Terug

Geen bezorging op koningsdag.

Shiso blad Groen 15st

  • Shiso blad Groen  15st
  • Shiso blad Groen  15st
  • Shiso blad Groen  15st

  • Op voorraad
  • Alleen op dinsdag verzonden. Bestel voor maandag 17:00.

Shiso Leaves Green heet in Japan ‘Ōba’ en er is geen visgerecht denkbaar waar dit product niet bij geserveerd wordt. (Bestellingen voor maandag 17 uur worden elke dinsdag uitgeleverd)

€ 4,15

Aan verlanglijst toevoegen

    Productomschrijving

    Shiso blad Groen 15st

    Shiso Leaves Green heet in Japan ‘Ōba’ en er is geen visgerecht denkbaar waar dit product niet bij geserveerd wordt. Neem eens een mooi vers stukje tonijn. Doop dat even licht in de Japanse sojasaus en wikkel er een Shiso blad omheen. In één keer in de mond. Een ware smaaksensatie.Het blad is zeer mild van smaak maar is zeker aanwezig. 

    Apart op een bordje in combinatie met een mengsel van gehakte verse tonijn en bijvoorbeeld wat fijngehakte sjalotjes met een druppeltje soja saus geeft iets unieks. Een uitdaging voor koks om met dit product te werken.

    Dit zeer fraaie groene blad werd vroeger geïmporteerd vanuit Azië. Echter, door de grote hoeveelheid pesticiden die daar nodig waren om de teelt goed te doen, werd het product niet meer importeerbaar in Europa. Op speciaal verzoek hebben wij deze teelt aangepakt en nu telen wij de blaadjes jaarrond in de kas. Wij beschermen de planten tegen insecten met andere insecten. De markante bladeren hebben een heel sterke smaak. Ze zijn goed te gebruiken als decoratie en de mooie vorm leent zich voor meerdere creatieve toepassingen

    Shiso Leaves zijn jaarrond verkrijgbaar en kunnen tot negen dagen bewaard worden tussen 2° en 7°C.

    Belangrijk i.v.m. bestelmoment

    Het verse assortiment van Koppert Cress wordt één keer per week op dinsdag uitgeleverd. Bestellingen voor maandag 17 uur worden de volgende dag verzonden. Bestellingen na deze tijd worden een week later op dinsdag verzonden. Een bestelling met verschillende producten waaronder één Koppert Cress product wordt in zijn geheel op dinsdag verzonden. 

    Specificaties

    Specificaties voor: Shiso blad Groen 15st

    • Inhoud 15 stuks
    • Ingrediënten
    • Herkomst Nederland

    Reviews

    Vergelijk producten Verwijder alle producten

    You can compare a maximum of 3 products

      Hide compare box
      Shiso blad Groen  15st

      Shiso blad Groen 15st

      € 4,15