Azijn
Een collectie premium Japanse (rijst) azijn
Akazu (rode azijn) - 3 jaar gerijpt
Handgemaakte pure rode azijn – 3 jaar gerijpt in Okayama, Japan. Rijk aan umami met een milde zuurgraad. Perfect voor sushi, dressings en de dagelijkse keuken. Keuze uit twee maten.
€ 10,50
Akazu sushi-azijn (rode azijn) - 3 jaar gerijpt
Handgemaakte rode azijn – 3 jaar gerijpt in Okayama, Japan. Perfect op smaak gebracht voor directe bereiding van sushirijst. Rijk aan umami met een milde zuurgraad.
€ 9,95
Sakura rijstazijn
Traditionele Japanse rijstazijn met hand geplukte sakura (Japanse kersenbloesem) – 6 maanden gerijpt. Verfijnd zoet, zuur en bloemig. Geweldige subtiele smaakmaker. Keuze uit twee maten.
€ 19,95
Sanbaizu (gekruide rijstazijn)
Pure rijstazijn, gerijpt in 100 jaar oude cederhouten vaten. Subtiel op smaak gebracht met bonito (gerookte en gedroogde tonijnvlokken) en kombu (gedroogde kelp). Zeer rijk aan umami. Bekroond met 3 gouden sterren in de ‘Great Taste Awards’.
€ 19,95
Robai (natuurlijke pure rijstazijn)
Authentieke handgemaakte Japanse rijstazijn – natuurlijk. Gemaakt van langzaam gefermenteerde sake van lokaal geteelde rijst. Met een zachte, ronde zuurheid en een fris, bloemig aroma. Ideaal voor (sushi)rijst en dressings.
€ 11,-
Sakura-kersenhout gerookte rijstazijn - zoet
Ambachtelijke gezoete rijstazijn uit Hyogo, Japan – gerookt met Japanse sakura-kersenhout. Ontwikkeld voor het perfect marineren van visfilets. Ook geweldig om allerlei gerechten met een verfijnde rokerigheid naar een hoger niveau te tillen.
€ 18,95







