Terug

Specerijen (12)

Japanse specerijen die het verschil maken in elke gerecht. We selecteren alleen ambachtelijke specerijen van hoge kwaliteit en complexe smaak.

Filters

    • Yamamoto Katsunosuke Honten Japanse Sansho Japanese peper (heel)

    Japanse Sansho Japanese peper (heel)

    Bijzonder ingrediënt uit de Japanse keuken, dat een uitgesproken fris aroma combineert met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Speciaal geselecteerde en gemalen grote peppers uit de Wakayama-regio. Zeer geschikt voor in een br

    € 8,20

    • Nōyūsha Ōindō Traditionele Umeboshi 200gr

    Traditionele Umeboshi 200gr

    Umeboshi is een traditioneel Japans gerecht gemaakt van gedroogde en geconserveerde pruimen. Ze hebben een kenmerkende smaak van zuur, zout en zoet. Umeboshi wordt meestal gebruikt als vulling voor onigiri-rijstballen of bentoboxen. Daarnaast bevat het ve

    € 13,50

    • Yamamoto Katsunosuke Honten Japanse Sansho Japanese peper (poeder)

    Japanse Sansho Japanese peper (poeder)

    Bijzonder ingrediënt uit de Japanse keuken, dat een uitgesproken fris aroma combineert met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Speciaal geselecteerde en gemalen grote peppers uit de Wakayama-regio. Zeer geschikt voor in een br

    € 8,20

    • NISHIKAWA SHOTEN Yuzu Wasabi olie 140gr

    Yuzu Wasabi olie 140gr

    Gemaakt met verse wasabi en yuzu. Het aroma van yuzu met een zacht scherpe smaak van wasabi. Ideaal voor carpaccio, tartaar, sushi, salades, steak of pizza. Voor viscarpaccio's werkt het het beste met witvis. Lekker bij rauwe langoustines en garnalen of c

    € 32,50

    • Kankuri KK Kanzuri

    Kanzuri

    Uniek traditionele specerij uit het de het westen van de regio Niigata (Japan). Deze sneeuw gedroogde rode peper heeft 3 jaar gefermenteerd. Licht zoet, medium scherp, met een extreem lange en diepe nasmaak. Deze magische specerij kan gebruik worden in ee

    € 8,95

    • Nōyūsha Ōindō Mini Umeboshi 200gr

    Mini Umeboshi 200gr

    Umeboshi is een traditioneel Japans gerecht gemaakt van gedroogde en geconserveerde pruimen, in dit geval mini pruimen. Ze hebben een kenmerkende smaak van zuur, zout en zoet. Umeboshi wordt meestal gebruikt als vulling voor onigiri-rijstballen of bentobo

    € 12,50

    • NISHIKAWA SHOTEN Wasabi olie 55gr

    Wasabi olie 55gr

    Gemaakt met verse wasabi. Scherp van smaak. Ideaal voor carpaccio, tartaar, sushi, salades, steak of pizza. Voor viscarpaccio's werkt het het beste met witvis. Lekker bij rauwe langoustines en garnalen of coquilles.

    € 19,50

    • Zeeuwsche Zoute Zeeuwsche Zoute Zeekraal

    Zeeuwsche Zoute Zeekraal

    Zeezout met stukjes Zeekraal uit de Oosterschelde van Zeeuwsche Zoute in een prachtige glazen pot.

    € 9,95

    • Zeeuwsche Zoute Zeeuwsche Zoute Wakame

    Zeeuwsche Zoute Wakame

    Zeezout en Wakame uit de Oosterschelde van Zeeuwsche Zoute en stukjes zwarte knoflook in een prachtige glazen pot.

    € 9,95

    • Zeeuwsche Zoute Zeeuwsche Zoute Puur

    Zeeuwsche Zoute Puur

    Puur zeezout uit de Oosterschelde van Zeeuwsche Zoute in een prachtige glazen pot.

    € 6,95

    • Zeeuwsche Zoute Zeeuwsche Zoute zwarte knoflook

    Zeeuwsche Zoute zwarte knoflook

    Zeezout uit de Oosterschelde van Zeeuwsche Zoute en stukjes zwarte knoflook in een prachtige glazen pot.

    € 9,95

    • Zeeuwsche Zoute Zeeuwsche Zoute Gerookt

    Zeeuwsche Zoute Gerookt

    Gerookt zeezout uit de Oosterschelde van Zeeuwsche Zoute in een prachtige glazen pot.

    € 8,95

Japanse specerijen die het verschil maken in elke gerecht. We selecteren alleen ambachtelijke specerijen van hoge kwaliteit en complexe smaak.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box