Japanse ingrediënten
Sanbaizu (gekruide rijstazijn)
Pure rijstazijn, gerijpt in 100 jaar oude cederhouten vaten. Subtiel op smaak gebracht met bonito (gerookte en gedroogde tonijnvlokken) en kombu (gedroogde kelp). Zeer rijk aan umami. Bekroond met 3 gouden sterren in de ‘Great Taste Awards’.
€ 19,95
Japanse Tsuyu
Een combinatie van sojasaus en dashi met een diepe umami-smaak. Te gebruiken als koude bouillon of dipsaus bij een breed scala aan gerechten.
€ 18,95
Katsuobushi 40gr (1L)
Ook wel bonito vlokken genoemd. Dun geschaafde, gedroogde en gerookte tonijn. Perfect voor het maken van 1000ml bouilon of als topping
€ 7,95
Kyoto witte miso
Ambachtelijke Kyoto-stijl witte miso is zoet en romig van smaak.
-43% Sale
13,95 € 7,95
Lichte sojasaus - Igeta Usukuchi
Deze lichtgekleurde Igeta usukuchi is vooral goed om mee te koken. 100% ambachtelijke sojasaus. 1 jaar gerijpt, geen toevoegingen.
€ 18,-
Sudachi kombu ponzu
Een traditionele ponzu-saus geschikt voor veganisten. De peperige limoensmaak van vers Sudachi-sap gecombineerd met kombu-zeewierbouillon, zorgt voor een rijke umami-smaak die de essentie is van de Japanse keuken. Direct klaar voor gebruik voor salades of
-37% Sale
16,75 € 10,50
Sakura blad poeder
Dit premium oplosbare sakurabladpoeder heeft een diepe, bloemige kersenbloesemsmaak. Perfect voor sakura lattes, gebak en desserts. Lost volledig op in melk of water. Let op: dit poeder is wit en kleurt uw eten niet roze.
€ 18,50
Sumo Miso (pittige misosaus) - 360 gram
Een diepe, donkerrode misosaus boordevol knoflook en Spaanse peper: intense pittigheid gevolgd door rijke umami. Ideaal als smaakmaker bij gegrild vlees, roerbakgerechten of als dip.
€ 12,50
Matcha starter-set – Complete editie (incl. 30 gram theepoeder)
Complete matcha-set met hoogwaardige matcha van de eerste pluk (100% Japanse tencha). Inclusief bowl, chasen (thee-klopper), chasen-houder en bamboelepel; alles wat je nodig hebt om thuis aan de slag te gaan. Perfect als cadeau of om mee te starten.
-5% Sale
47,30 € 44,95
Umeboshi pasta
Umeboshi pasta gemaakt van is Japanse geconserveerde pruimen. Een combinatie van zuur, zout en zoet. De smaak is iets zachter dan hele Umeboshi.
€ 6,85
Traditionele Umeboshi 200gr
Umeboshi is een traditioneel Japans gerecht gemaakt van gedroogde en geconserveerde pruimen. Ze hebben een kenmerkende smaak van zuur, zout en zoet. Umeboshi wordt meestal gebruikt als vulling voor onigiri-rijstballen of bentoboxen. Daarnaast bevat het ve
€ 14,80
Isshi Soden Mirin
Mirin op traditionele wijze gemaakt met alleen mochi rijst, koij rijst en shōchū, en drie jaar gerijpt. Zeer hoog in umami, wat resulteert in een stroperige textuur en intense gekarameliseerde smaak.
€ 24,-
Premium iburigakko (gerookte ingemaakte daikon) - heel
Een authentieke Japanse delicatesse uit Akita Prefecture: hele winterwortel (daikon) zorgvuldig gerookt, gepekeld in rijstzemelen en zout, voor een knapperige textuur en intense rooksmaak. Uniek in zijn soort
€ 11,50
Wasabi olie 55gr
Gemaakt met verse wasabi. Scherp van smaak. Ideaal voor carpaccio, tartaar, sushi, salades, steak of pizza. Voor viscarpaccio's werkt het het beste met witvis. Lekker bij rauwe langoustines en garnalen of coquilles.
€ 21,-
Nanatsuboshi rijst uit Hokkaido - perfect voor sushi - 1 kg
Topkwaliteit Japanse Sushirijst uit Hokkaido – Uitstekende balans tussen plakkerig en zoet, ook wanneer afgekoeld. Ideaal voor maki, nigiri en onigiri. Verkrijgbaar in 1 kg, 2 kg en 5 kg variant.
€ 12,50
Witte kombu stroken 200gr
Deze bijzondere Shiroita Kombu is flinterdunne kelp uit Fukui, Japan. Traditioneel gebruikt voor battera-sushi, tegenwoordig populair bij topchefs als krokante umami-garnering.
€ 63,95
Yuzu Kararin
Klassieke must-have onder de Japanse specerijen bestaande uit; yuzu-schil, rode peper, groene peper en zout
€ 13,50
Yuzu soja saus
Een heerlijke combinatie van vers geperst yuzu-sap en hoogwaardige sojasaus gemaakt van hele sojabonen gerijpt in cederhouten vaten. De bekwame vakmensen van de Yugeta-familie combineren zorgvuldig umami en citrus met behulp van het krachtige aroma van yu
€ 17,95
Iburigakko (gerookte, bier-ingemaakte daikon) - plakjes
Een authentieke Japanse delicatesse uit Akita Prefecture: in plakjes gesneden winterwortel (daikon), zorgvuldig gerookt en gepekeld in rijstzemelen en zout voor een knapperige textuur en intense rooksmaak. Gemarineerd in bier en uniek in zijn soort.
€ 5,60
Hanamikura Kooksake
Sake van topklasse. Hoewel het een ‘ryorizake’ (kooksake) wordt genoemd, is het van veel hogere kwaliteit. Het is een junmai-sake, 100% puur, zonder toevoeging van alcohol, suiker of zout. Het hoge gehalte aan aminozuren zorgt voor extra umami, wat de sma
€ 18,95
Tomasu Signature Sojasaus Zout 200ml
Gebrouwen in Nederland. Tomasu verbouwd in de Hoeksche Waard zijn eigen sojabonen en tarwe. Deze ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout, geoogst in Bretagne, Frankrijk. De fermentatie werd gestart door de toevoegin
€ 22,50

























