Terug

Kerstbestelling? Lees hier de veel gestelde vragen.

Japanse smaakmakers (44)

Filters

    • The Wasabi Company Vegan Wasabi mayonaise

    Vegan Wasabi mayonaise

    Vers smakende, volledig natuurlijke vegan mayonaise, perfect in balans met de milde, authentieke smaak van verse wasabi.

    € 5,95

    • The Wasabi Company Biologische soja saus

    Biologische soja saus

    Een hoogwaardige sojasaus gemaakt van biologische sojabonen, minimaal een jaar gerijpt in traditionele cedervaten volgens een recept dat al vier generaties van de Yugeta-familie is doorgegeven. De rijke aroma en de perfecte balans versterken de smaak van

    € 11,95

    • Sennari Premium Sushi Azijn

    Premium Sushi Azijn

    Heerlijke smaakmaker voor sushi rijst op basis van pure ingrediënten en biologische rijstazijn.

    € 12,50

    • Nōyūsha Ōindō Mini Umeboshi 200gr

    Mini Umeboshi 200gr

    Umeboshi is een traditioneel Japans gerecht gemaakt van gedroogde en geconserveerde pruimen, in dit geval mini pruimen. Ze hebben een kenmerkende smaak van zuur, zout en zoet. Umeboshi wordt meestal gebruikt als vulling voor onigiri-rijstballen of bentobo

    € 10,50

    • Tomasu Tomasu Signature Sojasaus Zout 200ml

    Tomasu Signature Sojasaus Zout 200ml

    Gebrouwen in Nederland. Tomasu verbouwd in de Hoeksche Waard zijn eigen sojabonen en tarwe. Deze ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout, geoogst in Bretagne, Frankrijk. De fermentatie werd gestart door de toevoegin

    € 20,-

    • The Wasabi Company Vegan Yuzu mayonaise

    Vegan Yuzu mayonaise

    De aromatische smaak van verse yuzu, met tonen van citroen, mandarijn en grapefruit, combineert uitzonderlijk goed met deze volledig natuurlijke mayonaise. Een uitstekende topping voor zalm- of krabhapjes, maar yuzu-mayo maakt ook een originele, pittige d

    € 4,95

    • Yamamoto Katsunosuke Honten Japanse Sansho Japanese peper (poeder)

    Japanse Sansho Japanese peper (poeder)

    Bijzonder ingrediënt uit de Japanse keuken, dat een uitgesproken fris aroma combineert met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Speciaal geselecteerde en gemalen grote peppers uit de Wakayama-regio. Zeer geschikt voor in een br

    € 8,20

    • Tomasu Tomasu Sojasaus Zoet 200ml

    Tomasu Sojasaus Zoet 200ml

    Gebrouwen in Nederland. Deze zoete sojasaus is een combinatie van Tomasu’s kenmerkende sojasaus en suiker, gewonnen uit Nederlandse suikerbieten. Dit creëert een spannende balans van zout en zoet. Gecombineerd, vormen deze twee schijnbaar tegenstrijdige s

    € 20,-

    • The Wasabi Company Yuzu jam

    Yuzu jam

    Beroemde smaakvolle en aromatische yuzu-citrusvruchten met perfect uitgebalanceerde zoetheid. Deze jam is heerlijk op toast en voegt ook een unieke en krachtigere smaak toe aan gebak.

    € 9,35

    • Katō Miso Inaka bruine miso

    Inaka bruine miso

    Ambachtelijke hand gemaakte bruine miso. 1 jaar gerijpt.

    € 14,95

    • Inoue Honten Lichte sojasaus - Igeta Usukuchi 360ml

    Lichte sojasaus - Igeta Usukuchi 360ml

    Deze lichtgekleurde Igeta usukuchi is vooral goed om mee te koken. 100% ambachtelijke sojasaus. 1 jaar gerijpt, geen toevoegingen.

    € 10,50

    • The Wasabi Company Wasabi/Yuzu Mayonaise Mosterd cadeau pakket

    Wasabi/Yuzu Mayonaise Mosterd cadeau pakket

    Vier toppers uit de Wasabi label line up. Leuk om te geven of om te proberen.

    -9% Sale

    24,30 € 22,12

    • The Wasabi Company Vegan Miso mayonaise

    Vegan Miso mayonaise

    Een volledig natuurlijke veganistische miso-mayonaise met een rijke, umami-smaak.

    € 4,95

    • The Wasabi Company Yuzu mosterd

    Yuzu mosterd

    De unieke aromatische smaak van verse yuzu, een combinatie van citroen, mandarijn en grapefruit gecombineerd met een milde mosterd.

    € 4,95

    • Inoue Honten Extra donkere sojasaus - Igeta Noko 360ml

    Extra donkere sojasaus - Igeta Noko 360ml

    Deze uniek extra donkere Igeta usukuchi is vooral goed als extra smaakmaker of als dip. 100% ambachtelijke sojasaus. 3 jaar gerijpt, geen toevoegingen.

    € 12,50

    • Tomasu Tomasu Signature Sojasaus Zout 100ml

    Tomasu Signature Sojasaus Zout 100ml

    Gebrouwen in Nederland. Tomasu verbouwd in de Hoeksche Waard zijn eigen sojabonen en tarwe. Deze ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en natuurlijk grof grijs zeezout, geoogst in Bretagne, Frankrijk. De fermentatie werd gestart door de toevoegin

    € 12,50

    • Kōbara Suzō Biologische rijst Azijn

    Biologische rijst Azijn

    Meest authentieke azijn gemaakt in Japan. Met de hand gemaakt op basis van lokale biologische rijst op traditionele wijze, waarbij de natuur het tussenproduct sake gedurende drie maanden langzaam laat fermenteren tot azijn. Zachte en elegante zuurgraad, m

    € 9,95

    • Inoue Honten Donkere sojasaus - Igeta Koikuchi 360ml

    Donkere sojasaus - Igeta Koikuchi 360ml

    Deze donkere Igeta usukuchi is vooral goed als extra smaakmaker of als dip. 100% ambachtelijke sojasaus. 2 jaar gerijpt, geen toevoegingen.

    € 11,50

    • Tomasu Tomasu Sojasaus Zoet en Scherp 100ml

    Tomasu Sojasaus Zoet en Scherp 100ml

    Gebrouwen in Nederland. Deze zoete en pittige sojasaus is op smaak gebracht met suiker, gewonnen uit lokaal Nederlandse suikerbieten, sesamzaadjes en Madam Jeanette pepers. Gebaseerd op Tomasu’s kenmerkende sojasaus waardoor de pittige smaak iets wordt ve

    € 12,50

    • Tomasu Tomasu Sojasaus Zoet 100ml

    Tomasu Sojasaus Zoet 100ml

    Gebrouwen in Nederland. Deze zoete sojasaus is een combinatie van Tomasu’s kenmerkende sojasaus en suiker, gewonnen uit Nederlandse suikerbieten. Dit creëert een spannende balans van zout en zoet. Gecombineerd, vormen deze twee schijnbaar tegenstrijdige s

    € 12,50

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box