Geconserveerd
Yubeshi – ambachtelijke delicatesse van yuzu en miso
Bijzondere Japanse delicatesse van yuzu en miso. Unieke balans tussen hartig en zoet met nootachtige tonen. Halfzacht en licht plakkerig. Voor bij kaas (net als vijgenbrood) of als snack. Een onverwachte blikvanger, speciaal voor de échte fijnproevers.
€ 19,95
Tonburi (land kaviaar) 280 gram
Tonburi, ook bekend als "landkaviaar" of "veldkaviaar", is echt Japans en perfect als garnering.
€ 16,50
Gedroogdevshiitake donko (paddenstoel) - 70 gram
Premium en natuurlijke shiitake uit de bossen van het eiland Kyushu in zuiden van Japan. Extra vlezige textuur. Langzaam gedroogd voor een intense umami. Perfect voor in soepen, over rijst- en noedelgerechten, door wokgerechten en sauzen of bij de borrel.
€ 18,-
Crispy topping van Aosa-zeewier - 90 gram
Knapperige topping van premium Aosa-zeewier uit Japan. Verrijkt met sesamolie, gebakken knoflook en ui voor een rijke, Japanse umami-crunch. Veelzijdig als topping voor allerlei gerechten, op brood of door salades. Ook heerlijk in sauzen en vinaigrettes.
€ 14,50
Premium iburigakko (gerookte ingemaakte daikon) - heel
Een authentieke Japanse delicatesse uit Akita Prefecture: hele winterwortel (daikon) zorgvuldig gerookt, gepekeld in rijstzemelen en zout, voor een knapperige textuur en intense rooksmaak. Uniek in zijn soort
€ 11,50
Iburigakko (gerookte, bier-ingemaakte daikon) - plakjes
Een authentieke Japanse delicatesse uit Akita Prefecture: in plakjes gesneden winterwortel (daikon), zorgvuldig gerookt en gepekeld in rijstzemelen en zout voor een knapperige textuur en intense rooksmaak. Gemarineerd in bier en uniek in zijn soort.
€ 5,60
Gedroogde eetbare Esdoorn bladeren - 100 stuks
Werelds eerste eetbare gedroogde Japanse esdoornbladeren. Pesticidevrij geteeld. Prachtige rode kleur, vorm en textuur. Geweldig ter decoratie en heerlijk in siroop of thee. Per 100 stuks verkocht.
€ 44,-
Iburigakko (gerookte, bier-ingemaakte daikon) - heel
Gemarineerd in bier. Een authentieke Japanse delicatesse uit Akita Prefecture: hele winterwortel (daikon), zorgvuldig gerookt en gepekeld in rijstzemelen en zout voor een knapperige textuur en intense rooksmaak. Uniek in zijn soort.
€ 9,80









