Terug

Geen bezorging op koningsdag.

Zallotti Bloesem 10st

  • Zallotti Bloesem  10st
  • Zallotti Bloesem  10st
  • Zallotti Bloesem  10st

  • Op voorraad
  • Alleen op dinsdag verzonden. Bestel voor maandag 17:00.

Zallotti Blossom is een decoratief takje met diverse kleine paarse bloemen van de Afrikaanse basilicum plant met een sterke smaak van basilicum en munt.

€ 14,25

Aan verlanglijst toevoegen

    Productomschrijving

    Zallotti Bloesem 10st

    Zallotti Blossom is een decoratief takje met diverse kleine paarse bloemen van de Afrikaanse basilicum plant met een sterke smaak van basilicum en munt. Bijzonder decoratief als geheel, maar ook als losse bloemen te gebruiken.

    Perfect te combineren bij Italiaanse of zomerse gerechten, als aanvulling van een salade of als onderdeel van een cocktail. Tip: Zallotti Blossom zorgt voor een kleurrijke verrassing in een warme infusie.

    De naam Basilicum stamt af van het oude Griekse woord ‘Basileus’ dat ‘koning’ of ‘koninklijk’ betekent. Basilicum is een kruid dat wereldwijd wordt gebruikt en velen leggen meteen de link met de Italiaanse en Mediterrane keuken. Dat basilicum ook heel veel gebruikt wordt in de Indonesische en Thaise keuken is minder bekend. In India is basilicum een heilig kruid en wordt het geofferd voor de Hindoegoden. De bloemen van de plant worden vooral gebruikt om rijst- en groentegerechten te versieren en een smaaktwist te geven.

    Zallotti Blossom is jaarrond verkrijgbaar en kan tot zeven dagen bewaard worden tussen 2°C en 7°C.

    Belangrijk i.v.m. bestelmoment

    Het verse assortiment van Koppert Cress wordt één keer per week op dinsdag uitgeleverd. Bestellingen voor maandag 17 uur worden de volgende dag verzonden. Bestellingen na deze tijd worden een week later op dinsdag verzonden. Een bestelling met verschillende producten waaronder één Koppert Cress product wordt in zijn geheel op dinsdag verzonden. 

    Specificaties

    Specificaties voor: Zallotti Bloesem 10st

    • Inhoud 10 stuks
    • Ingrediënten
    • Herkomst Nederland

    Reviews

    Vergelijk producten Verwijder alle producten

    You can compare a maximum of 3 products

      Hide compare box
      Zallotti Bloesem  10st

      Zallotti Bloesem 10st

      € 14,25