Terug

Japanse Sansho Japanese peper (poeder) 10 gram

  • Japanse Sansho Japanese peper (poeder) 10 gram
  • Japanse Sansho Japanese peper (poeder) 10 gram

  • Niet op voorraad
  • Binnenkort weer beschikbaar

Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Bijzonder ingrediënt uit de Japanse keuken, dat een uitgesproken fris aroma combineert met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Speciaal geselecteerde en gemalen grote peppers uit de Wakayama-regio. Zeer geschikt voor in een br

€ 8,20

Aan verlanglijst toevoegen

    Productomschrijving

    Japanse Sansho Japanese peper (poeder) 10 gram

    Hele Japanse Sansho pepers

    Citrus aroma met zachte tinteling

    Sansho wordt, net als zwarte peperkorrels, gemaakt van een kleine bessen van een plant die bekend staat als zanthoxylum piperitum.

    De smaak bestaat uit een frisse aroma gecombineerd met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Ze zijn inheems in Japan. Deze speciaal geselecteerde gemalen pepers zijn afkomstig uit de Wakayama-regio. 

    Ze worden het meest gebruikt in de Japanse keuken, meestal in gegrilde vleesgerechten maar zijn ook zeer geschikt voor een breed scala aan groente-, vis-, gevogeltegerechten.

    Donker en koel bewaren.

    Specificaties

    Specificaties voor: Japanse Sansho Japanese peper (poeder) 10 gram

    • Inhoud 10 gram
    • Ingrediënten Sansho pepers
    • Origine Japan

    Reviews

    Beschikbaar in de winkel

    Sluiten
    Vergelijk producten Verwijder alle producten

    You can compare a maximum of 3 products

      Hide compare box
      Japanse Sansho Japanese peper (poeder) 10 gram

      Japanse Sansho Japanese peper (poeder) 10 gram

      € 8,20