Terug

Akazu sushi azijn 150ml

  • Akazu sushi azijn 150ml

  • Op voorraad
  • Direct beschikbaar

Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Rode sushi azijn voor het op smaak brengen van rijst met een mooie umami smaak.

€ 8,50

Aan verlanglijst toevoegen

Productomschrijving

Akazu sushi azijn 150ml

één element dat de smaak van sushirijst sterk beïnvloedt, is het type azijn dat wordt gebruikt. Chef-koks gebruiken ofwel rijstazijn (kome-zu), rode azijn (akazu) of een mengsel van beide.

Akazu (ook wel kasuzu - 粕酢 genoemd) azijn wordt gemaakt met sake lees (sake kasu - 酒粕), de vaste bestandelen die overblijven na de productie van sake.

Aka-zu wordt meestal drie tot vijf jaar gerijpt, het is duurder om te produceren dan rijstazijn. De roodzwarte kleur maakt de rijst donkerder.

Akazu geeft een diepe, smaakvolle, verfrissende umami-smaak aan sushirijst. Hoewel rode rijstazijn al een beetje zoet is, heeft deze kant-en-klare sushiazijn wat suiker en zout toegevoegd. Het heeft 3 jaar gerijpt.

Specificaties

Specificaties voor: Akazu sushi azijn 150ml

  • Inhoud 150 ml
  • Ingrediënten Sake lees azijn, suiker, zout
  • Herkomst Japan

Reviews

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Akazu sushi azijn 150ml

    Akazu sushi azijn 150ml

    € 8,50