Terug

Japanse smaakmakers (40)

Filters

    • Inoue Honten Gedroogde kōji rijst

    Gedroogde kōji rijst

    Kōji is een gezonde schimmel die centraal staat in de belangrijkste ingrediënten van de Japanse keuken, zoals sojasaus, miso en sake. Met gedroogde kōji-rijst maak je gemakkelijk je eigen miso, shio kōji, amazake of ander gefermenteerd voedsel.

    € 8,95

    • Japan Yakiniku BBQ Saus

    Yakiniku BBQ Saus

    Yakiniku betekent “gegrild vlees”. Elk Japans Yakiniku restaurant heeft zijn eigen barbecue dipsaussaus: Yakiniku no tare.
    Een exclusieve mix van ui, appel en sansho (Japanse peper) gecombineerd met authentieke soja souce. Dit is een unieke olievrije Yak

    € 12,95

    • Bando Foods Biologische Yuzu sap

    Biologische Yuzu sap

    Biologische en ongepasteuriseerde yuzu sap uit Japan.

    € 18,50

    • Shio Kōji

    Shio Kōji

    Kant en klare bron van umami. Verrijkt elke smaak.
    Gekoeld bewaren

    € 8,95

    • Moriki Shuzō Gerijpte Sake Kasu

    Gerijpte Sake Kasu

    Sake Kasu of Sake Lees is het overblijfsel van het sake brouwproces. Deze gerijpte sake kasu is vol van smaak, zoet en fruitig. Gebruik deze sake kasu voor een marinade voor vis of als basis voor een soep.

    € 7,60

    • Ogasawara Isshi Soden Mirin

    Isshi Soden Mirin

    Mirin op traditionele wijze gemaakt met alleen mochi rijst, koij rijst en shōchū, en drie jaar gerijpt. Zeer hoog in umami, wat resulteert in een stroperige textuur en intense gekarameliseerde smaak. Een kleine hoeveelheid van deze mirin is voldoende om e

    € 22,50

    • Tomasu Tomasu Signature Sojasaus Zout 200ml

    Tomasu Signature Sojasaus Zout 200ml

    Gebrouwen in Nederland. Tomasu verbouwd in de Hoeksche Waard zijn eigen sojabonen en tarwe. Deze ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout, geoogst in Bretagne, Frankrijk. De fermentatie werd gestart door de toevoegin

    € 20,-

    • Inoue Honten Ponzu Shoyu

    Ponzu Shoyu

    Exclusieve citrus sojasaus, op basis van langgerijpte authentieke Igeta donkere sojasaus. Met sudachi-citrussap, bonitovlokken en konbu-zeewier.

    € 13,20

    • Yamamoto Katsunosuke Honten Japanse Sansho Japanese peper (heel)

    Japanse Sansho Japanese peper (heel)

    Bijzonder ingrediënt uit de Japanse keuken, dat een uitgesproken fris aroma combineert met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Speciaal geselecteerde en gemalen grote peppers uit de Wakayama-regio. Zeer geschikt voor in een br

    € 8,20

    • The Wasabi Company Wasabi poeder

    Wasabi poeder

    Wasabi poeder op basis van gevriesdroogde verse wasabi waardoor de fantastische smaak en scherpte van verse wasabi behouden blijft. Een klassieker bij sushi, fantastisch bij vis en lekker bij vlees.   

    € 5,95

    • Tomasu Tomasu Sojasaus Zoet en Scherp 200ml

    Tomasu Sojasaus Zoet en Scherp 200ml

    Gebrouwen in Nederland. Deze zoete en pittige sojasaus is op smaak gebracht met suiker, gewonnen uit lokaal Nederlandse suikerbieten, sesamzaadjes en Madam Jeanette pepers. Gebaseerd op Tomasu’s kenmerkende sojasaus waardoor de pittige smaak iets wordt ve

    € 20,-

    • The Wasabi Company Sanbaizu

    Sanbaizu

    Gefermenteerd en gerijpt in 100 jaar oude cederhouten vaten die individueel zijn vernoemd naar sumokampioenen, maakt Marusho-azijn authentiek. Sanbaizu rijstazijn is subtiel op smaak gebracht met hoogwaardige natuurlijke ingrediënten: kombu (kelp), bonito

    € 13,95

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box