Shio Kōji

    Shio Kōji

    Kant en klare bron van umami. Verrijkt elke smaak.
    Gekoeld bewaren

    € 8,95

    • Ogasawara Isshi Soden Mirin

    Isshi Soden Mirin

    Mirin op traditionele wijze gemaakt met alleen mochi rijst, koij rijst en shōchū, en drie jaar gerijpt. Zeer hoog in umami, wat resulteert in een stroperige textuur en intense gekarameliseerde smaak. Een kleine hoeveelheid van deze mirin is voldoende om e

    € 22,50

    • Inoue Honten Ponzu Shoyu

    Ponzu Shoyu

    Exclusieve citrus sojasaus, op basis van langgerijpte authentieke Igeta donkere sojasaus. Met sudachi-citrussap, bonitovlokken en konbu-zeewier.

    € 13,20

    • Yamamoto Katsunosuke Honten Japanse Sansho Japanese peper (poeder)

    Japanse Sansho Japanese peper (poeder)

    Bijzonder ingrediënt uit de Japanse keuken, dat een uitgesproken fris aroma combineert met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Speciaal geselecteerde en gemalen grote peppers uit de Wakayama-regio. Zeer geschikt voor in een br

    € 8,20

    • Kankuri KK Kanzuri

    Kanzuri

    Uniek traditionele specerij uit het de het westen van de regio Niigata (Japan). Deze sneeuw gedroogde rode peper heeft 3 jaar gefermenteerd. Licht zoet, medium scherp, met een extreem lange en diepe nasmaak. Deze magische specerij kan gebruik worden in ee

    € 9,95

    • Inoue Honten Donkere sojasaus - Igeta Koikuchi 360ml

    Donkere sojasaus - Igeta Koikuchi 360ml

    Deze donkere Igeta usukuchi is vooral goed als extra smaakmaker of als dip. 100% ambachtelijke sojasaus. 2 jaar gerijpt, geen toevoegingen.

    € 12,50

    • Tomasu Tomasu Signature Sojasaus Zout 200ml

    Tomasu Signature Sojasaus Zout 200ml

    Gebrouwen in Nederland. Tomasu verbouwd in de Hoeksche Waard zijn eigen sojabonen en tarwe. Deze ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout, geoogst in Bretagne, Frankrijk. De fermentatie werd gestart door de toevoegin

    € 20,-

    • Hakusen Shuzō Hanamikura Kooksake

    Hanamikura Kooksake

    Sake van topklasse. Hoewel het een ‘ryorizake’ (kooksake) wordt genoemd, is het van veel hogere kwaliteit. Het is een junmai-sake, 100% puur, zonder toevoeging van alcohol, suiker of zout. Het hoge gehalte aan aminozuren zorgt voor extra umami, wat de sma

    € 19,95

    • Moriki Shuzō Gerijpte Sake Kasu

    Gerijpte Sake Kasu

    Sake Kasu of Sake Lees is het overblijfsel van het sake brouwproces. Deze gerijpte sake kasu is vol van smaak, zoet en fruitig. Gebruik deze sake kasu voor een marinade voor vis of als basis voor een soep.

    € 7,60

    • Kōbara Suzō Biologische rijst Azijn

    Biologische rijst Azijn

    Meest authentieke azijn gemaakt in Japan. Met de hand gemaakt op basis van lokale biologische rijst op traditionele wijze, waarbij de natuur het tussenproduct sake gedurende drie maanden langzaam laat fermenteren tot azijn. Zachte en elegante zuurgraad, m

    € 9,95

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box