Marineren en Boulions
Japanse Tsuyu
Een combinatie van sojasaus en dashi met een diepe umami-smaak. Te gebruiken als koude bouillon of dipsaus bij een breed scala aan gerechten.
€ 16,50
Dashi powder bags Makurazaki 10x8gr
Hoge kwaliteit dashi zakjes met dashi poeder van Makurazaki. Met bonito, kombu en gedroogde sojasaus.
€ 16,95
Yakiniku BBQ Saus
Yakiniku betekent “gegrild vlees”. Elk Japans Yakiniku restaurant heeft zijn eigen barbecue dipsaussaus: Yakiniku no tare.
Een exclusieve mix van ui, appel en sansho (Japanse peper) gecombineerd met authentieke soja souce. Dit is een unieke olievrije Yak€ 11,95
Sake Kasu
Sake Kasu of Sake Lees is het overblijfsel van het sake brouwproces. Deze sake kasu is vol van smaak, zoet en fruitig. Gebruik deze sake kasu voor een marinade voor vis of als basis voor een soep.
€ 8,20
Katsuobushi 500ml (20gr)
Ook wel bonito vlokken genoemd. Dun geschaafde, gedroogde en gerookte tonijn. Perfect voor het maken van 500ml bouilon of als topping
€ 5,45
Katsuobushi 2.5L (100gr)
Ook wel bonito vlokken genoemd. Dun geschaafde, gedroogde en gerookte tonijn. Perfect voor het maken van 2.5L bouilon of als topping.
€ 16,50