Collectie
Tomasu Sojasaus Zoet 200ml
Gebrouwen in Nederland. Deze zoete sojasaus is een combinatie van Tomasu’s kenmerkende sojasaus en suiker, gewonnen uit Nederlandse suikerbieten. Dit creëert een spannende balans van zout en zoet. Gecombineerd, vormen deze twee schijnbaar tegenstrijdige s
€ 22,50
Sake servies cadeauset - octopus
Mooie sake cadeau set bestaande uit
1x keramische karaf 220ml
4x keramische sake cups 50ml
Gemaakt in Japan€ 42,95
Koppert Cress Sansho Leaves
Deze bladeren hebben een frisse smaak die doet denken aan citrusvruchten, yuzu en kaffir lime.
€ 15,95
Salty Fingers® 50st
Salty Fingers® is een decoratief, maar vooral smakelijk ingrediënt. De knapperige textuur en de ziltige, licht bittere smaak zijn een waardevolle aanvulling op de beschikbare zoute producten.
€ 12,35
Dushi® Buttons CupCard 50st
Heel zoet, met wat mint en parfum. Eén bolletje op een dessert geeft al een verrassing.
€ 11,65
Japanse Sansho Japanese peper (poeder)
Bijzonder ingrediënt uit de Japanse keuken, dat een uitgesproken fris aroma combineert met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Speciaal geselecteerde en gemalen grote peppers uit de Wakayama-regio. Zeer geschikt voor in een br
€ 8,20
Verse wasabi-bladstelen – 200 g
Knapperige, verse wasabi-bladstelen van de wasabi-plant – uit eigen Nederlandse teelt. Mild pittig van smaak. Veelzijdig te gebruiken; gepekeld (wasabi zuke), rauw, in de ovenschotel, als garnering etc.. Verkocht per bakje van 200 g.
€ 11,95
Buddha's hand (vingercitroen) uit Nederland - 1 stuk (100-200 gram)
Zeldzame en prachtig opvallende citrus. Bevat geen sap, maar een dikke schil met intens, fris-bloemig, zoetzuur aroma. Geweldig voor konfijt, marmelade en cocktails of als vervanger van citroen-zest/schil. Ook een geurend ornament en Nieuwjaarsgeschenk.
€ 15,-
Matcha starter set
Prachtige, tijdloze matcha-set inclusief bowl, chasen (thee-klopper), chasen-houder en bamboelepel; alles wat je nodig hebt om thuis aan de slag te gaan. Perfect als cadeau of om mee te starten. Uit Japan.
€ 31,50
Yakitori waaier (uchiwa) rood
Ook wel binchotan fan genoemd. De perfecte tool om je houtskool op de juiste temperatuur te krijgen. Made in Japan.
€ 25,-
Norikuro 360gr
Norikuro is een tsukudani-pasta van nori-zeewier en sojasaus, gecombineerd met yuzu kosho. Het heeft een rijke umami-smaak met een pittige, citrusachtige twist. Ideaal voor rijst, sushi, tofu, gegrilde groenten, vis en noedels, voegt Norikuro een authenti
-26% Sale
16,95 € 12,50
Naga Kombu from Kushiro
Naga Kombu uit Kushiro is een premium Japans zeewier, bekend om zijn rijke umami-smaak en voedingswaarde. Duurzaam geoogst uit de koude wateren van Hokkaido, ideaal voor dashi, soepen en meer. Een essentieel ingrediënt in de authentieke Japanse keuken.
€ 5,95
Sudachi
Uit eigen teelt. Gemiddeld 3-4 centimeter in diameter. Sappig, aromatisch, scherpe en zure smaak met kruidige ondertonen van komijn, dille en witte peper.
€ 6,95
Kuyou Murasaki sojasaus 720ml
Deze sojasaus laat zich slecht vergelijken. Gebrouwen volgens oer oude methoden. Laag zout gehalte en rijk aan umami.
€ 34,95
Oni Wasabi grater Pro
Raspt als een haaienhuidrasp maar dan zonder de slijtage en veel hygiënischer. Japanse innovatie ten top. Een musthave voor elke professionele keuken.
€ 249,-
Robai (natuurlijke pure rijstazijn)
Authentieke handgemaakte Japanse rijstazijn – natuurlijk. Gemaakt van langzaam gefermenteerde sake van lokaal geteelde rijst. Met een zachte, ronde zuurheid en een fris, bloemig aroma. Ideaal voor (sushi)rijst en dressings.
€ 11,-
Soma no Tengu
Ongepasteuriseerde en onverdunde ginjo-sake. Bevat nog steeds het fijnste deel van het fermentatiesediment, wat resulteert in een troebele kleur en een zeer delicate rijstgeur. Volle droge sake, met een fluweelzachte afdronk. Drink bij alle temperaturen.
€ 17,50
Binchotan Maitiew Vietnam 5kg
Binchotan houtskool gemaakt van Mai tiew hout met een hoog mineraalgehalte voor een unieke smaak. 4-6 uur brandtijd, weinig tot geen rook vorming.
€ 59,95
Umenori 150gr
Umenori is een tsukudani (pasta) van zeewier, gemaakt met pruimen uit Dazaifu en Ariake nori van de hoogste kwaliteit. Het heeft een unieke balans van de zure geur van pruimen en de rijke smaak van zeewier, perfect als topping voor rijst- of visgerechten.
-45% Sale
8,95 € 4,95
Iburigakko (gerookte, bier-ingemaakte daikon) - heel
Gemarineerd in bier. Een authentieke Japanse delicatesse uit Akita Prefecture: hele winterwortel (daikon), zorgvuldig gerookt en gepekeld in rijstzemelen en zout voor een knapperige textuur en intense rooksmaak. Uniek in zijn soort.
€ 9,80
Kamado-San 5 Cups Rijstkoker
Een authentieke Donabe voor rijst en andere gerechten. Door de manier waarop de Donabe wordt verwarmt en druk opbouwd krijg je extra lekkere en luchtige rijst.
€ 295,-
Gotoku bruine miso
Ambachtelijke hand gemaakte bruine miso. Zonder toevoegingen of conserveermiddelen
€ 12,95
Kirei Karakuchi 80
Volle, ietwat droge sake. Rijke combinatie van een diepe rijstsmaak, veel umami en een aangenaam licht aroma. Gebrouwen in beperkte oplage met erg goede prijs/kwaliteit.
Deze sake kan bij alle temperaturen gedronken worden en is te combineren met een bre€ 22,50
Chōkyū Kijōshu 1997
Bitterzoete kijōshu (portachtige sake) met diepe karamelsmaak. Slechts één keer gemaakt. Gebruik als aperitief, digestief of bij elk dessert. Drink op kamertemperatuur. Donker bewaren.
€ 19,80

























