Collectie
The Wasabi Company gerookte sojasaus
Zeer geconcentreerde en unieke Japanse sojasaus – gerookt met kersenhout. Rijk aan umami. Geeft zelfs de eenvoudigste gerechten een volle, rijke smaak.
€ 14,50
Kanzuri
Uniek traditionele specerij uit het de het westen van de regio Niigata (Japan). Deze sneeuw gedroogde rode peper heeft 3 jaar gefermenteerd. Licht zoet, medium scherp, met een extreem lange en diepe nasmaak. Deze magische specerij kan gebruik worden in ee
€ 9,50
Japanse Sansho Japanese peper (heel)
Bijzonder ingrediënt uit de Japanse keuken, dat een uitgesproken fris aroma combineert met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Speciaal geselecteerde en gemalen grote peppers uit de Wakayama-regio. Zeer geschikt voor in een br
€ 8,20
Kizan
Fruitige elegante ongepasteuriseerde sake uit de Japanse Alpen.
Zoet en aromatisch als peer en appel, maar buitengewoon
vol voor een ginjo sake.
Aanbevolen bij sushi en sashimi en lichte voorgerechten.
Drink koud. Bewaar in de koelkast.€ 28,95
Yakiniku BBQ Saus
Yakiniku betekent “gegrild vlees”. Elk Japans Yakiniku restaurant heeft zijn eigen barbecue dipsaussaus: Yakiniku no tare.
Een exclusieve mix van ui, appel en sansho (Japanse peper) gecombineerd met authentieke soja souce. Dit is een unieke olievrije Yak€ 13,50
Matcha complete set (incl. 30 gram theepoeder)
Complete matcha-set met hoogwaardige matcha van de eerste pluk (100% Japanse tencha). Inclusief bowl, chasen (thee-klopper), chasen-houder en bamboelepel; alles wat je nodig hebt om thuis aan de slag te gaan. Perfect als cadeau of om mee te starten.
-5% Sale
47,30 € 44,95
Hotpot Donabe Black Brush 18cm
Handgemaakte Japanse Donabe, perfect voor 1-persoons hot pot, soepen en rijstgerechten. Uitstekende warmtebehoud, geschikt voor gasfornuis en oven. Authentieke Japanse kookervaring, ideaal voor slow cooking en gezellig tafelen.
€ 79,-
Sanbaizu (gekruide rijstazijn)
Pure rijstazijn, gerijpt in 100 jaar oude cederhouten vaten. Subtiel op smaak gebracht met bonito (gerookte en gedroogde tonijnvlokken) en kombu (gedroogde kelp). Zeer rijk aan umami. Bekroond met 3 gouden sterren in de ‘Great Taste Awards’.
€ 19,95
Crispy topping van Aosa-zeewier - 90 gram
Knapperige topping van premium Aosa-zeewier uit Japan. Verrijkt met sesamolie, gebakken knoflook en ui voor een rijke, Japanse umami-crunch. Veelzijdig als topping voor allerlei gerechten, op brood of door salades. Ook heerlijk in sauzen en vinaigrettes.
€ 14,50
Meyer Lemon boom groot
Winterhard, 100-120 cm groot. Vergelijkbaar met een citroen maar dan minder zuur, zoeter en kruidiger. Deze bomen geven doorgaans binnen 2 jaar de eerste vruchten.
€ 79,-
Black Garlic Garum
All-purpose natuurlijke beef garum van N°621 Ferments. Een mooie smaakversterker voor dagelijks gebruik. Gemaakt met champignons en zwarte knoflook, die langzaam gekarameliseerd worden door de restwarmte van het fermentatieproces.
€ 13,95
Katsuobushi 40gr (1L)
Ook wel bonito vlokken genoemd. Dun geschaafde, gedroogde en gerookte tonijn. Perfect voor het maken van 1000ml bouilon of als topping
€ 7,95
Dutch Wasabi/Sojasaus Cadeau Pakket
Uniek wasabi cadeau pakket. Leuk als cadeau of als kerstpakket. Dit pakket bestaat uit 50 gram echte wasabi, Tomasu Sojasaus (zout), onze Dutch Wasabi rasp en een bamboe borstel. Deze producten worden verpakt in onze zwarte Dutch Wasabi cadeau doos.
-5% Sale
54,50 € 51,75
Sudachi kombu ponzu
Een traditionele ponzu-saus geschikt voor veganisten. De peperige limoensmaak van vers Sudachi-sap gecombineerd met kombu-zeewierbouillon, zorgt voor een rijke umami-smaak die de essentie is van de Japanse keuken. Direct klaar voor gebruik voor salades of
-37% Sale
16,75 € 10,50
Bamboe borstel
De beste manier om alle wasabi van de rasp af te halen is door gebruik te maken van deze bamboe borstel. Hierdoor blijft er niks op de rasp achter.
€ 6,50
Sudachi boom groot
Winterhard. 100-120 cm groot. Een bijzondere Japanse Citrus met een zuur, fris en kruidig aroma. Deze bomen geven doorgaans binnen 2 jaar de eerste vruchten.
€ 74,-
Sumo Miso (pittige misosaus) - 360 gram
Een diepe, donkerrode misosaus boordevol knoflook en Spaanse peper: intense pittigheid gevolgd door rijke umami. Ideaal als smaakmaker bij gegrild vlees, roerbakgerechten of als dip.
€ 12,50
Sakura rijstazijn
Traditionele Japanse rijstazijn met hand geplukte sakura (Japanse kersenbloesem) – 6 maanden gerijpt. Verfijnd zoet, zuur en bloemig. Geweldige subtiele smaakmaker. Keuze uit twee maten.
€ 19,95
Lichte sojasaus - Igeta Usukuchi
Deze lichtgekleurde Igeta usukuchi is vooral goed om mee te koken. 100% ambachtelijke sojasaus. 1 jaar gerijpt, geen toevoegingen.
€ 18,-






















