Terug

Collectie (95)

Filters

    • Rooij Tawa Paring 90mm

    Tawa Paring 90mm

    Paring of schilmes is een uiterst veelzijdig keukengereedschap. Het heeft een klein, scherp lemmet waardoor het ideaal is voor schillen, snijden en ander nauwkeurig snijwerk.

    € 115,-

    • Nōyūsha Ōindō Traditionele Umeboshi 200gr

    Traditionele Umeboshi 200gr

    Umeboshi is een traditioneel Japans gerecht gemaakt van gedroogde en geconserveerde pruimen. Ze hebben een kenmerkende smaak van zuur, zout en zoet. Umeboshi wordt meestal gebruikt als vulling voor onigiri-rijstballen of bentoboxen. Daarnaast bevat het ve

    € 11,10

    • Tomasu Tomasu Sojasaus Zoet 200ml

    Tomasu Sojasaus Zoet 200ml

    Gebrouwen in Nederland. Deze zoete sojasaus is een combinatie van Tomasu’s kenmerkende sojasaus en suiker, gewonnen uit Nederlandse suikerbieten. Dit creëert een spannende balans van zout en zoet. Gecombineerd, vormen deze twee schijnbaar tegenstrijdige s

    € 20,-

    • The Wasabi Company Sudachi kombu ponzu

    Sudachi kombu ponzu

    Een traditionele ponzu-saus geschikt voor veganisten. De peperige limoensmaak van vers Sudachi-sap gecombineerd met kombu-zeewierbouillon, zorgt voor een rijke umami-smaak die de essentie is van de Japanse keuken. Direct klaar voor gebruik voor salades of

    € 13,95

    • The Wasabi Company Yuzu mosterd

    Yuzu mosterd

    De unieke aromatische smaak van verse yuzu, een combinatie van citroen, mandarijn en grapefruit gecombineerd met een milde mosterd.

    € 4,95

    • Topchefs & Sake

    Topchefs & Sake

    Sake is de rijzende ster in de keuken. Topkoks lopen ermee weg. Sake & spijs vormen samen een unieke, gastronomische belevenis. Dat bewijzen 25 van de beste chefs uit Nederland en Vlaanderen (samen goed voor 28 michelinsterren) in dit boek. Zij combineerd

    € 24,95

    • Inoue Honten Lichte sojasaus - Igeta Usukuchi 360ml

    Lichte sojasaus - Igeta Usukuchi 360ml

    Deze lichtgekleurde Igeta usukuchi is vooral goed om mee te koken. 100% ambachtelijke sojasaus. 1 jaar gerijpt, geen toevoegingen.

    € 10,50

    • Tomasu Tomasu Signature Sojasaus Zout 100ml

    Tomasu Signature Sojasaus Zout 100ml

    Gebrouwen in Nederland. Tomasu verbouwd in de Hoeksche Waard zijn eigen sojabonen en tarwe. Deze ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout, geoogst in Bretagne, Frankrijk. De fermentatie werd gestart door de toevoegin

    € 12,50

    • Shinkame Shuzō Shinkame

    Shinkame

    Een zachte, lichte en relaxte (yanwari) sake laag in alcohol (12%). Perfect voor bij een breed scale van warme gerechten.

    € 21,50

    • The Wasabi Company Biologische soja saus

    Biologische soja saus

    Een hoogwaardige sojasaus gemaakt van biologische sojabonen, minimaal een jaar gerijpt in traditionele cedervaten volgens een recept dat al vier generaties van de Yugeta-familie is doorgegeven. De rijke aroma en de perfecte balans versterken de smaak van

    € 11,95

    • Dutch Wasabi Gember stengels 10st

    Gember stengels 10st

    De stengels van verse gember geven veel smaak af. Snij 10 cm af en snij de stengel aan de onderkant in en zet ze in je thee. Dit geeft een zachte gember smaak aan je thee. Ook goed te gebruiken in sauzen en soepen.

    € 2,50

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box