Terug

Zeeuwsche Zoute zwarte knoflook

 • Zeeuwsche Zoute zwarte knoflook
 • Zeeuwsche Zoute zwarte knoflook

 • Niet op voorraad

Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Zeezout uit de Oosterschelde van Zeeuwsche Zoute en stukjes zwarte knoflook in een prachtige glazen pot.

€ 9,95

Aan verlanglijst toevoegen

  Productomschrijving

  Zeeuwsche Zoute zwarte knoflook

  Zeeuwsche Zoute Zwarte Knoflook is perfect voor smaakcombinaties waarin een zachte zoute smaak gewenst is, gecombineerd met de zoete umami toon die de zwarte knoflook geeft. Deze nieuwe smaakmaker is de ideale partner van sauzen bij gerechten met kip of groente. Maar ook bij vlees en salades komt deze zoete toevoeging uitstekend tot zijn recht. Naast de volle smaak, voegt de zwarte knoflook ook een heerlijke geur toe aan je gerecht.

  Zwarte knoflook wordt geproduceerd door de standaard witte knoflookbol voor enkele weken licht te verwarmen. Hierdoor reageren de suikers en aminozuren en produceren samen melanoïdine – die verantwoordelijk is voor de rijke zwarte kleur.  Van water tot zoutkristal

  We gebruiken een combinatie van 500 jaar Zeeuws vakmanschap en moderne technische oplossingen om ons zout te maken. Al deze elementen dragen bij aan de ambacht van ons werk: het creëren van een buitengewoon authentiek zoutproduct dat ons dagelijks leven verrijkt en telkens weer een nieuwe smaaksensatie biedt.

  Waar Zeeuwsche Zout zijn oorsprong vindt

  Aan de oevers van de Oosterschelde pompen we bij het vissersdorp Bruinisse op het eiland Schouwen-Duiveland met binnenkomend tij het zeewater op. Het Nationale Park de Oosterschelde is het grootste nationale park van Nederland. Gezuiverd door zandplaten, oester- en mosselbanken is dit een van de beste plekken om helder en schoon water uit de Oosterschelde te verkrijgen. Wist je dat een oester gemiddeld 5 liter water per uur zuivert? Mosselen doen daar nog een schepje bovenop en zuiveren maar liefst 10 liter water per uur.

  Specificaties

  Specificaties voor: Zeeuwsche Zoute zwarte knoflook

  • Inhoud 100 gram
  • Ingrediënten Zout, Zwarte Knoflook
  • Herkomst Nederland

  Reviews

  Beschikbaar in de winkel

  Sluiten
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Zeeuwsche Zoute zwarte knoflook

   Zeeuwsche Zoute zwarte knoflook

   € 9,95