Terug

Japanse messen (13)

We willen iedereen in staat stellen keukenmessen van hoge kwaliteit te ervaren. In een samenwerking met Slijperij J.M. van Rangelrooij brengen we een selectie unieke en betaalbare Japanse messen. 

Filters

  • Rooij Tawa Gyuto 210mm

  Tawa Gyuto 210mm

  De Japanse versie van het klassieke Westerse koksmes. Een echte alleskunner waarmee je kunt hakken, snijden en wiegen.

  € 199,-

  • Rooij Tawa Santoku 170mm

  Tawa Santoku 170mm

  Santoku is Japans voor "drie doeleinden" (San= drie, Toku= doeleinden). In dit geval hakken, in blokjes snijden en fijnsnijden. Iets kleiner dat de Gyoto’s uit deze serie en is daarom iets lichter.

  € 164,-

  • Rooij Tawa Gyuto Kiritsuke 240mm

  Tawa Gyuto Kiritsuke 240mm

  Een zeer veelzijdig mes dat kan worden gebruikt om veel van de taken uit te voeren die normaal met een Gyuto worden gedaan.

  € 229,-

  • Rooij Miraiden Bunka 160mm

  Miraiden Bunka 160mm

  Dit Bunka mes met een AUS10 kern is vergelijkbaar met de Santoku. Geschikt voor hakken, in blokjes snijden en fijnsnijden. Handzaam met hoog lemmet voor een goede controle.

  € 139,-

  • Rooij Tawa Petty 135mm

  Tawa Petty 135mm

  Een klein universeel mes dat wordt gebruikt voor het schillen en snijden van fruit en groenten, het hakken van kruiden en het maken van garnituren.

  € 122,-

  • Rooij Tawa Sujihiki 270mm

  Tawa Sujihiki 270mm

  Lang, smal en sierlijke Sujihiki mes dat voornamelijk wordt gebruikt voor het verwijderen van pezen en vet van vlees, het portioneren van vlees of vis, of voor het fileren en villen van vis.

  € 235,-

  • Rokkakkei Rokkakkei Messen blok L

  Rokkakkei Messen blok L

  Hand gemaakt in Nederland. Berg je messen netjes op en show ze met trots met dit unieke messen magneet blok. Handgemaakt in Nederland. Beschikbaar in 4 houtsoorten en custom logo.

  € 329,-

  • Rooij Miraiden Gyuto 210mm

  Miraiden Gyuto 210mm

  De Japanse versie van het klassieke Westerse koksmes met een AUS10 kern. Een echte alleskunner waarmee je kunt hakken, snijden en wiegen.

  € 169,-

  • Sakai Takayuki Yanagiba 270 mm AUS-8 INOX

  Yanagiba 270 mm AUS-8 INOX

  Perfect voor het snijden van sashimi gemaakt van het zeer gebruiksvriendelijke AUS-8 RVS staal.

  € 165,-

  • Rooij Tawa Nakiri 180mm

  Tawa Nakiri 180mm

  Dit Nakiri mes is 2-zijdig geslepen met een dun bladprofiel en is erg populair. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het snel en efficiënt hakken, snijden en fijnhakken van groenten en fruit.

  € 184,-

  • Rooij Miraiden Petty 135mm

  Miraiden Petty 135mm

  Een klein universeel mes met een AUS10 kern dat wordt gebruikt voor het schillen en snijden van fruit en groenten, het hakken van kruiden en het maken van garnituren.

  € 119,-

  • Rooij Tawa Paring 90mm

  Tawa Paring 90mm

  Paring of schilmes is een uiterst veelzijdig keukengereedschap. Het heeft een klein, scherp lemmet waardoor het ideaal is voor schillen, snijden en ander nauwkeurig snijwerk.

  € 115,-

  • Rooij Miraiden Santoku 170mm

  Miraiden Santoku 170mm

  Dit Santoku mes met een AUS10 kern is gemaakt om voor hakken, in blokjes snijden en fijnsnijden. Iets kleiner dat de Gyoto’s uit deze serie en is daarom iets lichter.

  € 139,-

We willen iedereen in staat stellen keukenmessen van hoge kwaliteit te ervaren. In een samenwerking met Slijperij J.M. van Rangelrooij brengen we een selectie unieke en betaalbare Japanse messen. 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box