Gedroogde kōji rijst
Kōji is een gezonde schimmel die centraal staat in de belangrijkste ingrediënten van de Japanse keuken, zoals sojasaus, miso en sake. Met gedroogde kōji-rijst maak je gemakkelijk je eigen miso, shio kōji, amazake of ander gefermenteerd voedsel.
€ 8,95
Lichte Japanse sojasaus - Igeta Usukuchi
Deze lichtgekleurde Igeta usukuchi is vooral goed om mee te koken. 100% ambachtelijke sojasaus. 1 jaar gerijpt, geen toevoegingen.
-36% Sale
12,50 € 7,95
Donkere Japanse sojasaus - Igeta Koikuchi
Deze donkere Igeta usukuchi is vooral goed als extra smaakmaker of als dip. 100% ambachtelijke sojasaus. 2 jaar gerijpt, geen toevoegingen.
-36% Sale
12,50 € 7,95
Extra donkere sojasaus - Igeta Noko 360ml
Deze uniek extra donkere Igeta usukuchi is vooral goed als extra smaakmaker of als dip. 100% ambachtelijke sojasaus. 3 jaar gerijpt, geen toevoegingen.
-34% Sale
13,50 € 8,95
Ponzu Shoyu
Exclusieve citrus sojasaus, op basis van langgerijpte authentieke Igeta donkere sojasaus. Met sudachi-citrussap, bonitovlokken en konbu-zeewier.
€ 12,50
Gotoku bruine miso
Ambachtelijke hand gemaakte bruine miso. Zonder toevoegingen of conserveermiddelen
€ 12,50
- Unieke producten
- Premium japans assortiment
- Gratis verzenden vanaf €100 binnen NL
- Unieke producten
- Premium japans assortiment
- Gratis verzenden vanaf €100 binnen NL