Collectie
Gotoku bruine miso
Ambachtelijke hand gemaakte bruine miso. Zonder toevoegingen of conserveermiddelen
€ 12,95
Wasabi olie 55gr
Gemaakt met verse wasabi. Scherp van smaak. Ideaal voor carpaccio, tartaar, sushi, salades, steak of pizza. Voor viscarpaccio's werkt het het beste met witvis. Lekker bij rauwe langoustines en garnalen of coquilles.
€ 21,-
Homakase - Oof Verschuren
Stap voor stap, foto per foto laat Oof Verschuren zien hoe je op professionele wijze échte sushi bereidt voor zes gasten bij u aan tafel.
€ 34,99
Kuyou Murasaki sojasaus 720ml
Deze sojasaus laat zich slecht vergelijken. Gebrouwen volgens oer oude methoden. Laag zout gehalte en rijk aan umami.
€ 34,95
Rokkakkei Messenblok L
Hand gemaakt in Nederland. Berg je messen netjes op en show ze met trots met dit unieke messen magneet blok. Handgemaakt in Nederland. Beschikbaar in 4 houtsoorten en custom logo.
€ 329,-
Sake proeverij 3x 300ml Cadeau pakket
3 mooie sake flessen van 300ml om het rijke smaakpallet van sake te ervaren in een luxe cadeau doos.
-11% Sale
56,- € 49,95
Gerookte Soja saus
Uniek gerookte sojasaus van het Wasabi-label, verkregen met kersenhout, heeft deze soja een zeer krachtige rooksmaak.
€ 12,50
Oni Wasabi grater Pro
Raspt als een haaienhuidrasp maar dan zonder de slijtage en veel hygiënischer. Japanse innovatie ten top. Een musthave voor elke professionele keuken.
€ 249,-
Tawa Sujihiki 270mm
Lang, smal en sierlijke Sujihiki mes dat voornamelijk wordt gebruikt voor het verwijderen van pezen en vet van vlees, het portioneren van vlees of vis, of voor het fileren en villen van vis.
€ 235,-
Groene yuzu
De groene yuzu is de onrijpe variant van de gele rijpe yuzu. Frisse limoen smaak met het aromatische van yuzu.
€ 5,50
Japanse Tsuyu
Een combinatie van sojasaus en dashi met een diepe umami-smaak. Te gebruiken als koude bouillon of dipsaus bij een breed scala aan gerechten.
€ 18,95
Vingerlimoen
100 gram (8-9 stuks)
De frisse smaak van limoen in een bijzonder jasje. Ook wel kaviaarlimoen of vingerlimoen genoemd. 5-10 cm lange citrusvruchtjes. De bolletjes in de limoen knappen open als je ze eet en zijn erg verfrissend.€ 7,50
Myoga knoppen
Uit eigen kas; de bloemknoppen van de Japanse gember - Myoga.
80 gram (4-5 knoppen)€ 14,50
Biologische Yuzu sap 150ml
Biologische en ongepasteuriseerde yuzu sap uit Japan.
-36% Sale
19,50 € 12,50
Yakiniku BBQ Saus
Yakiniku betekent “gegrild vlees”. Elk Japans Yakiniku restaurant heeft zijn eigen barbecue dipsaussaus: Yakiniku no tare.
Een exclusieve mix van ui, appel en sansho (Japanse peper) gecombineerd met authentieke soja souce. Dit is een unieke olievrije Yak€ 13,50
Shinkame
Een zachte, lichte en relaxte (yanwari) sake laag in alcohol (12%). Perfect voor bij een breed scale van warme gerechten.
-11% Sale
32,50 € 28,95
Yanwari
Een zachte, lichte en relaxte (yanwari) sake laag in alcohol (12%). Perfect voor bij een breed scale van warme gerechten.
€ 22,50
Mini Umeboshi 200gr
Umeboshi is een traditioneel Japans gerecht gemaakt van gedroogde en geconserveerde pruimen, in dit geval mini pruimen. Ze hebben een kenmerkende smaak van zuur, zout en zoet. Umeboshi wordt meestal gebruikt als vulling voor onigiri-rijstballen of bentobo
€ 13,95
Traditionele Umeboshi 200gr
Umeboshi is een traditioneel Japans gerecht gemaakt van gedroogde en geconserveerde pruimen. Ze hebben een kenmerkende smaak van zuur, zout en zoet. Umeboshi wordt meestal gebruikt als vulling voor onigiri-rijstballen of bentoboxen. Daarnaast bevat het ve
€ 14,80
Jonge Sake Kasu
Sake Kasu of Sake Lees is het overblijfsel van het sake brouwproces. Deze sake kasu is vol van smaak, zoet en fruitig. Gebruik deze sake kasu voor een marinade voor vis of als basis voor een soep.
€ 8,20
Myoga - Japanse Gember
Myoga is een plant uit de gember familie. Echter, in dit geval is de rizoom niet eetbaar maar de bloemknoppen. Deze exclusieve knoppen zijn erg gewild en moeten geoogst worden vlak voordat de bloemen uitkomen. De smaak is een mix van gember en sjalot.
€ 6,95
Shiso groen
Shiso is een Japans kruid uit de muntfamilie, het is bekend onder verschillende andere namen, waaronder perilla, biefstukplant, Chinese basilicum en paarse munt. Er zijn drie kleurvariaties: groen, rood / paars en tweekleurig (groen en paars).
€ 5,95
Japanse Sansho Japanese peper (poeder)
Bijzonder ingrediënt uit de Japanse keuken, dat een uitgesproken fris aroma combineert met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Speciaal geselecteerde en gemalen grote peppers uit de Wakayama-regio. Zeer geschikt voor in een br
€ 8,20
Japanse Sansho Japanese peper (heel)
Bijzonder ingrediënt uit de Japanse keuken, dat een uitgesproken fris aroma combineert met een aangename scherpte, die de tong een paar seconden verdooft. Speciaal geselecteerde en gemalen grote peppers uit de Wakayama-regio. Zeer geschikt voor in een br
€ 8,20