Terug

Geen bezorging op koningsdag.

Kaffir Lime blad 25st

  • Kaffir Lime blad 25st
  • Kaffir Lime blad 25st
  • Kaffir Lime blad 25st

  • Op voorraad
  • Alleen op dinsdag verzonden. Bestel voor maandag 17:00.

Kaffir blad wordt veel toegepast in de Aziatische keuken. Het wordt vaak gebruikt in soepen, curries of om rijst op smaak te brengen.

€ 14,50

Aan verlanglijst toevoegen

    Productomschrijving

    Kaffir Lime blad 25st

    De Kaffir Lime Leaves hebben een donkergroene, glimmende voorkant en een lichtgroene achterkant. De bladeren groeien als bladpaar met een groter en een kleiner blad.

    Het product wordt veel toegepast in de Aziatische keuken. Het wordt vaak gebruikt in soepen, curries of om rijst op smaak te brengen. Daarnaast is het product ook goed te combineren met vis, lam, varkensvlees en kip. Het product kan ook als infusion gebruikt worden voor zowel alcoholische als non-alcoholische dranken.

    Kaffir Lime komt oorspronkelijk uit gebieden in Zuid Oost Azië zoals Laos, Myanmar en in Nederland is het vrijwel niet vers verkrijgbaar. Het blad heeft een citronella-achtige geur, die als kalmerend wordt ervaren en waarvan beweerd wordt dat ze ontstekingen tegengaat.

    Kaffir Lime Leaves is jaarrond verkrijgbaar en kan tot zeven dagen bewaard worden tussen 2° en 7°C.

    Belangrijk i.v.m. bestelmoment

    Het verse assortiment van Koppert Cress wordt één keer per week op dinsdag uitgeleverd. Bestellingen voor maandag 17 uur worden de volgende dag verzonden. Bestellingen na deze tijd worden een week later op dinsdag verzonden. Een bestelling met verschillende producten waaronder één Koppert Cress product wordt in zijn geheel op dinsdag verzonden. 

    Specificaties

    Specificaties voor: Kaffir Lime blad 25st

    • Inhoud 25 stuks
    • Ingrediënten
    • Herkomst Nederland

    Reviews

    Vergelijk producten Verwijder alle producten

    You can compare a maximum of 3 products

      Hide compare box
      Kaffir Lime blad 25st

      Kaffir Lime blad 25st

      € 14,50