Specerijen
Japanse specerijen die het verschil maken in elke gerecht. We selecteren alleen ambachtelijke specerijen van hoge kwaliteit en complexe smaak.
Japanse Sansho Japanese peper (heel)
Bijzonder ingrediënt uit de Japanse keuken, dat een uitgesproken fris aroma combineert met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Speciaal geselecteerde en gemalen grote peppers uit de Wakayama-regio. Zeer geschikt voor in een br
€ 8,20
Yuzu Kararin
Klassieke must-have onder de Japanse specerijen bestaande uit; yuzu-schil, rode peper, groene peper en zout
€ 16,50
Traditionele Umeboshi 200gr
Umeboshi is een traditioneel Japans gerecht gemaakt van gedroogde en geconserveerde pruimen. Ze hebben een kenmerkende smaak van zuur, zout en zoet. Umeboshi wordt meestal gebruikt als vulling voor onigiri-rijstballen of bentoboxen. Daarnaast bevat het ve
€ 13,50
Wasabi olie 55gr
Gemaakt met verse wasabi. Scherp van smaak. Ideaal voor carpaccio, tartaar, sushi, salades, steak of pizza. Voor viscarpaccio's werkt het het beste met witvis. Lekker bij rauwe langoustines en garnalen of coquilles.
-15% Sale
19,50 € 16,50
Yuzu Wasabi olie 140gr
Gemaakt met verse wasabi en yuzu. Het aroma van yuzu met een zacht scherpe smaak van wasabi. Ideaal voor carpaccio, tartaar, sushi, salades, steak of pizza. Voor viscarpaccio's werkt het het beste met witvis. Lekker bij rauwe langoustines en garnalen of c
€ 32,50
Kanzuri
Uniek traditionele specerij uit het de het westen van de regio Niigata (Japan). Deze sneeuw gedroogde rode peper heeft 3 jaar gefermenteerd. Licht zoet, medium scherp, met een extreem lange en diepe nasmaak. Deze magische specerij kan gebruik worden in ee
€ 8,95
Japanse Sansho Japanese peper (poeder)
Bijzonder ingrediënt uit de Japanse keuken, dat een uitgesproken fris aroma combineert met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Speciaal geselecteerde en gemalen grote peppers uit de Wakayama-regio. Zeer geschikt voor in een br
€ 8,20
Zeeuwsche Zoute Zeekraal
Zeezout met stukjes Zeekraal uit de Oosterschelde van Zeeuwsche Zoute in een prachtige glazen pot.
-15% Sale
9,95 € 8,45
10x Kanzuri - THT 01-04-22
Help ons verspilling tegen gaan. Deze gefermenteerde chilipeperpasta heeft een THT van 1-4-22 maar is nog zeker 6 maanden houdbaar. Donker en koel bewaren. Na openen in de koelkast bewaren.
-67% Sale
89,90 € 29,80
Mini Umeboshi 200gr
Umeboshi is een traditioneel Japans gerecht gemaakt van gedroogde en geconserveerde pruimen, in dit geval mini pruimen. Ze hebben een kenmerkende smaak van zuur, zout en zoet. Umeboshi wordt meestal gebruikt als vulling voor onigiri-rijstballen of bentobo
€ 12,50
Zeeuwsche Zoute Puur
Puur zeezout uit de Oosterschelde van Zeeuwsche Zoute in een prachtige glazen pot.
-14% Sale
6,95 € 5,95
Umeboshi pasta
Umeboshi pasta gemaakt van is Japanse geconserveerde pruimen. Een combinatie van zuur, zout en zoet. De smaak is iets zachter dan hele Umeboshi.
€ 6,95
Zeeuwsche Zoute Gerookt
Gerookt zeezout uit de Oosterschelde van Zeeuwsche Zoute in een prachtige glazen pot.
€ 8,95
Zeeuwsche Zoute zwarte knoflook
Zeezout uit de Oosterschelde van Zeeuwsche Zoute en stukjes zwarte knoflook in een prachtige glazen pot.
€ 9,95