Collectie
Kamakura Nakiri 175mm
Dit Japans Nakiri mes is 2-zijdig geslepen met een dun bladprofiel en een uniek handvat. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het snel en efficiënt hakken, snijden en fijnhakken van groenten en fruit.
€ 109,-
Geroosterde Wasabi sesam
Geroosterde sesam zaadjes met wasabi smaak. Perfect als topping over rijst, ijs, vlees gerechten of salades.
€ 6,50
Vanilla Planifolia Zwart 6st
Nederlandse premium geteelde vanille, met de hand geplukt en gerijpt in speciale rijpkasten. Rijk aan merg en vanilline. Een volle, intense en betoverende romantiek tussen bloemen en kruiden.
€ 61,-
Akishika Okarakuchi
Pure ginjo sake van topbrouwerij Akishika, met een uitgesproken robuust karakter. Volledig lichaam en zeer droog (SMV +16). Perfecte begeleiding bij vis. Te drinken bij alle temperaturen. Donker en koel bewaren.
€ 39,50
Monaka Shell Sakura 650 Sets C125
Monaka is een soort Wagashi ("Japanse sweets") bestaande uit Azuki-zoete bonenpasta-vulling tussen twee schelpen gemaakt van mochi (rijst). Een mooie presenatie voor zoet and hartige gerechten.
€ 292,59
Hokkai – De Japanse keuken voor de thuiskok
Hokkai is al sinds 1993 een begrip in het verspreiden van authentieke Japanse keuken in Europa. Dit boek verkent de alledaagse Japanse thuiskeuken, katei-ryori. Met bijzondere verhalen, en mooi foto's.
€ 34,99
Majii blad 25st
Groot smaakopnemend vermogen. Combineer de Majii Leaves met langoustine en witte druif, of met zure ingrediënten zoals rabarber.
€ 15,05
Sea Fennel 50 gr
Sea Fennel kan op verschillende manieren worden toegepast. Vanwege de hoge concentratie aan aroma’s, dient het gebruik van Sea Fennel heel gedoseerd gebruikt te worden.
€ 12,10
Hippo Tops 50st
Hippo Tops is een waterkers selectie, met een paarse tekening aan het uiteinde van de bladeren.
€ 8,85
Shinkame
Een zachte, lichte en relaxte (yanwari) sake laag in alcohol (12%). Perfect voor bij een breed scale van warme gerechten.
-11% Sale
32,50 € 28,95
Wasabi mayonaise
Vers smakende, volledig natuurlijke mayonaise, perfect in balans met de milde, authentieke smaak van verse wasabi die in bronwater wordt gekweekt op onze boerderijen in Dorset en Hampshire. Heerlijk en veelzijdig, de enige mayonaise ter wereld gemaakt met
€ 7,50
Sake servies cadeauset - donkerblauw
Mooie sake cadeau set bestaande uit
1x keramische karaf
4x keramische sake cups
Gemaakt in Japan€ 32,50
Geroosterde Ume sesam
Geroosterde sesam zaadjes met zuur/zoute Umeboshi smaak. Perfect als topping over rijst, ijs, vlees gerechten of salades.
-31% Sale
6,50 € 4,50
Kikuna® blad 25st
Kikuna Leaves zijn decoratieve gevederde blaadjes met de heldere smaak van wortel of selderij.
€ 11,35
Citra blad 25 st
Decoratief blad, aan de binnenzijde zilver gekleurd. Citra Leaves® hebben een stevig zure citrussmaak.
€ 13,55
Jasmine Bloesem CupCard 25st
Jasmijn is vooral bekend als ingrediënt voor thee, maar kan op allerlei manieren worden toegepast.
€ 16,15
Homakase - Oof Verschuren
Stap voor stap, foto per foto laat Oof Verschuren zien hoe je op professionele wijze échte sushi bereidt voor zes gasten bij u aan tafel.
€ 34,99
Yuzu mosterd
De unieke aromatische smaak van verse yuzu, een combinatie van citroen, mandarijn en grapefruit gecombineerd met een milde mosterd.
€ 6,95
Wasabi mosterd
Een authentieke, volledig natuurlijke mosterd dat speciaal met de smaak van verse wasabi.
€ 7,50
Tarumaru
Jonge verse sake, kort gerijpt in een houten vat. De brouwerij is gevestigd in Yoshino, het dorp dat bekend staat als de beste producent van cederhouten vaten. Het aantrekkelijke cederaroma is perfect in balans met de frisse en volle kwaliteiten van deze
€ 16,95
Kamakura Gyuto 210mm
De Japanse versie van het klassieke Westerse koksmes met een uniek handvat. Een echte alleskunner waarmee je kunt hakken, snijden en wiegen.
€ 119,-
Geroosterde Yuzu sesam
Geroosterde sesam zaadjes met Yuzu smaak. Perfect als topping over rijst, ijs, vlees gerechten of salades.
€ 6,50
Syrha blad® 25st
Syrha Leaves geeft een fris zuur accent aan salades, soepen, visgerechten en wild.
€ 12,60
Kamakura Sujihiki 240mm
Lang, smal en sierlijk Japans Sujihiki mes met een uniek heft dat voornamelijk wordt gebruikt voor het verwijderen van pezen en vet van vlees, het portioneren van vlees of vis, of voor het fileren en villen van vis.
€ 149,-

























