Terug

Konro Grill Diatomiet 54x23x20cmh B-10

 • Konro Grill Diatomiet 54x23x20cmh B-10

 • Op voorraad

Originele Japanse Diatomite Konro Grill

€ 459,- Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  Productomschrijving

  Konro Grill Diatomiet 54x23x20cmh B-10

  Deze originele Japanse Diatomite Konro Grill is een traditionele houtskoolgrill gemaakt van diatomeeënaarde, een zeer poreus en hittebestendig gesteente dat perfect is voor het gelijkmatig verdelen van de warmte.

  De Konro-grill wordt in Japan voornamelijk buiten gebruikt. Hoewel het ook professioneel binnen kan worden gebruikt met een goede ventilatie op een hittebestendig oppervlak, raden we dit thuis niet aan! Zorg ook bij het gebruik buiten voor een oppervlak dat tegen warmte kan. 

  Bij het gebruik van een Konro-grill is het belangrijk om binchotan-houtskool van hoge kwaliteit te gebruiken, die heter en langer brandt dan gewone houtskool. Stapel de houtskool niet, steek het aan met een brander of in een houtskoolschoorsteen. Zodra de houtskool rood gloeit, kunt u beginnen met het grillen, zorgt er voor dat de grill niet te vol wordt.

  Gebruik de ventilatieopeningen om de warmte aan te regelen. De ventilatieopeningen zorgen ervoor dat er meer zuurstof bij de kolen komt, wat op zijn beurt een hogere temperatuur betekent. Binchotan gaat lang mee, maar als je wat moet toevoegen, voeg dan net genoeg toe om de onderkant van de Konro bedekt te houden.

  Als je klaar bent, haal je de binchotan uit de grill in een bluspot of een emmer met water. Giet geen water op de konro-grill om het vuur te doven, anders zal de grill breken als gevolg van extreme temperatuurschommelingen. Berg uw konro-barbecue pas op nadat deze volledig is afgekoeld.

  *wordt geleverd zonder houten onderzetter

  Reviews

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Konro Grill Diatomiet 54x23x20cmh B-10

   Konro Grill Diatomiet 54x23x20cmh B-10

   € 459,-