Terug

Geen bezorging op koningsdag.

Salty Fingers® 50st

  • Salty Fingers®  50st
  • Salty Fingers®  50st
  • Salty Fingers®  50st

  • Op voorraad
  • Alleen op dinsdag verzonden. Bestel voor maandag 17:00.

Salty Fingers® is een decoratief, maar vooral smakelijk ingrediënt. De knapperige textuur en de ziltige, licht bittere smaak zijn een waardevolle aanvulling op de beschikbare zoute producten.

€ 10,95

Aan verlanglijst toevoegen

    Productomschrijving

    Salty Fingers® 50st

    Salty Fingers® is een decoratief, maar vooral smakelijk ingrediënt. De knapperige textuur en de ziltige, licht bittere smaak zijn een waardevolle aanvulling op de beschikbare zoute producten. 

    Salty Fingers werken smaakopwekkend, die goed te combineren is met vlees of paddenstoelen.  Een aanrader bij visgerechten, maar ook bij schaal- en schelpdieren. Salty Fingers geeft een verrassende aanvulling op de smaakbeleving.

    Salty Fingers is een plant die langs de kusten van tropisch America en Azie groeit. Ze is zeer zouttolerant en verrassend voedzaam. Ze bevat proteïnes, olie en koolhydraten. Een aantal soorten werd oorspronkelijk dan ook als groente gegeten door de lokale bevolking. 

    Salty Fingers is jaarrond verkrijgbaar en kan tot negen dagen bewaard worden tussen 2-7°C.

    Belangrijk i.v.m. bestelmoment

    Het verse assortiment van Koppert Cress wordt één keer per week op dinsdag uitgeleverd. Bestellingen voor maandag 17 uur worden de volgende dag verzonden. Bestellingen na deze tijd worden een week later op dinsdag verzonden. Een bestelling met verschillende producten waaronder één Koppert Cress product wordt in zijn geheel op dinsdag verzonden. 

    Specificaties

    Specificaties voor: Salty Fingers® 50st

    • Inhoud 50 stuks
    • Ingrediënten
    • Herkomst Nederland

    Reviews

    Vergelijk producten Verwijder alle producten

    You can compare a maximum of 3 products

      Hide compare box
      Salty Fingers®  50st

      Salty Fingers® 50st

      € 10,95