Collectie
Bamboe borstel
De beste manier alle wasabi van de rasp af te halen is door gebruik te maken van deze bamboe borstel. Hierdoor blijft er niks op de raps achter.
€ 6,50
Yakiniku BBQ Saus
Yakiniku betekent “gegrild vlees”. Elk Japans Yakiniku restaurant heeft zijn eigen barbecue dipsaussaus: Yakiniku no tare.
Een exclusieve mix van ui, appel en sansho (Japanse peper) gecombineerd met authentieke soja souce. Dit is een unieke olievrije Yak€ 13,50
Bonsai appelboom Malus serie 3
Deze pre bonsais zijn 7 jaar oud. Ze zijn vakkundig verzorgt en in een eerste model gesnoeid. Perfect als start voor een mooie bloeiende bonsai.
€ 65,-
Japanse Sansho Japanese peper (poeder)
Bijzonder ingrediënt uit de Japanse keuken, dat een uitgesproken fris aroma combineert met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Speciaal geselecteerde en gemalen grote peppers uit de Wakayama-regio. Zeer geschikt voor in een br
€ 8,20
Hinoki hout snijplank
37cm x 24cm x 3cm. Gemaakt van Japans cypress hout. De olie (hinokitiol) in het hout maakt de snijplank erg gemakkelijk in gebruik met een mooi uiterlijk.
€ 89,-
Sushi nori vellen 50st
Volledige nori-vellen, ligt geroosterd, van premium kwaliteit . Perfect voor sushi rolls. Uit de Ariake zee.
€ 29,95
Niida Shizenshu Ginjō
Een soepele natuurlijke Ginjō sake van Niida Honke. Een vleugje fruitaroma en een lichte body. Licht zoet met een evenwichtige zuurgraad.
€ 34,50
Katori 90 Namagen
Sake in zijn puurste vorm. Een zeldzame premoderne sake. De rijst is slechts 10% gepolijst wat resulteert in een diepe maak, geur en kleur. Deze sake is 100% natuurlijk. Geen gist en melkzuur toegevoegd, ze laten de natuur haar werk doen met een slow-bre
€ 31,50
Tomasu Sojasaus Zoet en Scherp 200ml
Gebrouwen in Nederland. Deze zoete en pittige sojasaus is op smaak gebracht met suiker, gewonnen uit lokaal Nederlandse suikerbieten, sesamzaadjes en Madam Jeanette pepers. Gebaseerd op Tomasu’s kenmerkende sojasaus waardoor de pittige smaak iets wordt ve
€ 20,-
Gerookte Soja saus
Uniek gerookte sojasaus van het Wasabi-label, verkregen met kersenhout, heeft deze soja een zeer krachtige rooksmaak.
€ 12,50
Haaienhuid Wasabi- en Gemberrasp S
Kleine houten Japanse rasp met haaienhuid. Deze traditionele rasp produceert een fijne pasta. Te gebruiken voor zowel wasabi en gember. Voor optimaal gebruik kunt u een bamboeborstel gebruiken om de pasta van de rasp te verzamelen. Zo blijft er niks achte
€ 35,-
Katsuobushi 500gr (12L)
Ook wel bonito vlokken genoemd. Dun geschaafde, gedroogde en gerookte tonijn. Perfect voor het maken van 12L bouilon of als topping
€ 44,50
Wasabi mayonaise
Vers smakende, volledig natuurlijke mayonaise, perfect in balans met de milde, authentieke smaak van verse wasabi die in bronwater wordt gekweekt op onze boerderijen in Dorset en Hampshire. Heerlijk en veelzijdig, de enige mayonaise ter wereld gemaakt met
€ 5,95
Isshi Soden Mirin
Mirin op traditionele wijze gemaakt met alleen mochi rijst, koij rijst en shōchū, en drie jaar gerijpt. Zeer hoog in umami, wat resulteert in een stroperige textuur en intense gekarameliseerde smaak.
€ 24,-
Yakitori Masterclass 13 Mei
Unieke kans om de kunst van Yakitori te leren van een ervaren chef; Amir Omarzai, chef en eigenaar van Yakitori bar Yuzu Dining. We starten met een hele kip en eindigen op de konro gril. Locatie Maasdijk (Westland). Tijd 17:00-22:00 uur.
€ 149,-
Shiso siroop
Geconcentreerde paarse shiso siroop. Perfect voor een een heerlijke mocktail of dessert.
€ 17,50