Japanse ingrediënten
Sanbaizu (gekruide rijstazijn)
Pure rijstazijn, gerijpt in 100 jaar oude cederhouten vaten. Subtiel op smaak gebracht met bonito (gerookte en gedroogde tonijnvlokken) en kombu (gedroogde kelp). Zeer rijk aan umami. Bekroond met 3 gouden sterren in de ‘Great Taste Awards’.
€ 19,95
Gedroogde eetbare Esdoorn bladeren - 100 stuks
Werelds eerste eetbare gedroogde Japanse esdoornbladeren. Pesticidevrij geteeld. Prachtige rode kleur, vorm en textuur. Geweldig ter decoratie en heerlijk in siroop of thee. Per 100 stuks verkocht.
€ 44,-
Witte kombu stroken 200gr
Deze bijzondere Shiroita Kombu is flinterdunne kelp uit Fukui, Japan. Traditioneel gebruikt voor battera-sushi, tegenwoordig populair bij topchefs als krokante umami-garnering.
€ 63,95
Yuzu mayonaise
De aromatische smaak van verse yuzu, een combinatie van citroen, mandarijn en grapefruit, in een volledig natuurlijke mayonaise.
-14% Sale
6,95 € 5,95
Togarashi shichimi 7 kruiden mix
Togarashi Shichimi is een 400 jaar oude Japanse kruidenmix en bestaat uit een mix van zeven ingrediënten. Het wordt veel gebruikt om verschillende gerechten op smaak te brengen, waaronder rijst, noedels, vlees en zelfs desserts.
€ 13,45
Umeboshi pasta
Umeboshi pasta gemaakt van is Japanse geconserveerde pruimen. Een combinatie van zuur, zout en zoet. De smaak is iets zachter dan hele Umeboshi.
€ 6,85
Japanse Sansho Japanese peper (poeder)
Bijzonder ingrediënt uit de Japanse keuken, dat een uitgesproken fris aroma combineert met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Speciaal geselecteerde en gemalen grote peppers uit de Wakayama-regio. Zeer geschikt voor in een br
€ 8,20
Wasabi poeder
Wasabi poeder op basis van gevriesdroogde verse wasabi waardoor de fantastische smaak en scherpte van verse wasabi behouden blijft. Een klassieker bij sushi, fantastisch bij vis en lekker bij vlees.
€ 7,75
Hokkai Kioke Sojasaus
Ambachtelijk op houten vaten gebrouwen natuurlijke soja saus. Perfect voor alledaags gebruik.
€ 17,50
Sushi nori vellen 50st
Volledige nori-vellen, ligt geroosterd, van premium kwaliteit . Perfect voor sushi rolls. Uit de Ariake zee.
€ 29,95
Kuyou Murasaki sojasaus 720ml
Deze sojasaus laat zich slecht vergelijken. Gebrouwen volgens oer oude methoden. Laag zout gehalte en rijk aan umami.
€ 34,95
Hanamikura Kooksake
Sake van topklasse. Hoewel het een ‘ryorizake’ (kooksake) wordt genoemd, is het van veel hogere kwaliteit. Het is een junmai-sake, 100% puur, zonder toevoeging van alcohol, suiker of zout. Het hoge gehalte aan aminozuren zorgt voor extra umami, wat de sma
€ 18,95
Yuzu Wasabi olie 140gr
Gemaakt met verse wasabi en yuzu. Het aroma van yuzu met een zacht scherpe smaak van wasabi. Ideaal voor carpaccio, tartaar, sushi, salades, steak of pizza. Voor viscarpaccio's werkt het het beste met witvis. Lekker bij rauwe langoustines en garnalen of c
€ 34,95
Sakura rijstazijn
Traditionele Japanse rijstazijn met hand geplukte sakura (Japanse kersenbloesem) – 6 maanden gerijpt. Verfijnd zoet, zuur en bloemig. Geweldige subtiele smaakmaker. Keuze uit twee maten.
€ 19,95
The Wasabi Company gerookte sojasaus
Zeer geconcentreerde en unieke Japanse sojasaus – gerookt met kersenhout. Rijk aan umami. Geeft zelfs de eenvoudigste gerechten een volle, rijke smaak.
€ 14,50
Zout Ingelegde Sakura 30g
Deze Sakura-bloesems zijn ingemaakt in zout en ume-pruimenazijn, waardoor ze hun roze kleur en vorm behouden. Perfect voor het decoreren van gebak, het maken van Sakura-thee en andere recepten.
€ 7,95
Monaka Schelpchrysant
Monaka is een soort Wagashi ("Japanse sweets") bestaande uit Azuki-zoete bonenpasta-vulling tussen twee schelpen gemaakt van mochi (rijst). Een mooie presenatie voor zoet and hartige gerechten.
€ 7,50
Tomasu Signature Sojasaus Zout 100ml
Gebrouwen in Nederland. Tomasu verbouwd in de Hoeksche Waard zijn eigen sojabonen en tarwe. Deze ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout, geoogst in Bretagne, Frankrijk. De fermentatie werd gestart door de toevoegin
€ 15,-
Tomasu Signature Sojasaus Zout 200ml
Gebrouwen in Nederland. Tomasu verbouwd in de Hoeksche Waard zijn eigen sojabonen en tarwe. Deze ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout, geoogst in Bretagne, Frankrijk. De fermentatie werd gestart door de toevoegin
€ 22,50

























