Specerijen
Tonburi (land kaviaar) 280 gram
Tonburi, ook bekend als "landkaviaar" of "veldkaviaar", is echt Japans en perfect als garnering.
€ 16,50
Yuzu Kosho 85gr
Yuzu kosho is een krachtige Japanse smaakmaker van yuzu-schil, groene chilipepers en zout. Het voegt frisse citrus en een pittige kick toe aan gerechten zoals gegrild vlees, soepen, pasta’s en marinades. Ideaal voor dips en om smaken te verrijken.
€ 7,95
Togarashi shichimi - 7 kruiden mix
Een klassieke Japanse zevenkruidenmix met chili, sesam, zee- en citrusaroma’s — perfect om bowls, noedels, rijst en gegrild vlees een smaakvolle umami-kick te geven.
€ 13,45
Kanzuri
Uniek traditionele specerij uit het de het westen van de regio Niigata (Japan). Deze sneeuw gedroogde rode peper heeft 3 jaar gefermenteerd. Licht zoet, medium scherp, met een extreem lange en diepe nasmaak. Deze magische specerij kan gebruik worden in ee
€ 9,50
Crispy topping van Aosa-zeewier - 90 gram
Knapperige topping van premium Aosa-zeewier uit Japan. Verrijkt met sesamolie, gebakken knoflook en ui voor een rijke, Japanse umami-crunch. Veelzijdig als topping voor allerlei gerechten, op brood of door salades. Ook heerlijk in sauzen en vinaigrettes.
€ 14,50
Japanse Sansho Japanese peper (heel)
Bijzonder ingrediënt uit de Japanse keuken, dat een uitgesproken fris aroma combineert met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Speciaal geselecteerde en gemalen grote peppers uit de Wakayama-regio. Zeer geschikt voor in een br
€ 8,20
Umeboshi pasta
Umeboshi pasta gemaakt van is Japanse geconserveerde pruimen. Een combinatie van zuur, zout en zoet. De smaak is iets zachter dan hele Umeboshi.
€ 6,85
Yuzu Kararin
Klassieke must-have onder de Japanse specerijen bestaande uit; yuzu-schil, rode peper, groene peper en zout
€ 13,50
Japanse Sansho Japanese peper (poeder)
Bijzonder ingrediënt uit de Japanse keuken, dat een uitgesproken fris aroma combineert met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Speciaal geselecteerde en gemalen grote peppers uit de Wakayama-regio. Zeer geschikt voor in een br
€ 8,20
Umenori 150gr
Umenori is een tsukudani (pasta) van zeewier, gemaakt met pruimen uit Dazaifu en Ariake nori van de hoogste kwaliteit. Het heeft een unieke balans van de zure geur van pruimen en de rijke smaak van zeewier, perfect als topping voor rijst- of visgerechten.
-45% Sale
8,95 € 4,95
Hoba Bladeren (Gedroogd, Bruin) 10st
Afkomstig van de Japanse magnoliaboom, traditioneel gebruikt om voedsel te wikkelen en te grillen, Ze geven een subtiele, aardse smaak maar worden niet gegeten. 30cm lang
€ 6,95
Norikuro 360gr
Norikuro is een tsukudani-pasta van nori-zeewier en sojasaus, gecombineerd met yuzu kosho. Het heeft een rijke umami-smaak met een pittige, citrusachtige twist. Ideaal voor rijst, sushi, tofu, gegrilde groenten, vis en noedels, voegt Norikuro een authenti
-26% Sale
16,95 € 12,50
Tomasu sambal 165gr
Tomasu Sambal is het "overblijfsel" van Tomasu's sweet and spicy sojasaus. Na dat de sojasaus onttrokken is wordt de sambal nog 6 maanden gefermenteerd.
€ 15,-
Tomasu soja zout 135gr
Zout uit de Franse stad Guérande op smaak gebracht met Tomasu signature sojasaus. Een ultieme en makkelijk toe te passen umami smaakmaker.
€ 12,50
Hoba Bladeren (Gedroogd, Bruin) 50st
Afkomstig van de Japanse magnoliaboom, traditioneel gebruikt om voedsel te wikkelen en te grillen, Ze geven een subtiele, aardse smaak maar worden niet gegeten. 30cm lang
€ 27,95

















