Collectie
Tomasu Signature Sojasaus Zout 200ml
Gebrouwen in Nederland. Tomasu verbouwd in de Hoeksche Waard zijn eigen sojabonen en tarwe. Deze ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout, geoogst in Bretagne, Frankrijk. De fermentatie werd gestart door de toevoegin
€ 20,-
Dutch Wasabi® Blad 10 st (100gram)
These heart-shape wasabi leaves are about 20cm wide. Great for pickling and decoration. Vibrant color and texture.
€ 9,50
Oni Wasabi grater Pro
Raspt als een haaienhuidrasp maar dan zonder de slijtage en veel hygiënischer. Japanse innovatie ten top. Een musthave voor elke professionele keuken.
€ 249,-
Tawa Sujihiki 270mm
Lang, smal en sierlijke Sujihiki mes dat voornamelijk wordt gebruikt voor het verwijderen van pezen en vet van vlees, het portioneren van vlees of vis, of voor het fileren en villen van vis.
€ 235,-
Yakitori bars voor Konro B10
Set RVS bars speciaal op maat gemaakt voor de Konro B10 grill. Ideaal voor Yakitori.
€ 69,-
Oyster blad 50st
Oyster Leaves hebben een enigszins ziltige smaak en doen sterk denken aan oesters. De bijnaam vegetarische oester is hier dan ook op z’n plaats.
€ 17,35
Paarse shiso thee
Geteeld in het Verenigd Koninkrijk en zorgvuldig gedroogd om een heerlijk, subtiel gearomatiseerde thee te creëren.
€ 6,25
Ponzu Shoyu
Exclusieve citrus sojasaus, op basis van langgerijpte authentieke Igeta donkere sojasaus. Met sudachi-citrussap, bonitovlokken en konbu-zeewier.
€ 12,50
Hollandse gele rijpe Yuzu
Seizoen start November 2023.
Rijpe yuzu is een aromatische en complexe mix van citrus met tonen van mandarijn, grapefruit en citroen.€ 7,50
Buddha's hand 1st
Opvallende en aromatische citrusvrucht. Zonder sap maar met een heerlijk zoet citrus aroma.
€ 22,-
Umeboshi pasta
Umeboshi pasta gemaakt van is Japanse geconserveerde pruimen. Een combinatie van zuur, zout en zoet. De smaak is iets zachter dan hele Umeboshi.
€ 6,85
Kirei Karakuchi 80
Volle, ietwat droge sake. Rijke combinatie van een diepe rijstsmaak, veel umami en een aangenaam licht aroma. Gebrouwen in beperkte oplage met erg goede prijs/kwaliteit.
Deze sake kan bij alle temperaturen gedronken worden en is te combineren met een bre€ 22,50
Binchotan Maitiew Vietnam 10kg
Binchotan houtskool gemaakt van Mai tiew hout met een hoog mineraalgehalte voor een unieke smaak. 4-6 uur brandtijd, weinig tot geen rook vorming.
€ 104,95
Ice Breaker
Erg populair in Japan. Lichtfruitige en ietwat droge ginjo-sake, zacht en soepel, perfect om met ijs te drinken.
€ 22,95
Yuzu Kararin
Klassieke must-have onder de Japanse specerijen bestaande uit; yuzu-schil, rode peper, groene peper en zout
€ 13,50
Wasabi olie 55gr
Gemaakt met verse wasabi. Scherp van smaak. Ideaal voor carpaccio, tartaar, sushi, salades, steak of pizza. Voor viscarpaccio's werkt het het beste met witvis. Lekker bij rauwe langoustines en garnalen of coquilles.
€ 21,-
Katsuobushi 40gr (1L)
Ook wel bonito vlokken genoemd. Dun geschaafde, gedroogde en gerookte tonijn. Perfect voor het maken van 1000ml bouilon of als topping
€ 7,95
Kaffir Lime blad 25st
Kaffir blad wordt veel toegepast in de Aziatische keuken. Het wordt vaak gebruikt in soepen, curries of om rijst op smaak te brengen.
€ 14,50
Ume Ichigo - Heiwa Aardbijensake
Gemaakt met sap van de Japanse zomermandarijn. Bitterzoet en licht zuur.
€ 27,50
Bamboe kruidenpotje
Origineel bamboe kruidenpotje. Handig voor het strooien van sansho of een Japanse 7-kruiden chilipeper mix (Shichimi Togarashi).
€ 14,50
Yanagiba 270 mm AUS-8 INOX
Perfect voor het snijden van sashimi gemaakt van het zeer gebruiksvriendelijke AUS-8 RVS staal.
€ 165,-
Sudachi
Gemiddeld 3-4 centimeter in diameter. Sappig, aromatisch, scherpe en zure smaak met kruidige ondertonen van komijn, dille en witte peper.
€ 5,-
Yuzu jam
Beroemde smaakvolle en aromatische yuzu-citrusvruchten met perfect uitgebalanceerde zoetheid. Deze jam is heerlijk op toast en voegt ook een unieke en krachtigere smaak toe aan gebak.
€ 9,35