Specerijen
Kanzuri
Uniek traditionele specerij uit het de het westen van de regio Niigata (Japan). Deze sneeuw gedroogde rode peper heeft 3 jaar gefermenteerd. Licht zoet, medium scherp, met een extreem lange en diepe nasmaak. Deze magische specerij kan gebruik worden in ee
€ 9,50
Japanse Sansho Japanese peper (heel)
Bijzonder ingrediënt uit de Japanse keuken, dat een uitgesproken fris aroma combineert met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Speciaal geselecteerde en gemalen grote peppers uit de Wakayama-regio. Zeer geschikt voor in een br
€ 8,20
Japanse Sansho Japanese peper (poeder)
Bijzonder ingrediënt uit de Japanse keuken, dat een uitgesproken fris aroma combineert met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Speciaal geselecteerde en gemalen grote peppers uit de Wakayama-regio. Zeer geschikt voor in een br
€ 8,20
Umeboshi pasta
Umeboshi pasta gemaakt van is Japanse geconserveerde pruimen. Een combinatie van zuur, zout en zoet. De smaak is iets zachter dan hele Umeboshi.
€ 6,85
Yuzu Kararin
Klassieke must-have onder de Japanse specerijen bestaande uit; yuzu-schil, rode peper, groene peper en zout
€ 17,50
Togarashi shichimi 7 kruiden mix
Togarashi Shichimi is een 400 jaar oude Japanse kruidenmix en bestaat uit een mix van zeven ingrediënten. Het wordt veel gebruikt om verschillende gerechten op smaak te brengen, waaronder rijst, noedels, vlees en zelfs desserts.
€ 13,45
10x Kanzuri - THT 01-04-22
Help ons verspilling tegen gaan. Deze gefermenteerde chilipeperpasta heeft een THT van 1-4-22 maar is nog zeker 6 maanden houdbaar. Donker en koel bewaren. Na openen in de koelkast bewaren.
-67% Sale
89,90 € 29,80