Terug

Kōji (3)

Kōji, de edele schimmel voor al je fermentatie projecten.

Filters

    • Inoue Honten Gedroogde kōji rijst

    Gedroogde kōji rijst

    Kōji is een gezonde schimmel die centraal staat in de belangrijkste ingrediënten van de Japanse keuken, zoals sojasaus, miso en sake. Met gedroogde kōji-rijst maak je gemakkelijk je eigen miso, shio kōji, amazake of ander gefermenteerd voedsel.

    € 8,95

    • Shio Kōji

    Shio Kōji

    Kant en klare bron van umami. Verrijkt elke smaak.
    Gekoeld bewaren

    € 8,95

    • Moriki Shuzō Gerijpte Sake Kasu

    Gerijpte Sake Kasu

    Sake Kasu of Sake Lees is het overblijfsel van het sake brouwproces. Deze gerijpte sake kasu is vol van smaak, zoet en fruitig. Gebruik deze sake kasu voor een marinade voor vis of als basis voor een soep.

    € 7,60

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box