Terug

(51)

Filters

  • Dutch Wasabi Verse Wasabi Rhizoom

  Verse Wasabi Rhizoom

  Verse wasabi rhizome. Het gewicht varieert tussen de 50 en de 100 gram per rhizome. Voor 4 personen sushi raden we 50 gram aan wasabi aan. Een standaard keuken rasp is ongeschikt voor het raspen van wasabi. Gebruik een goede wasabi rasp om een mooie wasa

  € 17,50

  • Dutch Wasabi Dutch Wasabi® Plant 12cm

  Dutch Wasabi® Plant 12cm

  GROW YOUR OWN!
  Dit is uw kans om uw eigen wasabi thuis te kweken. De wasabi plant die u ontvangt is enkele maanden oud. Mooi voor in de tuin of op de vensterband. Volledig eetbaar en winterhard. Kweek binnen 2 jaar uw eigen wasabi stam.

  € 8,50

  • Dutch Wasabi Yuzu boom groot

  Yuzu boom groot

  Kweek je eigen Yuzu. Deze bijzondere Japanse Citrus is erg gewild om zijn aromatische geur en smaak. Deze bomen geven doorgaans binnen 2 jaar de eerste vruchten. Winterhard tot -5ºC. 100-120 cm groot.

  € 84,-

  • Dutch Wasabi Myoga - Japanse Gember

  Myoga - Japanse Gember

  Myoga is een plant uit de gember familie. Echter, in dit geval is de rizoom niet eetbaar maar de bloemknoppen. Deze exclusieve knoppen zijn erg gewild en moeten geoogst worden vlak voordat de bloemen uitkomen. De smaak is een mix van gember en sjalot. 

  € 6,95

  • Dutch Wasabi Crosne, Japanse Andoorn

  Crosne, Japanse Andoorn

  Crosne is een plant met een bijzonder eetbaar knolletje. Ze zijn nooit echt doorgebroken maar de laatste tijd kom je ze steeds vaker tegen in hippe restaurants en toko’s. Erg gemakkelijk te telen en winterhard.

  € 5,95

  • Dutch Wasabi Meyer Lemon boom groot

  Meyer Lemon boom groot

  Winterhard, 100-120 cm groot. Vergelijkbaar met een citroen maar dan minder zuur, zoeter en kruidiger. Deze bomen geven doorgaans binnen 2 jaar de eerste vruchten.

  € 79,-

  • Dutch Wasabi Bergamot boom groot

  Bergamot boom groot

  Winterhard, 100-120 cm groot. Deze bijzondere Citrus is vooral bekend van Earl Grey thee. Deze bomen geven doorgaans binnen 2 jaar de eerste vruchten.

  € 79,-

  • Dutch Wasabi Shiso groen

  Shiso groen

  Shiso is een Japans kruid uit de muntfamilie, het is bekend onder verschillende andere namen, waaronder perilla, biefstukplant, Chinese basilicum en paarse munt. Er zijn drie kleurvariaties: groen, rood / paars en tweekleurig (groen en paars).

  € 5,95

  • Dutch Wasabi Gember plant

  Gember plant

  Kweek je eigen verse gember. Voor in een pot voor binnen of in een kasje.

  € 5,95

  • Dutch Wasabi Dutch Wasabi Cadeau Pakket

  Dutch Wasabi Cadeau Pakket

  Uniek wasabi cadeau pakket. Dit pakket bestaat uit 50 gram echte wasabi, onze Dutch Wasabi rasp en een bamboe borstel. Deze producten worden verpakt in onze zwarte Dutch Wasabi cadeau doos.

  -5% Sale

  42,- € 39,95

  • Dutch Wasabi Wasabi- en Gemberrasp

  Wasabi- en Gemberrasp

  Standaard Japanse rasp. Deze rasp produceert een fijne pasta. Te gebruiken voor zowel wasabi en gember. Ideaal voor thuis. Voor optimaal gebruik kunt u een bamboeborstel gebruiken om de pasta van de rasp te verzamelen. Zo blijft er niks achter op de rasp.

  € 14,50

  • Dutch Wasabi Shiso paars

  Shiso paars

  Shiso is een Japans kruid uit de muntfamilie, het is bekend onder verschillende andere namen, waaronder perilla, biefstukplant, Chinese basilicum en paarse munt. Er zijn drie kleurvariaties: groen, rood / paars en tweekleurig (groen en paars).

  € 5,95

  • Dutch Wasabi Konro Grill Diatomiet 31x23x20cm B-9

  Konro Grill Diatomiet 31x23x20cm B-9

  Originele Japanse Diatomite Konro Grill

  € 359,-

  • Dutch Wasabi Sudachi boom groot

  Sudachi boom groot

  Winterhard. 100-120 cm groot. Een bijzondere Japanse Citrus met een zuur, fris en kruidig aroma. Deze bomen geven doorgaans binnen 2 jaar de eerste vruchten.

  € 74,-

  • Dutch Wasabi Vingerlimoen

  Vingerlimoen

  100 gram (8-9 stuks)
  De frisse smaak van limoen in een bijzonder jasje. Ook wel kaviaarlimoen of vingerlimoen genoemd. 5-10 cm lange citrusvruchtjes. De bolletjes in de limoen knappen open als je ze eet en zijn erg verfrissend.

  € 7,50

  • Dutch Wasabi Kaffir boom groot

  Kaffir boom groot

  Winterhard, 100-120 cm groot. Deze bijzondere Japanse Citrus is erg gewild om zijn aromatische schil and jonge blad. Deze bomen geven doorgaans binnen 2 jaar de eerste vruchten.

  € 74,-

  • Dutch Wasabi Buddha's Hand boom

  Buddha's Hand boom

  Kweek je eigen Buddha's Hand vruchten. Spectaculair uitziende vruchten met een krachtig aromatische geur en smaak. 60-70cm hoog.

  € 79,-

  • Dutch Wasabi Citroengras

  Citroengras

  Groeit uit tot een mooie grote 1m hoge bos gras. Heerlijk geurend en volledig culinair te gebruiken. Niet winterhard

  € 4,95

  • Dutch Wasabi Bonsai appelboom Malus serie 3

  Bonsai appelboom Malus serie 3

  Deze pre bonsais zijn 7 jaar oud. Ze zijn vakkundig verzorgt en in een eerste model gesnoeid. Perfect als start voor een mooie bloeiende bonsai.

  € 65,-

  • Dutch Wasabi Verse Gember 200 gram

  Verse Gember 200 gram

  Deze gember is geteeld in Nederland en is ongedroogd. Naast dat het er mooi uitziet, is de gember extra sappig en heeft het veel smaak. Door een stuk van de stengel er aan te laten zitten blijft deze langer vers. De stengels zelf geven in soepen en sauzen

  € 3,95

  • Dutch Wasabi Finger lime boom groot

  Finger lime boom groot

  Microcitrus australasica of caviaar limoen. 100-120 cm groot. Niet winterhard. Een zeldzame limoensoort met langwerpige vruchten en kaviaar achtig vruchtvlees met een heerlijk geurende bloesem.

  € 94,-

  • Dutch Wasabi Bonsai appelboom Malus serie 1

  Bonsai appelboom Malus serie 1

  Deze pre bonsais zijn 7 jaar oud. Ze zijn vakkundig verzorgt en in een eerste model gesnoeid. Perfect als start voor een mooie bloeiende bonsai.

  € 65,-

  • Dutch Wasabi Groene yuzu

  Groene yuzu

  De groene yuzu is de onrijpe variant van de gele rijpe yuzu. Frisse limoen smaak met het aromatische van yuzu.

  € 5,50

  • Dutch Wasabi Myoga knoppen

  Myoga knoppen

  Uit eigen kas; de bloemknoppen van de Japanse gember - Myoga.
  80 gram (4-5 knoppen)

  € 14,50

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box