• Lorem ipsum

€8,95
niet op voorraad
Kōji is een gezonde schimmel die centraal staat in de belangrijkste ingrediënten van de Japanse keuken, zoals sojasaus, miso en sake. Met gedroogde kōji-rijst maak je gemakkelijk je eigen miso, shio kōji, amazake of ander gefermenteerd voedsel. Lees meer
Inoue Honten
€13,20
op voorraad
Exclusieve citrus sojasaus, op basis van langgerijpte authentieke Igeta donkere sojasaus. Met sudachi-citrussap, bonitovlokken en konbu-zeewier. Lees meer
€12,50
op voorraad
Deze donkere Igeta usukuchi is vooral goed als extra smaakmaker of als dip. 100% ambachtelijke sojasaus. 2 jaar gerijpt, geen toevoegingen. Lees meer
€12,50
niet op voorraad
Deze uniek extra donkere Igeta usukuchi is vooral goed als extra smaakmaker of als dip. 100% ambachtelijke sojasaus. 3 jaar gerijpt, geen toevoegingen. Lees meer
€12,50
op voorraad
Deze lichtgekleurde Igeta usukuchi is vooral goed om mee te koken. 100% ambachtelijke sojasaus. 1 jaar gerijpt, geen toevoegingen. Lees meer