Terug

Kerstbestelling? Lees hier de veel gestelde vragen.

Zeeuwsche Zoute zwarte knoflook

 • Zeeuwsche Zoute zwarte knoflook
 • Zeeuwsche Zoute zwarte knoflook

 • Op voorraad

Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Zeezout uit de Oosterschelde van Zeeuwsche Zoute en stukjes zwarte knoflook in een prachtige glazen pot.

€ 9,95

Aan verlanglijst toevoegen

Productomschrijving

Zeeuwsche Zoute zwarte knoflook

Zeeuwsche Zoute Zwarte Knoflook is perfect voor smaakcombinaties waarin een zachte zoute smaak gewenst is, gecombineerd met de zoete umami toon die de zwarte knoflook geeft. Deze nieuwe smaakmaker is de ideale partner van sauzen bij gerechten met kip of groente. Maar ook bij vlees en salades komt deze zoete toevoeging uitstekend tot zijn recht. Naast de volle smaak, voegt de zwarte knoflook ook een heerlijke geur toe aan je gerecht.

Zwarte knoflook wordt geproduceerd door de standaard witte knoflookbol voor enkele weken licht te verwarmen. Hierdoor reageren de suikers en aminozuren en produceren samen melanoïdine – die verantwoordelijk is voor de rijke zwarte kleur.Van water tot zoutkristal

We gebruiken een combinatie van 500 jaar Zeeuws vakmanschap en moderne technische oplossingen om ons zout te maken. Al deze elementen dragen bij aan de ambacht van ons werk: het creëren van een buitengewoon authentiek zoutproduct dat ons dagelijks leven verrijkt en telkens weer een nieuwe smaaksensatie biedt.

Waar Zeeuwsche Zout zijn oorsprong vindt

Aan de oevers van de Oosterschelde pompen we bij het vissersdorp Bruinisse op het eiland Schouwen-Duiveland met binnenkomend tij het zeewater op. Het Nationale Park de Oosterschelde is het grootste nationale park van Nederland. Gezuiverd door zandplaten, oester- en mosselbanken is dit een van de beste plekken om helder en schoon water uit de Oosterschelde te verkrijgen. Wist je dat een oester gemiddeld 5 liter water per uur zuivert? Mosselen doen daar nog een schepje bovenop en zuiveren maar liefst 10 liter water per uur.

Specificaties

Specificaties voor: Zeeuwsche Zoute zwarte knoflook

 • Inhoud 100 gram
 • Ingrediënten Zout, Zwarte Knoflook
 • Origine Nederland

Reviews

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Zeeuwsche Zoute zwarte knoflook

  Zeeuwsche Zoute zwarte knoflook

  € 9,95