Terug

Zeeuwsche Zoute Puur

 • Op voorraad

Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Puur zeezout uit de Oosterschelde van Zeeuwsche Zoute in een prachtige glazen pot.

€ 6,95 € 5,95

Aan verlanglijst toevoegen

Productomschrijving

Zeeuwsche Zoute Puur

Geniet van het meest pure zeezout van Zeeuwsche Zoute in een prachtige glazen pot. De Pure variant geeft aan ieder gerecht een pure Zeeuwse zoute smaak en maakt van koken een echt Zeeuws feestje. De glazen potjes zijn perfect om na gebruik bij te vullen en bevatten 100 gram puur zeezout.Van water tot zoutkristal

We gebruiken een combinatie van 500 jaar Zeeuws vakmanschap en moderne technische oplossingen om ons zout te maken. Al deze elementen dragen bij aan de ambacht van ons werk: het creëren van een buitengewoon authentiek zoutproduct dat ons dagelijks leven verrijkt en telkens weer een nieuwe smaaksensatie biedt.

Waar Zeeuwsche Zout zijn oorsprong vindt

Aan de oevers van de Oosterschelde pompen we bij het vissersdorp Bruinisse op het eiland Schouwen-Duiveland met binnenkomend tij het zeewater op. Het Nationale Park de Oosterschelde is het grootste nationale park van Nederland. Gezuiverd door zandplaten, oester- en mosselbanken is dit een van de beste plekken om helder en schoon water uit de Oosterschelde te verkrijgen. Wist je dat een oester gemiddeld 5 liter water per uur zuivert? Mosselen doen daar nog een schepje bovenop en zuiveren maar liefst 10 liter water per uur.

Specificaties

Specificaties voor: Zeeuwsche Zoute Puur

 • Inhoud 100 gram
 • Ingrediënten Zout
 • Herkomst Nederland

Reviews

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Zeeuwsche Zoute Puur

  Zeeuwsche Zoute Puur

  € 6,95 € 5,95