Terug

Specerijen (16)

Filters

    • Tonburi (land kaviaar) 280 gram

    Tonburi (land kaviaar) 280 gram

    Tonburi, ook bekend als "landkaviaar" of "veldkaviaar", is echt Japans en perfect als garnering.

    € 16,50

    • Takahashi Shoten Yuzu Kosho 85gr

    Yuzu Kosho 85gr

    Yuzu kosho is een krachtige Japanse smaakmaker van yuzu-schil, groene chilipepers en zout. Het voegt frisse citrus en een pittige kick toe aan gerechten zoals gegrild vlees, soepen, pasta’s en marinades. Ideaal voor dips en om smaken te verrijken.

    € 7,95

    • The Wasabi Company Togarashi shichimi - 7 kruiden mix

    Togarashi shichimi - 7 kruiden mix

    Een klassieke Japanse zevenkruidenmix met chili, sesam, zee- en citrusaroma’s — perfect om bowls, noedels, rijst en gegrild vlees een smaakvolle umami-kick te geven.

    € 13,45

    • Kankuri KK Kanzuri

    Kanzuri

    Uniek traditionele specerij uit het de het westen van de regio Niigata (Japan). Deze sneeuw gedroogde rode peper heeft 3 jaar gefermenteerd. Licht zoet, medium scherp, met een extreem lange en diepe nasmaak. Deze magische specerij kan gebruik worden in ee

    € 9,50

    • Maruri Food Crispy topping van Aosa-zeewier - 90 gram

    Crispy topping van Aosa-zeewier - 90 gram

    Knapperige topping van premium Aosa-zeewier uit Japan. Verrijkt met sesamolie, gebakken knoflook en ui voor een rijke, Japanse umami-crunch. Veelzijdig als topping voor allerlei gerechten, op brood of door salades. Ook heerlijk in sauzen en vinaigrettes.

    € 14,50

    • Yamamoto Katsunosuke Honten Japanse Sansho Japanese peper (heel)

    Japanse Sansho Japanese peper (heel)

    Bijzonder ingrediënt uit de Japanse keuken, dat een uitgesproken fris aroma combineert met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Speciaal geselecteerde en gemalen grote peppers uit de Wakayama-regio. Zeer geschikt voor in een br

    € 8,20

    • Yuzu sap poeder

    Yuzu sap poeder

    Premium yuzu-poeder gemaakt van yuzu-sap uit de Kochi regio.

    € 11,50

    • Nōyūsha Ōindō Umeboshi pasta

    Umeboshi pasta

    Umeboshi pasta gemaakt van is Japanse geconserveerde pruimen. Een combinatie van zuur, zout en zoet. De smaak is iets zachter dan hele Umeboshi.

    € 6,85

    • Yuzu Kararin

    Yuzu Kararin

    Klassieke must-have onder de Japanse specerijen bestaande uit; yuzu-schil, rode peper, groene peper en zout

    € 13,50

    • Yamamoto Katsunosuke Honten Japanse Sansho Japanese peper (poeder)

    Japanse Sansho Japanese peper (poeder)

    Bijzonder ingrediënt uit de Japanse keuken, dat een uitgesproken fris aroma combineert met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Speciaal geselecteerde en gemalen grote peppers uit de Wakayama-regio. Zeer geschikt voor in een br

    € 8,20

    • Takahashi Shoten Umenori 150gr

    Umenori 150gr

    Umenori is een tsukudani (pasta) van zeewier, gemaakt met pruimen uit Dazaifu en Ariake nori van de hoogste kwaliteit. Het heeft een unieke balans van de zure geur van pruimen en de rijke smaak van zeewier, perfect als topping voor rijst- of visgerechten.

    -45% Sale

    8,95 € 4,95

    • NISHIHARA Hoba Bladeren (Gedroogd, Bruin) 10st

    Hoba Bladeren (Gedroogd, Bruin) 10st

    Afkomstig van de Japanse magnoliaboom, traditioneel gebruikt om voedsel te wikkelen en te grillen, Ze geven een subtiele, aardse smaak maar worden niet gegeten. 30cm lang

    € 6,95

    • Takahashi Shoten Norikuro 360gr

    Norikuro 360gr

    Norikuro is een tsukudani-pasta van nori-zeewier en sojasaus, gecombineerd met yuzu kosho. Het heeft een rijke umami-smaak met een pittige, citrusachtige twist. Ideaal voor rijst, sushi, tofu, gegrilde groenten, vis en noedels, voegt Norikuro een authenti

    -26% Sale

    16,95 € 12,50

    • Tomasu Tomasu sambal 165gr

    Tomasu sambal 165gr

    Tomasu Sambal is het "overblijfsel" van Tomasu's sweet and spicy sojasaus. Na dat de sojasaus onttrokken is wordt de sambal nog 6 maanden gefermenteerd.

    € 15,-

    • Tomasu Tomasu soja zout 135gr

    Tomasu soja zout 135gr

    Zout uit de Franse stad Guérande op smaak gebracht met Tomasu signature sojasaus. Een ultieme en makkelijk toe te passen umami smaakmaker.

    € 12,50

    • NISHIHARA Hoba Bladeren (Gedroogd, Bruin) 50st

    Hoba Bladeren (Gedroogd, Bruin) 50st

    Afkomstig van de Japanse magnoliaboom, traditioneel gebruikt om voedsel te wikkelen en te grillen, Ze geven een subtiele, aardse smaak maar worden niet gegeten. 30cm lang

    € 27,95

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    2