Terug

Japanse messen & Raspen (18)

We willen iedereen in staat stellen keukenmessen van hoge kwaliteit te ervaren. In een samenwerking met Slijperij J.M. van Rangelrooij brengen we een selectie unieke en betaalbare Japanse messen. 

Filters

  • Dutch Wasabi Wasabi- en Gemberrasp

  Wasabi- en Gemberrasp

  Standaard Japanse rasp. Deze rasp produceert een fijne pasta. Te gebruiken voor zowel wasabi en gember. Ideaal voor thuis. Voor optimaal gebruik kunt u een bamboeborstel gebruiken om de pasta van de rasp te verzamelen. Zo blijft er niks achter op de rasp.

  € 14,50

  • Dutch Wasabi Haaienhuid Wasabi- en Gemberrasp L

  Haaienhuid Wasabi- en Gemberrasp L

  Grootte houten Japanse rasp met haaienhuid. Deze traditionele professionele rasp produceert een fijne pasta. Te gebruiken voor zowel wasabi en gember. Voor optimaal gebruik kunt u een bamboeborstel gebruiken om de pasta van de rasp te verzamelen. Zo blijf

  -7% Sale

  85,- € 79,-

  • Rooij Tawa Gyuto 210mm

  Tawa Gyuto 210mm

  De Japanse versie van het klassieke Westerse koksmes. Een echte alleskunner waarmee je kunt hakken, snijden en wiegen.

  € 199,-

  • Rooij Tawa Gyuto Kiritsuke 240mm

  Tawa Gyuto Kiritsuke 240mm

  Een zeer veelzijdig mes dat kan worden gebruikt om veel van de taken uit te voeren die normaal met een Gyuto worden gedaan.

  € 229,-

  • Rokkakkei Rokkakkei Messen blok L

  Rokkakkei Messen blok L

  Hand gemaakt in Nederland. Berg je messen netjes op en show ze met trots met dit unieke messen magneet blok. Handgemaakt in Nederland. Beschikbaar in 4 houtsoorten en custom logo.

  € 279,-

  • Japan Bamboe borstel

  Bamboe borstel

  De beste manier alle wasabi van de rasp af te halen is door gebruik te maken van deze bamboe borstel. Hierdoor blijft er niks op de raps achter.

  € 4,50

  • Rooij Miraiden Bunka 160mm

  Miraiden Bunka 160mm

  Dit Bunka mes met een AUS10 kern is vergelijkbaar met de Santoku. Geschikt voor hakken, in blokjes snijden en fijnsnijden. Handzaam met hoog lemmet voor een goede controle.

  € 139,-

  • Dutch Wasabi Haaienhuid Wasabi- en Gemberrasp M

  Haaienhuid Wasabi- en Gemberrasp M

  Medium houten Japanse rasp met haaienhuid. Deze traditionele rasp produceert een fijne pasta. Te gebruiken voor zowel wasabi en gember. Voor optimaal gebruik kunt u een bamboeborstel gebruiken om de pasta van de rasp te verzamelen. Zo blijft er niks achte

  € 49,-

  • Rooij Tawa Petty 135mm

  Tawa Petty 135mm

  Een klein universeel mes dat wordt gebruikt voor het schillen en snijden van fruit en groenten, het hakken van kruiden en het maken van garnituren.

  € 122,-

  • Rooij Tawa Santoku 170mm

  Tawa Santoku 170mm

  Santoku is Japans voor "drie doeleinden" (San= drie, Toku= doeleinden). In dit geval hakken, in blokjes snijden en fijnsnijden. Iets kleiner dat de Gyoto’s uit deze serie en is daarom iets lichter.

  € 164,-

  • Rooij Tawa Sujihiki 270mm

  Tawa Sujihiki 270mm

  Lang, smal en sierlijke Sujihiki mes dat voornamelijk wordt gebruikt voor het verwijderen van pezen en vet van vlees, het portioneren van vlees of vis, of voor het fileren en villen van vis.

  € 235,-

  • Rooij Tawa Nakiri 180mm

  Tawa Nakiri 180mm

  Dit Nakiri mes is 2-zijdig geslepen met een dun bladprofiel en is erg populair. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het snel en efficiënt hakken, snijden en fijnhakken van groenten en fruit.

  € 184,-

  • Dutch Wasabi Oni Wasabi grater Pro

  Oni Wasabi grater Pro

  Raspt als een haaienhuidrasp maar dan zonder de slijtage en veel hygiënischer. Japanse innovatie ten top. Een musthave voor elke professionele keuken.

  € 249,-

  • Rooij Tawa Paring 90mm

  Tawa Paring 90mm

  Paring of schilmes is een uiterst veelzijdig keukengereedschap. Het heeft een klein, scherp lemmet waardoor het ideaal is voor schillen, snijden en ander nauwkeurig snijwerk.

  € 115,-

  • Rooij Miraiden Petty 135mm

  Miraiden Petty 135mm

  Een klein universeel mes met een AUS10 kern dat wordt gebruikt voor het schillen en snijden van fruit en groenten, het hakken van kruiden en het maken van garnituren.

  € 119,-

  • Rooij Miraiden Santoku 170mm

  Miraiden Santoku 170mm

  Dit Santoku mes met een AUS10 kern is gemaakt om voor hakken, in blokjes snijden en fijnsnijden. Iets kleiner dat de Gyoto’s uit deze serie en is daarom iets lichter.

  € 139,-

  • Rooij Miraiden Gyuto 210mm

  Miraiden Gyuto 210mm

  De Japanse versie van het klassieke Westerse koksmes met een AUS10 kern. Een echte alleskunner waarmee je kunt hakken, snijden en wiegen.

  € 169,-

  • Sakai Takayuki Yanagiba 270 mm AUS-8 INOX

  Yanagiba 270 mm AUS-8 INOX

  Perfect voor het snijden van sashimi gemaakt van het zeer gebruiksvriendelijke AUS-8 RVS staal.

  € 165,-

We willen iedereen in staat stellen keukenmessen van hoge kwaliteit te ervaren. In een samenwerking met Slijperij J.M. van Rangelrooij brengen we een selectie unieke en betaalbare Japanse messen. 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box