Terug

Katsuobushi 500ml (20gr)

  • Katsuobushi 500ml (20gr)
  • Katsuobushi 500ml (20gr)

  • Op voorraad
  • Direct beschikbaar

Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Ook wel bonito vlokken genoemd. Dun geschaafde, gedroogde en gerookte tonijn. Perfect voor het maken van 500ml bouilon of als topping

€ 5,45

Aan verlanglijst toevoegen

Productomschrijving

Katsuobushi 500ml (20gr)

Gedroogde bonito, ook bekend onder de Japanse naam katsuobushi, is een van de essentiële ingrediënten voor de traditionele Japanse keuken. De bonito (skipjack-tonijn) die wordt gebruikt voor deze bonitovlokken, wordt gevangen in de Stille Oceaan en vervolgens gerookt en gedroogd met houtsnippers in Concarneau (Frankrijk), volgens de traditionele Japanse katsuobushi-productie methode.

Om een dashi-bouillon te maken, laat je 20 g bonitovlokken 3 tot 5 minuten trekken in 500 ml heet water en vervolgens filter je de bouillon. Je kunt deze vlokken ook gebruiken in een quiche en als topping op rijst, een salade, tapas, een pizza of groenten.

Reviews

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Katsuobushi 500ml (20gr)

    Katsuobushi 500ml (20gr)

    € 5,45