Terug

Zeeuwsche Zoute Gerookt

 • Zeeuwsche Zoute Gerookt
 • Zeeuwsche Zoute Gerookt

 • Niet op voorraad

Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Gerookt zeezout uit de Oosterschelde van Zeeuwsche Zoute in een prachtige glazen pot.

€ 8,95

Aan verlanglijst toevoegen

  Productomschrijving

  Zeeuwsche Zoute Gerookt

  Gek op gerookte smaken? Goed nieuws! Met deze Zeeuwsche Zoute Gerookt geniet je extra lang van de rokerige smaken van Zeeuwsche Zoute. Het glazen potje geeft je de mogelijkheid om het zout in te bewaren en bij te vullen na gebruik. De glazen potjes van Zeeuwsche Zoute bevatten 100 gram gerookt zeezout.  Van water tot zoutkristal

  We gebruiken een combinatie van 500 jaar Zeeuws vakmanschap en moderne technische oplossingen om ons zout te maken. Al deze elementen dragen bij aan de ambacht van ons werk: het creëren van een buitengewoon authentiek zoutproduct dat ons dagelijks leven verrijkt en telkens weer een nieuwe smaaksensatie biedt.

  Waar Zeeuwsche Zout zijn oorsprong vindt

  Aan de oevers van de Oosterschelde pompen we bij het vissersdorp Bruinisse op het eiland Schouwen-Duiveland met binnenkomend tij het zeewater op. Het Nationale Park de Oosterschelde is het grootste nationale park van Nederland. Gezuiverd door zandplaten, oester- en mosselbanken is dit een van de beste plekken om helder en schoon water uit de Oosterschelde te verkrijgen. Wist je dat een oester gemiddeld 5 liter water per uur zuivert? Mosselen doen daar nog een schepje bovenop en zuiveren maar liefst 10 liter water per uur.

  Specificaties

  Specificaties voor: Zeeuwsche Zoute Gerookt

  • Inhoud 100 gram
  • Ingrediënten Zout
  • Herkomst Nederland

  Reviews

  Beschikbaar in de winkel

  Sluiten
  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Zeeuwsche Zoute Gerookt

   Zeeuwsche Zoute Gerookt

   € 8,95