Terug

Dutch Wasabi BBQ Pakket

 • Op voorraad
 • Direct beschikbaar

Pakket met verse wasabi, Yakiniku dipsaus, rasp en bamboe borstel in een mooie cadeau doos.

€ 49,95 € 45,49

Aan verlanglijst toevoegen

  Productomschrijving

  Dutch Wasabi BBQ Pakket

  De bamboo borstel is tijdelijk niet voorradig. Deze box wordt daarom verstuurd zonder borstel. 

  BBQ met Japanse smaken.

  Wij zijn geïnspireerd door onze klanten die regelmatig verse wasabi bestellen en samen met een lekker stukje Wagyu vlees de meest fantastische gerechten maken. Zo kwamen we op het idee om deze BBQ-box te maken.

  In Japan is uitgaan voor yakiniku een unieke culinaire ervaring. Dit zijn typische barbecuerestaurants waar je even snel iets kunt eten. In yakiniku-restaurants kan je vaak zelf je vlees grillen.

  Vermoedelijk hebben de Koreanen de methode van het grillen van vlees in het Meiji-tijdperk in Japan geïntroduceerd. Sindsdien hebben de Japanners deze kooktechniek omarmd en zich eigen gemaakt. Met typische Japanse smaken zoals speciale dipsauzen die in elk restaurant variëren.

  De meeste yakiniku-restaurants in Japan serveren meestal kip en varkensvlees. Maar de meeste mensen associëren yakiniku met Japans rundvlees. Japans rundvlees wordt wagyu genoemd. Letterlijk betekent wagyu (和牛) 'Japanse koe'. Toch heeft de wereldwijde populariteit van wagyu de term een informele status gegeven en wordt het ook gebruikt om naar het vlees zelf te verwijzen.

  Het eten van barbecue gegrild vlees met een dipsaus is de traditionele manier om yakiniku te eten. In high-end restaurants serveren ze vaak ook nog verse wasabi. Neem je gegrilde vlees, doe er klein beetje vers geraspte wasabi op en dip het in sojasaus of andere dipsaus.

  Dit pakket bestaat uit

  Deze producten worden verpakt in onze zwarte Dutch Wasabi cadeau doos.

  * 2 weken in de koelkast houdbaar

  Reviews

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Dutch Wasabi BBQ Pakket

   Dutch Wasabi BBQ Pakket

   € 49,95 € 45,49