Terug

Collectie (257)

Filters

    • Koppert Cress Salty Fingers®  50st

    Salty Fingers® 50st

    Salty Fingers® is een decoratief, maar vooral smakelijk ingrediënt. De knapperige textuur en de ziltige, licht bittere smaak zijn een waardevolle aanvulling op de beschikbare zoute producten.

    € 12,35

    • Yamamoto Katsunosuke Honten Japanse Sansho Japanese peper (poeder)

    Japanse Sansho Japanese peper (poeder)

    Bijzonder ingrediënt uit de Japanse keuken, dat een uitgesproken fris aroma combineert met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Speciaal geselecteerde en gemalen grote peppers uit de Wakayama-regio. Zeer geschikt voor in een br

    € 8,20

    • Dutch Wasabi Verse wasabi-bladstelen – 200 g

    Verse wasabi-bladstelen – 200 g

    Knapperige, verse wasabi-bladstelen van de wasabi-plant – uit eigen Nederlandse teelt. Mild pittig van smaak. Veelzijdig te gebruiken; gepekeld (wasabi zuke), rauw, in de ovenschotel, als garnering etc.. Verkocht per bakje van 200 g.

    € 11,95

    • Dutch Wasabi Buddha's hand (vingercitroen) uit Nederland - 1 stuk (100-200 gram)

    Buddha's hand (vingercitroen) uit Nederland - 1 stuk (100-200 gram)

    Zeldzame en prachtig opvallende citrus. Bevat geen sap, maar een dikke schil met intens, fris-bloemig, zoetzuur aroma. Geweldig voor konfijt, marmelade en cocktails of als vervanger van citroen-zest/schil. Ook een geurend ornament en Nieuwjaarsgeschenk.

    € 15,-

    • Matcha starter set

    Matcha starter set

    Prachtige, tijdloze matcha-set inclusief bowl, chasen (thee-klopper), chasen-houder en bamboelepel; alles wat je nodig hebt om thuis aan de slag te gaan. Perfect als cadeau of om mee te starten. Uit Japan.

    € 31,50

    • Yakitori waaier (uchiwa) rood

    Yakitori waaier (uchiwa) rood

    Ook wel binchotan fan genoemd. De perfecte tool om je houtskool op de juiste temperatuur te krijgen. Made in Japan.

    € 25,-

    • Koppert Cress Shiso blad Purple  15st

    Shiso blad Purple 15st

    Shiso Leaves Purple worden vaak in speciaal tempurabeslag gedoopt en gefrituurd. Fraai en lekker.
    (Bestellingen voor maandag 17 uur worden elke dinsdag uitgeleverd)

    € 5,50

    • Kōbara Suzō Robai (natuurlijke pure rijstazijn)

    Robai (natuurlijke pure rijstazijn)

    Authentieke handgemaakte Japanse rijstazijn – natuurlijk. Gemaakt van langzaam gefermenteerde sake van lokaal geteelde rijst. Met een zachte, ronde zuurheid en een fris, bloemig aroma. Ideaal voor (sushi)rijst en dressings.

    € 11,-

    • Kirei Shuzō Kirei Karakuchi 80

    Kirei Karakuchi 80

    Volle, ietwat droge sake. Rijke combinatie van een diepe rijstsmaak, veel umami en een aangenaam licht aroma. Gebrouwen in beperkte oplage met erg goede prijs/kwaliteit.
    Deze sake kan bij alle temperaturen gedronken worden en is te combineren met een bre

    € 22,50

    • Takahashi Shoten Norikuro 360gr

    Norikuro 360gr

    Norikuro is een tsukudani-pasta van nori-zeewier en sojasaus, gecombineerd met yuzu kosho. Het heeft een rijke umami-smaak met een pittige, citrusachtige twist. Ideaal voor rijst, sushi, tofu, gegrilde groenten, vis en noedels, voegt Norikuro een authenti

    -26% Sale

    16,95 € 12,50

    • Dutch Wasabi Yakitori bars voor Konro B9

    Yakitori bars voor Konro B9

    Set massief RVS bars speciaal op maat gemaakt voor de Konro B9 grill. Ideaal voor Yakitori.

    € 49,-

    • Koppert Cress Oyster blad 50st

    Oyster blad 50st

    Oyster Leaves hebben een enigszins ziltige smaak en doen sterk denken aan oesters. De bijnaam vegetarische oester is hier dan ook op z’n plaats.

    € 21,45

    • Konro Binchotan Maitiew Vietnam 5kg

    Binchotan Maitiew Vietnam 5kg

    Binchotan houtskool gemaakt van Mai tiew hout met een hoog mineraalgehalte voor een unieke smaak. 4-6 uur brandtijd, weinig tot geen rook vorming.

    € 59,95

    • Takahashi Shoten Umenori 150gr

    Umenori 150gr

    Umenori is een tsukudani (pasta) van zeewier, gemaakt met pruimen uit Dazaifu en Ariake nori van de hoogste kwaliteit. Het heeft een unieke balans van de zure geur van pruimen en de rijke smaak van zeewier, perfect als topping voor rijst- of visgerechten.

    -45% Sale

    8,95 € 4,95

    • Iburigakko (gerookte, bier-ingemaakte daikon) - heel

    Iburigakko (gerookte, bier-ingemaakte daikon) - heel

    Gemarineerd in bier. Een authentieke Japanse delicatesse uit Akita Prefecture: hele winterwortel (daikon), zorgvuldig gerookt en gepekeld in rijstzemelen en zout voor een knapperige textuur en intense rooksmaak. Uniek in zijn soort.

    € 9,80

    • Nakano BC Chōkyū Kijōshu 1997

    Chōkyū Kijōshu 1997

    Bitterzoete kijōshu (portachtige sake) met diepe karamelsmaak. Slechts één keer gemaakt. Gebruik als aperitief, digestief of bij elk dessert. Drink op kamertemperatuur. Donker bewaren.

    € 19,80

    • Inoue Honten Gotoku bruine miso

    Gotoku bruine miso

    Ambachtelijke hand gemaakte bruine miso. Zonder toevoegingen of conserveermiddelen

    € 12,95

    • Koppert Cress Zallotti Bloesem  10st

    Zallotti Bloesem 10st

    Zallotti Blossom is een decoratief takje met diverse kleine paarse bloemen van de Afrikaanse basilicum plant met een sterke smaak van basilicum en munt.

    € 14,05

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    2