Collectie
AFS
AFS, de gelimiteerde, jonge en ongepasteuriseerde versie van de 30 jaar gerijpte sake AFS, wordt gemaakt volgens de ‘hot yamahai’ -methode die alleen wordt gebruikt door de brouwerij Kidoizumi. Het resultaat is een intense mix van ongelooflijk hoge zoet-
€ 29,50
Tomasu Sojasaus Zoet 100ml
Gebrouwen in Nederland. Deze zoete sojasaus is een combinatie van Tomasu’s kenmerkende sojasaus en suiker, gewonnen uit Nederlandse suikerbieten. Dit creëert een spannende balans van zout en zoet. Gecombineerd, vormen deze twee schijnbaar tegenstrijdige s
€ 15,-
Geroosterde Yuzu sesam
Geroosterde sesam zaadjes met Yuzu smaak. Perfect als topping over rijst, ijs, vlees gerechten of salades.
€ 6,50
Yka blad® 15st
Yka Leaves hebben een stevig zure smaak, met een licht zoete ondertoon. De bladeren zijn met hun diep paarse kleur en lichte tekening uitermate decoratief.
€ 12,25
Syrha blad® 25st
Syrha Leaves geeft een fris zuur accent aan salades, soepen, visgerechten en wild.
€ 12,60
Kikuna® blad 25st
Kikuna Leaves zijn decoratieve gevederde blaadjes met de heldere smaak van wortel of selderij.
€ 11,35
Sea Fennel 50 gr
Sea Fennel kan op verschillende manieren worden toegepast. Vanwege de hoge concentratie aan aroma’s, dient het gebruik van Sea Fennel heel gedoseerd gebruikt te worden.
€ 12,10
Hokkai – De Japanse keuken voor de thuiskok
Hokkai is al sinds 1993 een begrip in het verspreiden van authentieke Japanse keuken in Europa. Dit boek verkent de alledaagse Japanse thuiskeuken, katei-ryori. Met bijzondere verhalen, en mooi foto's.
€ 34,99
Geroosterde Wasabi sesam
Geroosterde sesam zaadjes met wasabi smaak. Perfect als topping over rijst, ijs, vlees gerechten of salades.
€ 6,50
Tomasu Special Sambal
Gemaakt met Tomasu zijn gelimiteerde oplagen van de Tomasu Sweet and Spicy soy. Gebrouwen met hun eigen geteelde Madam Jeanette pepers. Extra vol van smaak.
€ 15,-
Kamakura Bunka 210mm
Dit Japanse Bunka RVS mes met een uniek handvar is vergelijkbaar met de Santoku. Geschikt voor hakken, in blokjes snijden en fijnsnijden. Handzaam met hoog lemmet voor een goede controle.
€ 129,-
Majii blad 25st
Groot smaakopnemend vermogen. Combineer de Majii Leaves met langoustine en witte druif, of met zure ingrediënten zoals rabarber.
€ 15,05
Hippo Tops 50st
Hippo Tops is een waterkers selectie, met een paarse tekening aan het uiteinde van de bladeren.
€ 8,85
Citra blad 25 st
Decoratief blad, aan de binnenzijde zilver gekleurd. Citra Leaves® hebben een stevig zure citrussmaak.
€ 13,55
Jasmine Bloesem CupCard 25st
Jasmijn is vooral bekend als ingrediënt voor thee, maar kan op allerlei manieren worden toegepast.
€ 16,15
Mini Umeboshi 200gr
Umeboshi is een traditioneel Japans gerecht gemaakt van gedroogde en geconserveerde pruimen, in dit geval mini pruimen. Ze hebben een kenmerkende smaak van zuur, zout en zoet. Umeboshi wordt meestal gebruikt als vulling voor onigiri-rijstballen of bentobo
€ 13,95
Tomasu soja zout 135gr
Zout uit de Franse stad Guérande op smaak gebracht met Tomasu signature sojasaus. Een ultieme en makkelijk toe te passen umami smaakmaker.
€ 12,50


















